понеділок, 6 травня 2024 г.

Стартував “Діалог про майбутнє: Україна-США”

Стартував “Діалог про майбутнє: Україна-США”

У Вашингтоні впродовж 1-5 березня відбувається низка зустрічей і заходів “Діалогу про майбутнє: Україна-США”. Представники української делегації зустрічаються з американськими конгресменами, політиками, політологами,представниками засобів масової інформації, експертами в сфері налагодження комунікацій і виборчих кампаній.

По це KV стало відомо з повідомлення організаторів візиту.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Ключова ціль візиту української делегації до США – налагодження якісного і конструктивного діалогу між представниками ділових кіл двох країн. Безпосередня взаємодія відкриває нові можливості для розвитку конструктивної співпраці, дає змогу змогу обмінюватися досвідом, розширювати контакти і поглиблювати взаєморозуміння.

Першого березня у Вашингтоні відбулася зустріч з Лейфом Ларсоном – письменником та продюсером, експертом виборчих кампаніях, членом Американської асоціації політичних консультантів. Основною темою обговорення була реабілітація бренду України в США.

Лейф Ларсон забезпечив проведення успішної кампанії губернатора Каліфорнії Піта Вілсона, а також багатьох інших конгресменів на Капіталійському пагорбі. Працював з політиками на всіх рівнях американського уряду, керував повним циклом передвиборчого процесу.

Керівник української делегації Катерина Одарченко, – політичний експерт, президент Інституту демократії та розвитку “Polita”, засновник SIC Group Ukraine, автор книги “Игра в выборы. Секреты политических коммуникаций”. У своєму Facebook вона зазначила, що під час зустрічі з Лейфом Ларсеном були обговореніпитання позиціонування національного бренду “Україна” у США та у світі, шляхи його поліпшення в різних площинах.

Президент авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” Євгеній Дихне під час дискусії з Лейфом Ларсеном поцікавився якими є ключові складові персональної репутації політика, керівника компанії, побудови корпоративних комунікаційних каналів. Американський експерт зазначив, що для кожної цільової аудиторії необхідне систематичне інформування про діяльність політика, компанії і підтримка зворотного зв’язку. Люди хочуть, щоб їхня думка була почута і враховна, це важливо для взаємної довіри.

Під час проведення зустрічі також була представлена візія української національної ідеї (National Idea), як оптимального шляху розбудови в Україні сучасної політичної нації. Також жваву дискусію викликало питання подолання “пострадянського шоку” в українському суспільстві, поєднання національної ідеї з національним українським брендом, позитивним брендингом України в США і світі.

Захід проходить під егідою Інституту демократії та розвитку “Polita”, а також SIC Group Ukraine. Офіційними партнерами заходу також є BASE Capital Management та "Міжнародні Авіалінії України" (Ukraine International Airlines).


Фото: надане організаторами “Діалогу про майбутнє: Україна-США”

КиевVласть

Олексій Алтинов

Теги: новости украины, мнение, катерина одарченко, sic group, встреча в вашингтоне, полита

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій