п'ятниця, 29 березня 2024 г.

У Великій Олександрівці на Київщині за 84,8 млн гривень побудують новий дитсадок

У Великій Олександрівці на Київщині за 84,8 млн гривень побудують новий дитсадок

До кінця 2021 року у селі Велика Олександрівка Бориспільського району Київщини повинні побудувати дитячий садок. Відповідний тендер вдалося провести з третьої спроби. Будуватиме навчальний заклад за 84,85 млн гривен ПАТ "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів", який належить депутатам Бориспільської міськради Володимиру і Ігорю Шалімовим.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 10 квітня 2020 року Великоолександрівська сільська рада уклала договір з ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” (*) на будівництво дошкільного навчального закладу загального розвитку (ясла-садок) до 220 дітей по вул. Матросова, 14 в селі Велика Олександрівка Бориспільського району Київської області. Ціна договору склала 84,85 млн гривен.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

До кінця грудня 2021 року ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” повинно викорчувати 59 дерев, виконати загальнобудівельні та внутрішні сантехнічні роботи, облаштувати системи водопостачання, каналізації, опалення, вентиляції, газопостачання, зовнішнього та внутрішнього освітлення, блискавкозахисту та пожежного оповіщення, охоронної сигналізації. Також підрядник повинен побудувати котельню, облаштувати тротуари, доріжки, майданчики та огорожу, озеленити територію і встановити гойдалки, пісочниці та ігрові сітки.

Конкуренцію ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” в тендері склали ТОВ “Будівельна компанія “Донмегастрой” (**), ТОВ “Будівельно-виробнича фірма “Будсервіс” (***) і ТОВ “Трест Бориспільсільбуд” (****), але їх цінові пропозиції виявилися дорожчими.

Тендер вдалося провести з третьої спроби. Дві аналогічні закупки, оголошені у квітні та липні 2019 року, були відмінені через відхилення всіх тендерних пропозицій.

У Великоолександрівській сільраді KV повідомили, що вказаний дитячий садок будуватимуть за рахунок бюджету села. Поки у Великій Олександрівці функціонує лише один дитсадок – “Їжачок”, розрахований на 40 місць. Крім цього, на території села ростишована Великоолександрівська загальноосвітня школа на 560 місць і будується школа мистецтв.

Раніше KV повідомляла, що будівництво школи мистецтв у Великій Олександрівці розпочалося ще в 2016 році. Однак її зведення затягнулося, в першу чергу через постійну зміну підрядників. У лютому 2020 року стало відомо, що будівництво школи в поточному році буде продовжено. На відповідні роботи планується виділити 12 млн гривень з державного фонду регіонального розвитку та 5,14 млн гривень з місцевого бюджету.

Читайте: В Бориспольском районе продолжат строить школу искусств и ремесел

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПрАТ "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів" було зареєстровано в 1995 році. Засновники – Ігор (34,45%) (директор) і Володимир (63,35%) Шалімови. Розмір статутного капіталу – 217,13 тис. гривень. Основний вид діяльності – виготовлення виробів із бетону для будівництва.

Володимир та Ігор Шалімови – депутати Бориспільської міськради. Володимир Шалімов керує Бориспільською міською партійною організацією політичної партії "Наш край". Співголовами цієї політсили числяться Олександр Мазурчак та Антон Кіссе, які до подій Революції Гідності були членами Партії регіонів.

У 2002-2006 роках людина з ім'ям Володимир Ілліч Шалімов була помічником народного депутата Вадима Литвина (Комуністична партія).

За результатами участі у публічних закупівлях ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” уклало 77 договорів на загальну суму 384,6 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник підприємства – Управління регіонального розвитку Бориспільської РДА, яке віддало підприємству підряди на 167,8 млн гривен (дані Zакупівлі).

Читайте: Софиевско-Борщаговский сельсовет доплатит 57 млн гривен фирме депутатов Бориспольского горсовета за реконструкцию школы

Голова Великоолександрівської сільради – Галина Шевченко.

* ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” (код ЄДРПОУ: 05408059

** ТОВ “Будівельна компанія “Донмегастрой” (код ЄДРПОУ: 34686647

*** ТОВ “Будівельно-виробнича фірма “Будсервіс” (код ЄДРПОУ: 40289465)

**** ТОВ “Трест Бориспільсільбуд” (код ЄДРПОУ: 13707422)

Фото: Миг

КиевVласть

Инна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, детсад, новини київської області, строительство, закупки, закупівлі, будівництво, бориспольский район, Бориспільський район, дитсадок, великая александровка, владимир шалимов, игорь шалимов, галина шевченко, велика олександрівка, бориспольский комбинат строительных материалов, володимир шалімов, бориспільський комбінат будівельних матеріалів, ігор шалімов, ясли-сад, ясла-садок

четвер, 28 березня 2024 г.
20:44
У Гостомелі працюватиме перевізний цифровий флюорограф
20:22
Протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
20:02
У Києві розпочали відключати опалення в житловому секторі
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
16:06
Зеленський представив нового голову Служби зовнішньої розвідки
15:46
Для Голосіївського району столиці збираються накупити цибулин тюльпанів та нарцисів на 1,4 млн гривень
Календар подій