понеділок, 6 травня 2024 г.

У КМДА дозволили компанії проводити будівельні та земельні роботи із капремонту “Кесону на Оболоні” (документ)

У КМДА дозволили компанії проводити будівельні та земельні роботи із капремонту “Кесону на Оболоні” (документ)

Департамент міського благоустрою Київської міської державної адміністрації (КМДА) видав оновлену контрольну картку ТОВ “Гювексхаус”, яка дозволяє компанії виконувати будівельні та земельні роботи на території міста. У товаристві запевняють, що планують проводити роботи, пов’язані із капітальним ремонтом об’єкту “Кесон на Оболоні”.

Про це KВ дізналась з повідомлення на сторінці “Кесон на Оболоні” у соцмережі Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що ТОВ “Гювексхаус” отримало оновлену контрольну картку від Департамента міського благоустрою КМДА. Зазначається, що необхідність її переоформлення була пов’язана із зміною компанії – замовника капітального ремонту кесону та офіційної адреси об'єкту.

“Оформлення цього документу із незалежних від нас причин затягнулося, але наразі сформований повний пакет дозвільної документації. Контрольна картка – це документ, який дозволяє виконувати будівельні та земельні роботи на території міста, в нашому випадку пов‘язані з капремонтом споруди”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначається, контролюючі органи відслідковують дотримання вимог законодавства під час виконання робіт, а після їх завершення проводять пост-аудит в частині відновлення всіх параметрів навколишнього середовища.

“Зі свого боку, інвестор декларує, що  всі майбутні зауваження та рекомендації, уповноважених органів,  зокрема Департаменту благоустрою КМДА, КП УЗН Оболонського району, КО “Зеленбуд” та інших будуть взяті до уваги та враховані”, – запевнюють у компанії.

Фото: Telegram-канал KN

Також у компанії зазначили, що заявленний термін виконання робіт – 29 травня 2024 року – визначений автоматично, як рік із дня отримання дозволу, і може бути скоригований як в один, так і в інший бік в залежності від динаміки реалізації проекту.

Нагадаємо, у лютому 2023 року голова Комітету Верховної Ради (ВР) з питань антикорупційної політики Анастасія Радіна звернулася до Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) та Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) щодо обставин ухвалення Київрадою про передачу в оренду майже півтора гектари біля парку “Наталка” за заниженою ціною. 

Читайте: Парламентський комітет звернувся до правоохоронців стосовно рішення Київради щодо передачі ділянки в парку Наталка

Наприкінці березня 2023 року Київський апеляційний суд не задовольнив скаргу прокурора Оболонської прокуратури стосовно арешту ділянки на Оболоні, де розташовано кесон. Причина рішення апеляційного суду – відсутність підстав для арешту. Крім того, прокурор невчасно подав апеляційну скаргу.

Читайте: Суд остаточно відмовив прокуратурі в арешті ділянки на Оболоні, на якій знаходиться кесон

ініціаторами кримінального провадження були київська нардепка-мажоритарниця Мар’яна Безугла (217 округ, Оболонь) і депутат Київради від Оболоні Владислав Трубіцин. Обидва були обрані від “Слуги народу” та є членами відповідних фракцій.

Варто відзначити, що САП звинувачує Владислава Трубіцина та ще п’ятьох осіб в організації корупційної схеми: за хабарі учасники кримінального провадження нібито надавали дозволи на розміщення мобільних точок торгівлі в семи районах Києва. За матеріалами справи, корупційну схему курував заступник керівника Офісу президента Олег Татаров.

13 травня Владислав Трубіцин виїхав з території України. Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) подала клопотання про його міжнародний розшук.

Читайте: САП оголосила депутата Київради Трубіцина у міжнародний розшук

Фото: сторінка “Кесон на Оболоні” у Facebook.

КиївВлада

Бровко Ігор

Теги: новини києва, КМДА, будівництво, капітальний ремонт, департамент міського благоустрою, гювексхаус, контрольна картка, кесон, кесон на оболоны

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій