субота, 27 квітня 2024 г.

Вдовиченко Марія прийняла рейдерську естафету в екс-прокурора Кіпера по захвату елітної нерухомості у Києві на Саксаганського 78-80, - вдова Ксенофонтова

Вдовиченко Марія прийняла рейдерську естафету в екс-прокурора Кіпера по захвату елітної нерухомості у Києві на Саксаганського 78-80, - вдова Ксенофонтова

Вдова померлого чоловіка Олександра Ксенофотова після оприлюднення інформації про рейдерство її  законної спадщини у центрі столиці по вулиці Саксаганського 78-80, екс-прокурором м. Київ Олегом Кіпером та його оточення Шапрана С., Осіпова В., Скорохода І., надала додаткові відомості та інформацію щодо обставин справи.

Про це KВ стало відомо з чергового посту зі сторінки Facebook Оксани Ксенофотової.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
Потерпіла у своєму зверненні роз’яснює, що нині Олег Кіпер очолює Одеську обласну державну адміністрацію, тому, цією справою займається одна з керівниць Київської міської прокуратури – Марія Вдовиченко.

Оксана Ксенофотова впевнена, що це говорить про те, що хоча офіційно Кіпер не працює в прокуратурі, але до сих пір впливає на неї через Вдовиченко. Вдова впевнена, що Вдовиченко особисто тримає на контролі ситуацію із захоплення спадщини Ксенофонтової.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

KВ наводить її чергове звернення до спільноти та інших журналістів в оригіналі, яке Оксана Ксенофотова оприлюднили у Facebook.

Минуло декілька тижнів як я висвітлила обставини, в яких опинилась через свавілля, безкарність та глибоко закоренілу сітку корупції влади, що особливо характерна для екс-прокурора Кіпера та його відданій команді “Шапран-Осіпов-Скороход” під час рейдерства спадкового майна мого покійного, що праву належить мені. Я не зупинюсь в своїх зверненнях до влади, громадськості та всіх небайдужих, бо знаю достеменно, що справедливість неодмінно переможе незалежно ні від яких перешкод брехні, обману, маніпуляцій. Суспільству неможливо витерпіти владний безлад прокурорів та суддів, що набуває особливого цинізму тепер, коли Україна у стані кровожерлива війни з РФ. Але не менш кровожерлива битва відбуваються всередині країни, де ніяк не зупинити локомотив загарбництва серед посадовців. 

Кожного разу зазначаю, що Конституція та закони України для прокурорів м.Київ ніщо. Ні основоположний орієнтир, ні основна правова засада. Цей висновок не пустий звук, я особисто переконалась і переконуюсь по сьогоднішній день, опинившись в обставинах, де Кіпер посягнув на мою спадщину. 

Для певного кола посадових осіб прокурорської ланки не є тайною, що офіційний перший заступник прокурора м.Київ Марія Вдовиченко, негласно для суспільства, була та залишається одночасно правою рукою самого Кіпера. Незважаючи на нещодавне очолення екс-прокурором Кіпером Одеської обласної державної адміністрації, естафета по моїй справі була передана М.Вдовиченко. Ще раніше в Подільську прокуратуру з Голосіївської по вказівці Кіпера було перенесено СФАБРИКОВАНЕ проти мене кримінальне провадження. Нагадаю, що зареєстроване місце мого проживання – вул. Саксаганського, 84-86, що не підпадає під територіальну юрисдикцію ні Подільської поліції, ні Подільської прокуратури. Тепер спостереження, Марія Вдовиченко – займала посаду прокурора Подільської прокуратури, що бездоганно, беззаперечно та одномоментно виконує вказівки Кіпера, всупереч всім процесуальним нормам кримінального кодексу. І це не співпадіння, це, на превеликий жаль, прийнятна закономірність функціонування владної системи. І якщо в часи Партії Регіонів подібні історії були виключенням, то за 10 років відбувся антипрогрес, і кулуарні домовленості та особистісні звʼязкі стали основоположною запорукою посадового свавілля. 

По сей день я не побачила від прокуратури неупередженого втручання в розгляд моїх обставин, але привілейованість М.Вдовиченко, яка нині безмовно і без розголосу очолює Київську міську прокуратуру, теж не демонструє справедливий розгляд моєї справи. Більш того, вочевидь, вона стала на захист своїх близьких друзів-рейдерів, якщо не очолила взагалі. Маріє Сергіївно, я не апелюю до жіночої солідарності, я апелюю тільки до Закону, до неухильного дотримання засад верховенства права, до справедливого та неупередженого розгляду та розслідування моєї справи. Але все ж хочу наголосити, що на моєму місці Ви могли би також опинитися, незважаючи на те, яких покровителів Ви тримаєте за собою.

Особисто мене не хвилює характер відносин Кіпера та Вдовиченко. Ці хвилювання залишимо для дружини Ірини, яка до речі досі не аннулювала громадянство ворожої країни. Чому, а головне як, з чоловіком при високих державних посадах, що присягав служінню Українському народові і Україні, за можливе мати громадянство тої держави, з якою 9-й рік ми у стані війни. І наявність індивідуального номера платника податків РФ, як відомо, відкриває для громадян ще більш широкий перелік операцій з купівлі-продажу рухомого та нерухомого майна. В дружини Кіпера такий податковий номер є, наголошую, в державі, що по сьогоднішній день несе нашій країні горе. Наскільки сильно ще влада може дискредитувати себе  в очах громадян України? 

За ці три тижні я побачила відклик та участь від усіх ланок нашої влади. Але не побачила від прокуратури намірів справедливо та неупереджено розглянути мою справу. Я не просила ні від кого займати сторону, це неможливо оскільки моя сторона  – я законна дружина. Інша сторона скряжницька, ненажерлива, беззаконна – прокурорська. Знайте напевно, ваші чорні діяння розкриються, уникнути покарання на деякий час якщо і вдасться, то не забувайте що карма рухається безупинно та наздоганяє раптово”.

Раніше журналісти розповідали про те, що заступниця голови Київської міської прокуратури Марія Вдовиченко користується нерухомістю та автомобілями, оформленими на підставних осіб.

Читайте: У центрі Києва відбувається захоплення ЖК “Патріарх Холл” під керівництвом Олега Кіпера

КиївВлада

Олексій Вєтров

Теги: новини києва, позиція, рейдерство, Олег Кіпер, суди, оксана ксенофонтова, прокурор києва, жк партіарх-холл, сергій шапран, тов хаус-еко, олександр ксенофотов

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій