понеділок, 1 липня 2024 г.

Растет спрос на камерные и функциональные ЖК комфорт-класса, - гендиректор Edelburg Development Левцов

Растет спрос на камерные и функциональные ЖК комфорт-класса, - гендиректор  Edelburg Development Левцов

Для того, чтобы повысить интерес покупателя к своему проекту, девелоперы тщательно продумывают концепт своих будущих объектов. Сегодня же особым спросом пользуется жилье с комфортным и эргономичным функционалом. Покупатели желают приобретать камерные и функциональные квартиры не только в сегменте бизнес-класса, но и в комфорте.

Об этом, как стало известно KV, рассказал в интервью “НВ Бизнес” гендиректор Edelburg Development Сергей Левцов.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

"Мы стремимся создавать камерные, функциональные ЖК не только в бизнес-классе, но и в комфорте. Например, в Wellspring в центре Вишневого предусмотрели внутреннюю развитую инфраструктуру, позаботились о паркинге, местах общего пользования и публичных пространствах. Это все для того, чтобы человек мог чувствовать себя дома не только в стенах квартиры, а и за ее пределами. На данный момент по первой очереди ЖК реализовано порядка 60% квартир, а с 1 октября мы начинаем продажи второй очереди", – рассказал гендиректор Сергей Левцов.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Он добавил, что также компания стремится создавать в своих проектах комфортную, продуманную и эргономичную среду для жизни, где есть синергия разных функций.

"В ЖК Edelweiss House: человек может жить, работать, отдыхать, водить ребенка в детский садик в пределах пространства комплекса. Это такая продуманная экосистема, где есть вся инфраструктура. У него будет 700 кв. м зонированного лобби, комната для охраны, консьерж-сервис, инфраструктурные и торговые объекты. В составе ЖК будет и бизнес-центр Edelweiss, общей площадью 6 тыс. кв. м, полностью автономный от жилой части комплекса", – говорит Левцов.

Также Edelburg Development уже готовится стартовать сразу с двумя проектами в жилом сегменте. Первый – социальный объект комфорт-класса для пострадавших инвесторов "Элита-Центр". В компании отмечают, что пакет разрешительных документов собран и они готовы приступить к работе на площадке уже с 1 ноября.

Второй объект компании – Пятый квартал Home & Park, который будет реализован совместно с компанией Perfect Group. Амбициозные планы у девелопера и относительно сегмента коммерческой недвижимости. 

"Мы подали документы на получение лицензии международной организации World Trade Center. Для Украины это исторически значимый момент. Потому как во всех развитых странах есть ассоциация, которая помогает развиваться бизнесу. Фактически мы открываем возможность для малого и среднего сегмента работать с международными компаниями – это 330 городов в 90 странах. Наш БЦ на Вознесенском спуске станет своего рода хабом для международных компаний, которым будет предложена гибкая бизнес-среда для беспрепятственной работы у нас в стране, высококонкурентные условия сотрудничества, а также возможность оказания юридических и консалтинговых услуг" – резюмировал он. 

Напомним, ограничения пандемии внесли значительные коррективы в работу корпоративных компаний. Однако, вопрос нехватки качественных офисов на рынке недвижимости Киева для арендаторов не стал менее актуален. Сегодня фиксируется повышенный спрос на эргономичною и комфортную офисную и торгово-офисную недвижимость.

Читайте: Спрос на коммерческую недвижимости среди арендаторов в столице стабилен, – гендиректор Edelburg Development Левцов 

Фото: weserv.nl

КиевVласть

Вероника Злацкая

Теги: новости киевской области, новости компаний, купить квартиру в Киеве, власть киевщина, Edelburg Development, строительный рынок, сергей левцов

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.