субота, 27 квітня 2024 г.

Вдова Ксенофонтова розкрила нові деталі про незаконні дії із захоплення її спадщини, де під керівництвом Олега Кіпера змінено адресу ЖК “Патріарх Холл”

Вдова Ксенофонтова розкрила нові деталі про незаконні дії із захоплення її спадщини, де під керівництвом Олега Кіпера змінено адресу ЖК “Патріарх Холл”

Оксана Ксенофонтова, вдова бізнесмена Олександра Ксенофонтова, у своєму зверненні до громадськості розкрила деталі рейдерської атаки на спадщину її покійного чоловіка Олександра Ксенофонтова, що була здійснена колишнім прокурором Києва Олегом Кіпером та його “бізнес-партнерами” на чолі з Сергієм Шапраном.

Про це KВ стало відомо з Facebook-допису Оксани Ксенофонтової.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У результаті цього захоплення її були позбавлено права власності на наступні об'єкти:

1. Виробничий комплекс для будівництва та збірки дерев'яних будинків (зрубів) під назвою ТОВ "ХАУС-ЕКО" за адресою вул. Свято-Покровська, 82, смт. Гостомель, Київська область.

2. Квартира за адресою вул. Саксаганського, 84/86, кв. 6, у Києві, де вона проживала разом із своїм померлим чоловіком Олександром Ксенофонтовим.

3. Квартира за адресою вул. Саксаганського, 84/86, кв. 25, у Києві, де раніше розташовувався офіс ТОВ "СП “АТАД К”" Олександра Ксенофонтова.

4. Нежитлові приміщення за адресою вул. Коперника, 12-Д, у Києві.

Весь спадок Оксани Ксенофонтової на даний момент перебуває під контролем різних бізнес-структур “банди Кіпера-Шапрана".

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Наводимо звернення Оксани Ксенофонтової.

“Минув тиждень з того моменту, як я висвітлила обставини, в яких опинилась через беззаконня прокурорської ланки нашої держави. Я проходжу всі рівні боротьби проти безвладдя та безчинства з 2020 року, з першого дня, як не стало Олександра. Цинічні та загарбницькі мотиви влади знецінили та повністю знищують моє конституційне право, як громадянки України, як законної дружини та вдови.

Хочу звернути увагу, що благовидне прикриття, яке використав Кіпер та його співвиконавці – це заширмуватися захистом інтересів дітей мого покійного чоловіка. Але перш ніж так зворушливо піклуватися про чужих дітей, слід було встановити, чи мають вони родинний звʼязок з моїм чоловіком взагалі. І якщо мають, то хто саме, оскільки на сьогоднішній день відповідно до відомостей ЄДР всі субʼєкти господарювання мого покійного чоловіка не очолюють особи що так, або інакше мають відношення до нашої родини. А я, в свою чергу, законна дружина, і маю право на ту частку спадкової власності, яка передбачена та захищена законом. Стати на захист інтересів дітей – дуже зручна легенда для екс-прокурора Кіпера, саме з нею він і відвідував кабінети суддів, щоб викликати в них відгук при прийнятті судових рішень. Ця легенда в судових кулуарах виявилась більш ефективним засобом реалізації рейдерських намірів, ніж зухвале використання свого високого посадового становища засобом імперативного негласного наказу суддям. Але є питання, захист від чого? Від мого законного права на спадщину?

І якщо посадовій банді вдалося використати в своїх інтересах родичів мого чоловіка, смерть якого наповнила серця їх всіх корисливим наміром заволодіти спадщиною, то мали би совість хоча би освітити правду в своїх деклараціях. І якщо в родичів за безцінок вийшло видурити частки бізнесу в спадковому капіталі та встановити над ними безпосередній контроль, то таке відкрите беззаконня все ж не залишиться непоміченим в державних реєстрах.

Відтак, ТОВ “ХАУС-ЕКО” – виробничий комплекс по будівництву та зборці дерев’яних будинків, який належав моєму чоловіку, переоформлено на ТОВ “ОХОРОННА КОМПАНІЯ “БЕЗПЕКА МІСТА”, де кінцевим бенефіціаром є той самий Шапран С. В., бізнес-партнер Кіпера О. Приміщення за адресою вул. Коперника, 12-Д, наразі перебувають у володінні орендаря – ТОВ “Печерський центр офтальмології”, який сплачує орендну плату структурам Шапрана С. В., натомість 1/3 частина вказаних приміщень, на яку в порядку спадкування маю законне право, була арештована за ініціативою прокуратури Подільського району, щоб не допустити отримання мною спадщини.

Квартира, де я зареєстрована і проживала разом з чоловіком, та звідки мене виставили на вулицю без особистих речей, по сьогоднішній день повністю контролюється тітушками Шапрана С. та депутата Одеської обласної ради Осіпова В. І сам житловий комплекс по вул. Саксаганського 78-80 контролюється тими ж охоронними структурами, які блокують вхід до приміщень будь-яких осіб, в тому числі інвесторів та співвласників. Отже, активи мого покійного чоловіка перебувають під прямим та опосередкованим контролем злочинної групи екс-прокурора Кіпера, де охорона та тітушки, підконтрольні ним повністю, захопили та фізично контролюють законну спадщину.

Я стверджую в який раз, не існує ніякого виправдання вашим злодіянням, ні юридичного, ні людського. Опинившись в розголосі публічного полю зору, майте чоловічу мужність не знущатися з мене, вдови. Опинившись наодинці з собою, майте совість зупинитися в неосяжному бажанні розбагатіти на моїй утраті. Або майте сміливість визнати публічно, що положення Конституції, законів України та моралі – для Вас порожнє місце”.


Вдова Ксенофонтова вже розповідала, що Сергій Шапран для зміни назви вулиці Саксаганського, 80, на 78-80 свого часу залучив підконтрольного йому директора ТОВ “СП “АТАД К” Бровко С.Ю. та невстановлених посадових осіб Департаменту містобудування та архітектури КМДА, які змінили назву адреси ЖК “Патріарх Холл” (наказ Департаменту містобудування та архітектури КМДА № 385 від 24.03.2021).

Оксана Ксенофонтова також оприлюднила офіційне звернення до Президента Володимира Зеленського, вказуючи, що вже третій рік поспіль намагається достукатися до здорового глузду нашої правоохоронної та судової системи і покласти край рейдерським захватам її спадщини угрупуванням Кіпера-Шапрана.

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Олексій Алтинов

Теги: новини києва, позиція, рейдерство, Олег Кіпер, суди, оксана ксенофонтова, прокурор києва, жк партіарх-холл, сергій шапран, тов хаус-еко, тов охоронна компанія безпека міста

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.