вівторок, 30 квітня 2024 г.

“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”

“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”

Національна енергетична компанія “Укренерго” стартувала комплексну програму з навчання та працевлаштування для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин “Разом”. Програма надасть можливість освоїти нову професію у сфері енергетики“з нуля” та допомогти ветеранам швидко адаптуватися до нових цивільних професій. 

Про це KВ дізналася із повідомлення НЕК “Укренерго”. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Мета програми – сприяти професійному розвитку через здобуття нової професії та працевлаштування в НЕК “Укренерго” ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з енергетикою. Після успішного навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного виконання посадових обов’язків та гарантоване постійне робоче місце в НЕК “Укренерго”, – йдеться у повідомленні.

Унікальний проєкт компанія реалізує спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки платформи з працевлаштування Lobby X, української мережі з підтримки для воїнів Veteran Hub та ізраїльської організації з психологічної допомоги The Israel Trauma Coalition. 

Зокрема, учасникам пропонують пройти безкоштовний курс навчання з тривалістю у 20 тижнів. Курс передбачає проживання, харчування та проїзд до навчального центру за кошти компанії. Згодом учасники навчання зможуть пройти практичне навчання на об’ктах компанії в дев’яти областях України. 

“Перші 3 тижні ви будете опановувати теорію професії на базі корпоративного навчального центру НЕК “Укренерго” поблизу м. Вінниця. А потім 17 тижнів практики безпосередньо на робочому місці на визначених об’єктах НЕК “Укренерго”, – додали у компанії. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У першу чергу, “Укренерго” запрошує до співпраці мешканців невеликих міст та сіл. Своєю чергою, компанія обіцяє офіційне працевлаштування та оплатою праці з першого дня проходження стажування, соціальний захист та пакет послуг в межах програми корпоративного медичного страхування, програми юридичної та психологічної підтримки та інші соціальні гарантії.

Так, учасники проєкту зможуть опанувати нову професію за фахом “Електромонтер/електромонтерка з обслуговування підстанцій”. А саме – навчитеся обслуговувати обладнання електропідстанції, забезпечувати оптимальний режим роботи за основними параметрами (напруга, навантаження, температура тощо). Також навчитися контролювати за станом та режимом роботи обладнання електропідстанції, діагностиці й усуненню несправностей в роботі обладнання мережі та впорядкуванню документації й веденню добової відомості, відповідно до стандартів компанії.

У компанії зауважили, що збір анкет на участь у програмі триватиме до 19 квітня включно. Відбір фіналістів та початок програми навчання відбудеться вже у травні.

Більш детальну інформацію щодо програми можна одержати на сайті за посиланням тут

Довідка KВ: НЕК “Укренерго” – це сучасне, прозоре акціонерне товариство з 8-тисячною командою працівників. “Укренерго” обслуговує унікальне високотехнологічне обладнання та електромережу протяжністю понад 19 тис. км магістральних та міждержавних ліній електропередач. з 1 січня 2024 року компанія є повноправним членом європейської асоціації операторів систем передачі ENTSO-E. Для України це означає, що держава є членом “енергетичного Євросоюзу” та впливає на стратегічні рішення щодо розвитку енергосистеми Європи. Також НЕК має мету стати платформою для впровадження новітніх технологій в енергетиці.

Нагадаємо, що через втрату Трипільської теплоелектростанції (ТЕС) зменшилася потужність для покриття споживання у пікові вечірні години. Від 19:00 до 22:00 можливий незначний дефіцит електрики, тож “Укренерго” закликало киян економити на електриці в пікові години.

Читайте: Внаслідок ракетного удару повністю зруйновано Трипільську ТЕС – голова наглядової ради “Центренерго”

Фото: сайт “Укренерго”

КиївВлада

Інна Міхно

Теги: новини київщини, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, навчання, програма, укренерго, ветерани, працевлаштування, Український ветеранський фонд, Veteran Hub, Lobby X, разом, the israel trauma coalition, itc

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій