п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Володимир Кондратенко обіцяє модернізувати інженерну інфраструктуру Бориспільщини

Володимир Кондратенко обіцяє модернізувати інженерну інфраструктуру Бориспільщини

Кандидат на посаду голови Бориспільської об'єднаної територіальної громади (ОТГ) Володимир Кондратенко вважає однією зі своїх пріоритетних задач впровадження комплексного підходу до розвитку інженерної інфраструктури. За його словами, громада має проблеми з функціонуванням систем електро та водопостачання і утилізація сміття, які, проте, цілком можливо вирішити. Політик визнає, що інфраструктурні проекти потребують значних капіталовкладень, тому обіцяє приділити увагу залученню відповідних інвестицій.

Про це KV стало відомо із інтерв'ю кандидата на посаду голови Бориспільської ОТГ Володимира Кондратенка.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Політик зазначив, що одними з найголовніших проблем громади на сьогодні є системи електропостачання, водопостачання та утилізація сміття. Саме тому, за словами Володимира Кондратенка, однією з його пріоритетних задач стане впровадження комплексного підходу до модернізації інженерної інфраструктури.

“Під дорогами, проїздами і тротуарами лежить величезна павутина інженерних мереж, більшість з них не знали ремонту десятки років, а якщо і мали, то вибірково і в аварійному режимі. Труби ледве дихають. Тому необхідно  запровадити комплексний підхід в роботі з розвитку інфраструктури. Генеральний план розвитку території єдиної громади повинен відображати нагальні потреби в реконструкції інженерних мереж. В першу чергу потрібно налаштувати безперебійне електропостачання шляхом встановлення додаткових розвантажувальних підстанцій для зменшення надмірного навантаження існуючих мереж і привести електронапругу до прийнятного рівня. Також потрібно привести до ладу систему електропостачання, вони в нас майже всі в аварійному стані”, – вважає Володимир Кондратенко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Окрему увагу кандидат на посаду голови Бориспільської ОТГ приділяє проблемі водовідведення, яку на собі відчуває значна кількість мешканців громади.

“У нас відсутня система поверхневого водовідведення. Щойно починається дощ, стоять величезні калюжі, які не дають спокійно ні проїхати, ні пройти. Крім того, все частіше бувають часті сильні  зливи та снігопади, з якими не може впоратися жодна поверхнева система водовідведення. В європейських містах знаходять нові підходи до вирішення даного питання. Мета – затримати дощову воду, максимально використовуючи інструменти ландшафтного дизайну. Наприклад, зелені зони з невеличкими водоймами, які максимально вбирають надлишки води. Більше зелених насаджень та менше твердих покриттів, які не пропускають воду”, – підкреслив Володимир Кондратенко.

Кандидат визнає: інфраструктурні проекти потребують значних капіталовкладень. Тому одним із інструментів для їхнього фінансування, за словами Володимира Кондратенка, має стати залучення інвестицій.

Як повідомляла KV, 28 жовтня 2020 року від ускладнень, викликаних коронавірусом, помер багаторічний мер Борисполя Анатолій Федорчук (очолював місто з 2006 року по 2020 рік). За попередніми даними, він був переможцем на виборах голови Бориспільської ОТГ на місцевих виборах, що відбулися 25 жовтня 2020 року. У листопаді 2020 року стало відомо, що повторні вибори в Борисполі мають відбутися 17 січня 2021 року.

За крісло голови Бориспільської ОТГ готові позмагатись 18 кандидатів, серед яких  депутат Бориспільської районної ради двох скликань, відомий підприємець та автогонщик Володимир Кондратенко, якого висунула партія "УДАР".

Читайте: Партія “УДАР” Віталія Кличка висунула на посаду мера Борисполя – Володимира Кондратенка

Фото надав Володимир Кондратенко

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини київської області, мнение, кандидат, водопостачання, електропостачання, вибори, бориспіль, інфраструктура, Київщина, Київська область, інвестиції, водовідведення, бориспільська отг, володимир кондратенко, інженерна інфраструктура

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій