четвер, 2 травня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у лютому

Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у лютому. Цього місяця компанія продовжила будівельні роботи на чотирьох своїх майданчиках, а саме на територіях столичних ЖК Illinsky House, Montreal House, та у Броварах — Krona Park II та  “Лавандовий”.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Шановні клієнти, звітуємо щодо динаміки будівництва в лютому на всіх майданчиках Alliance Novobud”, – йдеться у дописі. 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, будинки 1 та 2 підготовлені до здачі в експлуатацію.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, у лютому будівельники працювали на території трьох блоків. Щодня на майданчику працюють від 20 до 26 будівельників.

Так, у блоках 1 та 2 здійснювали роботи з влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. У першому блоці також велися оздоблювальні роботи ліфтової шахти, а в третьому – роботи з влаштування стін та перегородок. 

“Проводиться монтаж ліфтового обладнання та гідроізоляція покрівлі. Загальнобудинкові роботи. Проведений монтаж технічних дверей котельні”, – розповіли  у компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

Зокрема, у третьому будинку на фініші перебуває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. 

“Роботи з влаштування фасадів виконані на 8%. Електромонтажні роботи виконані на 30%. Відновилися монолітні роботи”, – зауважили в пресслужбі. 

У будинках 4 (95%) та 9 (10%) проводився монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Також у 5 будинку завершені роботи з влаштування пальового поля на 30% влаштовано фундамент. Наразі проводяться підготовчі роботи під влаштування баштового крана.

Крім того, у будинку 8 завершуються роботи зі зведення стін та перегородок, у 9 – стартував монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ, у той час в 10 якраз розпочинається підготовка до встановлення металопластикових вікон.

Також у будинку 12 на 75% виконано монолітний каркас будівлі, на 35% – зведення стін та перегородок виконані. Будинки 14 та 16 – завершена програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах. На території будинку 1 тривали оздоблювальні роботи (фарбування стін та стель, влаштування плитки) місць загального користування та технічних приміщень. 

“Тривають роботи з влаштування покрівлі. Проводяться роботи з монтажу внутрішніх інженерних мереж (опалення, вентиляції, водопроводу та каналізації), електромонтажні роботи та слабострумні мережі. Завезені ворота під монтаж. Відновилися роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж”, – розповіли в компанії.

І додала. що на території цього будинку також тривають влаштування промислової підлоги паркінгу та підготовчі роботи до влаштування пандусів заїзду/виїзду з паркінгу.

Щодо другого будинку. то тут відновилися роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж (опалення, водопроводу, каналізації) та електромонтажні роботи. Наразі будівельники здійснюють оздоблювальні роботи місць загального користування. Стартували роботи з влаштування стяжки та відновилися роботи з влаштування фасадів та зовнішніх інженерних мереж.

Нагадаємо, що Alliance Novobud оголосив про старт продажу квартир з ремонтом в рамках власного проєкту Alliance Prostir. Першими послугою зможуть скористатися майбутні мешканці броварських житлових комплексів Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”. На оздоблення компанія надаватиме річну гарантію. 

Читайте:  Alliance Novobud розповідатиме про будівництво у соцмережі TikTok

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій