субота, 27 квітня 2024 г.

У центрі Києва відбувається захоплення ЖК “Патріарх Холл” під керівництвом Олега Кіпера

У центрі Києва відбувається захоплення ЖК “Патріарх Холл” під керівництвом Олега Кіпера

Оксана Ксенофонтова, вдова бізнесмена Олександра Ксенофотова  у своєму черговому відеозвернені знову просить журналістів і небайдужих громадян надати більшого розголосу втрутитися ситуації щодо незаконного захоплення елітної київської нерухомості на вулиці Саксаганського 78-80, яка належить її покійному чоловікові.

Про це повідомляє KВ з посиланням на сторінку Facebook вдови покійного бізнесмена Олександра Оксани Ксенофонтової.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

За її словами, голова Одеської обласної адміністрації та екс-прокурор міста Київ Олег Кіпер намагається присвоїти ЖК “Патріарх Холл”, вартість якого перевищує 20 мільйонів доларів. Оксана Ксенофонтова стверджує, що група “Кіпера та Шапрана” наразі активно шукає покупців, щоб перепродати викрадене майно, яке належить їй по праву.

У попередньому зверненні, яке публікувала KВ, вдова розповіла, що певні особи під прикриттям Олега Кіпера, здійснили незаконні дії щодо її майна, залишеного їй у спадок покійним чоловіком. Зокрема, за допомогою впливу Кіпера на деякі владні структури, громадянин Шапран С.В. зміг поміняти адресу ЖК “Патріарх Холл” з вулиці Саксаганського, 80 на "Саксаганського, 78-80".

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Нижче наводимо її пряму мову.

“Від усього серця дякую всім, хто мене підтримує, за Вашу участь, небайдужість та добродушні слова та дії! Я ні за що не втрачу надію на допомогу, захист та встановлення справедливості, оскільки ні в якому із світів нечестивість посадовців та назначенців, які вирішують долі цілих народів, не залишається безкарною довго. На жаль, межі посадового свавілля неосяжні, і якщо для цивільних громадян кордони закриті, то для правоохоронців, прокурорів, суддів кордонів для повного беззаконня не існує взагалі. Не існує нічого, що формує моральні звичаї у посадовців нашого часу. Ні Божественного, ні законодавчо визначеного, ні людського. Я вірю, що мене, мої конституційні права, законне право на спадщину мого покійного чоловіка можливо захистити на національному рівні, незважаючи на так глибоко укорінену сітку корупції, що найближчим часом припинить своє цинічне розростання по нашій державі.


Злочинна група на чолі з посадовцем Кіпером, до складу якої входить керівник алюмінієвого комбінату Шапран С., депутат Одеської обласної ради Осіпов В., заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби в м.Києві Скороход І., тепер в своїй рейдерській діяльності, в усуненні  мого права на спадщину покійного чоловіка не залишаться непоміченими ні владою, ні суспільством. Я не втомлюся повторювати, що занадто довго заплющеними були очі держави на їх злодіяння.

Вочевидь, неможливо зупинитись в загарбництві, особливо, коли площа житлового комплексу, який при житті збудував мій чоловік, налічує більше 10 000 кв.м. Особливу привабливість для Кіпера та його зацікавлених друзів складає розташування цього обʼєкту нерухомості – центр столиці вул.Саксаганського, 80. І як я вже зазначала раніше, співучасник Кіпера Шапран змінив адресу житлового комплексу “Патріарх Холл” по вул. Саксаганського 80 на “Саксаганського 78-80”. Хто ви є друг другу – вже відомо. Ієрархія в вашому злочинному угрупуванні від організатора, виконавця, підбурювача та пособника також очевидна. Вам потрібно якомога більше грошей, активів, нерухомості, оскільки на рейдерській дорозі по заволодінню моєю законною спадщиною приходиться прикормлювати багатьох: елементів ієрархії свого угрупування, правоохоронців, прокурорів, суддей. І як не згадати про нотаріусів. Посадова злочинна група “Кіпера та Шапрана”, керуючи чорними нотаріусами, задублювала нерухомість по вул. Саксаганського, 80 під адресою “Саксаганського 78-80” та розпочала активний пошук клієнтів, щоб перепродати викрадене нерухоме майно, викрадене в мого покійного чоловіка Олександра, викрадене в мене. Хочу додати, що злочинне угрупування екс-прокурора Кіпера реалізувала кримінальний злочин з дублювання обʼєктів нерухомості не з першого разу, проваливши декілька невдалих спроб. Більш того, цьому передувало заволодіння приміщеннями інвесторів, які відповідно до укладених інвестиційних договорів при житті мого чоловіка, мали б бути зареєстровані власниками, після уведення будинку в експлуатацію. Cеред інвесторів велика кількість відомих та поважних громадян в міста Київ, які також не можуть нічого вчинити з безвладдям цього злочинного угрупування та вимушені поневірятися в судах, захищаючи свої права власності в ЖК “Патріарх Холл” І я будучі законною дружиною заможного підприємця, через корисну зацікавленість цього кола осіб його бізнесом, нині – бесхатько.

Як би злочинні посадовці на чолі з екс-прокурором Кіпером не витончувались в спробах усунути мене від спадкування майна та бізнесу мого покійного чоловіка, які б зухвалі комбінації та схеми по переоформленню часток підприємств спадщини не вигадували, скільки би корупційного павутиння не сплели би між собою, треба памʼятайти, що існує суд, недоступний для ваших безсовістних бажань, вищій за ваші бесчестні, корисливі, цинічні та брехливі дії. Не залишу надію на справедливе вирішення, допомогу та участь всіх уповноважених посадових осіб, для кого Конституція та Закони України – найвище джерело права, хто, даючи присягу по-істині присвячує свою діяльність служінню Українському народові і Україні, хто сумлінно сприяє утвердженню верховенства права, законності та правопорядку, захищає права і свободи кожної людини, кожного громадянина нашої держави. Втрата землі під ногами не звеличує вас до тих, хто управляє життями людей,  і як би не хотілось здаватися всевладними небожителями, вас видала ваша приземлена спрага до грошей та майна моєї родини”.

Нагадаємо про те, що в розпалі війни з Російською Федерацією, в дружини Олега Кіпера Ірини досі не анулювано громадянство ворожої країни. Також, у наявності є індивідуальний номер платника податків РФ.

Читайте: Вдова Ксенофонтова розкрила нові деталі про незаконні дії із захоплення її спадщини, де під керівництвом Олега Кіпера змінено адресу ЖК “Патріарх Холл”

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

 

Олексій Вєтров

Теги: новини києва, позиція, рейдерство, Олег Кіпер, суди, оксана ксенофонтова, прокурор києва, жк партіарх-холл, сергій шапран, тов хаус-еко, тов охоронна компанія безпека міста

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій