субота, 20 квітня 2024 г.

Смотрящего за “Киевпастрансом” Кирилюка отмзали от тюрьмы, чтобы он не сдал Левченко и Кличко, - Лупова

Смотрящего за “Киевпастрансом” Кирилюка отмзали от тюрьмы, чтобы он не сдал Левченко и Кличко, - Лупова

Подельники городского головы Киева Виталия Кличко (на фото) отмазывают “смотрящего” за “Киевпастрансом” Павла Кирилюка от тюрьмы.

Об этом KV стало известно из блога Татьяны Луповой на сайте censor.net.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Оказывается, заместитель директора КП “Киевпастранс” Павел Кирилюк, которого СМИ называют “смотрящим” за этим предприятием, уже мог бы сидеть за коррупцию. Но, говорят, ему помогли избежать посадки друзья  мэра Киева Виталия Кличко – глава КПТ Дмитрий Левченко и решающий вопросы для мэра по силовому блоку Роман Романюк. По информации журналистов, Государственная фискальная служба смогла раскрыть преступную деятельность Кирилюка – или, как минимум, отдельные ее факты. И этого хватило, чтобы передать дело в суд и потребовать для “смотрящего” меры пресечения в виде содержания под стражей. Это было бы позитивно уже потому, что в  “Киевпастрансе”  прекратилось бы воровство и сбор чёрного нала в таких масштабах. Но Шевченковский суд решил иначе. И отказался от полного ареста коррупционера и назначения ему более 10 млн грн залога”, – констатировала политолог.

Она пояснила, почему окружению Виталия Кличко понадобилось в обязательном порядке спасать чиновника от тюрьмы.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

“Есть информация, что Кирилюка вытащили именно Левченко со своим тестем Романюком. Во-первых, у них есть для этого необходимые связи. Во-вторых, они в этом заинтересованы не меньше самого “смотрящего”. Ведь в случае его посадки он наверняка начнет сдавать подельников. “Прилетит” и Левченко, и Романюку, и до самого Кличко докатится. Это было бы прекрасно для города – но недопустимо для коррупционной гидры. Потому все “порешали”. Коррупция в судебной системе – еще одна преграда для очищения Киева от хапуг при власти и прекращения тотального дерибана. Потому, к сожалению, грабеж киевлян окружением мэра Кличко продолжается. Но надежда есть. Ведь и на ТОП-коррупцию найдется управа в виде НАБУ. А судьям, очень любящим деньги, хочется напомнить: тот, кто покрывает виновных – сам виновен не меньше”, – заключила Татьяна Лупова.

Читайте: Кличко дал Комарницкому возможность “освоить” еще 24 млн гривен на Подольском мосту – Лупова

Фото: KV

КиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новости киева, виталий кличко, киевпастранс, позиция, смотрящий, татьяна лупова, павел кирилюк

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.