неділя, 28 квітня 2024 г.

Alliance Novobud запустив продажі квартир з ремонтом в Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”

Alliance Novobud запустив продажі квартир з ремонтом в Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”

Alliance Novobud оголосив про старт продажу квартир з ремонтом в рамках власного проєкту Alliance Prostir. Першими послугою зможуть скористатися майбутні мешканці броварських житлових комплексів Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”. На оздоблення компанія надаватиме річну гарантію. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У компанії зауважили, що квартири з ремонтом нині одна із найпопулярніших опцій на ринку новобудов – все більше українців обирають нове житло з ремонтом, щоб пришвидшити та спростити процес заселення в новобудову.

“Ми готувалися до запуску квартир з ремонтом ще з минулого року: викристалізовували підхід, підшуковували, обирали постачальників та будматеріали для оздоблення, створювали дизайн тощо. Впевненості в тому, що така опція ставатиме популярнішою, надавали програми “єОселя” та “єВідновлення”. Переважна частина покупців, які оформляють угоди за ними, запитують саме про помешкання з готовими ремонтами. Сьогодні ми готові запропонувати покупцям універсальний варіант оздоблення, який дозволить господарю квартири створити гармонійний, сучасний інтер’єр. Помешкання буде максимально підготовленим до заселення, залишиться лише завезти техніку та меблі. Плануємо запропонувати ширший вибір дизайнів та наповнення”, – зауважила CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зокрема, 20 лютого родина з Броварщини оформила угоду із застосуванням сертифіката за програмою “єВідновлення” та стала першим власником квартири у житловому комплексі Krona Park II, в якій ремонт буде зроблений силами забудовника. 

За словами голови родини, стояло завдання знайти саме квартиру з ремонтом, щоб швидше заселитися й не витрачати час.

“Чесно кажучи, не маємо ні сил, ні бажання займатися організацією ремонту: шукати та контролювати бригаду, а знайти її наразі практично нереально, їздити магазинами, моніторити акції, звозити будматеріали. Наша родина пережила величезний стрес через втрату дому, тож хочеться за компенсовані державою кошти одержати готове житло, заїхати та розпочати нове життя”, – поділився чоловік.

Крім варіанту готового для заселення оздоблення, забудовник також планує пропонувати квартири з ремонтом White box. 

“У такому варіанті будуть виконані всі чорнові роботи (бетонна стяжка підлоги,  вирівнювання, ґрунтування й тинькування стін, підготовка стель тощо), встановлені радіатори опалення, заведені у квартиру комунікації”, – зауважили в компанії. 

Одержати вичерпну інформацію про можливі варіанти придбання квартир з ремонтом, побачити зразки матеріалів, які використовуються, та ознайомитися з візуалізаціями можливо в офісах продажу Alliance Novobud: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8-A, або за тел. +38 (044) 344-08-23.

Експерти з нерухомості компанії допоможуть на місці підібрати  найкращі варіанти нового житла та сформувати зручні умови оплати.

Нагадаємо, Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у січні. У січні компанія одночасно займалася будівництвом п’яти об’єктів як на території столиці, так і на Київщині. Зокрема, у січні компанія успішно ввела в експлуатацію та одержала поштову адресу для будинку № 3 Madison Gardens, що розташований в Броварах.

Читайте: Alliance Novobud розповідатиме про будівництво у соцмережі TikTok

Фото: пресслужба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, позиція, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, лавандовий, alliance novobud, єВідновлення, Madison Gardens, Krona Park II, єсоеля, квартира з ремонтом

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій