п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Президент України Володимир Зеленський із робочою поїздкою відвідав Київщину, - Руслан Кравченко

Президент України Володимир Зеленський із робочою поїздкою відвідав Київщину, - Руслан Кравченко

Президент України Володимир Зеленський із робочою поїздкою відвідав Київщину. Місцева влада показала главі держави, що робиться для ефективного та оперативного відновлення області. Адже внаслідок повномасштабного вторгнення пошкоджено понад 28 тис. об'єктів. Уже відновили понад 13 тисяч.

Про це KВ стало відомо з повідомлення очільника Київської обласної державної адміністрації Руслана Кравченка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Делегація побувала в декількох населених пунктах, щоб показати масштаб робіт з відбудови.

Возможно, это изображение 10 человек

"Село Тарасівка. Тут за кошти благодійників будують “Містечко Хансена”. Це житло для людей, які покинули свої домівки через російських окупантів. Містечко будує компанія Wasatch Group у партнерстві з благодійною організацією To Ukraine with love. Глава держави разом із засновником Wasatch Group Деллом Лой Хансеном, директоркою To Ukraine with love Світланою Міллер, заступником керівника Офісу Президента Олексієм Кулебою пройшлися містечком", – повідомив Руслан Кравченко.

Нет описания фото.

Очільник зазначив, що житло на території 9 га будують дуже оперативно. Роботи розпочали в червні цього року. Вже незабаром містечко прийматиме перших 80 родин.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Загалом планують побудувати житло для 450 родин, це квартири від 2 до 5 кімнат. Оселі оснащені необхідними меблями та технікою. Житло надаватиметься ВПО, які втратили свої оселі, членам сімей загиблих захисників, особам з інвалідністю внаслідок війни, постраждалим від війни тощо. Воно тимчасове, але повністю безкоштовне. Також у містечку побудують школу, дитсадок, бібліотеки, майданчики.

Возможно, это изображение 1 человек

"Село Бузова. Тут показали відбудову одразу трьох багатоповерхівок в одному місці за різними програмами. Перший – вул. Центральна, 17Д. Цю п’ятиповерхівку на 40 квартир відновлюють коштом UNITED24. До повномасштабного вторгнення в ній мешкали 115 людей. Частину робіт уже виконали. Вул. Центральна, 17Е – будинок уже відновили за рахунок коштів Київської ОВА та громади. Ще один будинок на вул. Центральна, 17Є був демонтований, оскільки не підлягав відновленню. Сьогодні його будують “з нуля” за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії", – повідомив Руслан Кравченко.

Возможно, это изображение 4 человека, улица и текст

"Ірпінь. Показали Президенту України, як на практиці реалізується його завдання з комплексної відбудови. За таким принципом наразі працюємо в районі ЖК “Ірпінські Липки”. Відбудовуємо житлові комплекси багатоповерхівок та приватні будинки. Зокрема, понад 60 приватних будинків на вул. Багірова відбудовуємо за кошти обласного бюджету Київщини, 2 багатоквартирні будинки (Гостомельське Шосе, 24/1 та 22) – за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Крім того, 1 будинок (11-та лінія, 4-й провулок) відновлюємо за кошти Президентської програми UNITED24, 4 об’єкти (вул. Северинівська, 160-2, 162-1, 154Б та Гостомельське шосе, 12, 14-16) – Міжнародної Організації Міграції", – повідомив Руслан Кравченко.

Возможно, это изображение 3 человека и текст

За кошти області капітально ремонтуються дорога та міст між Гостомелем та Ірпенем.

Возможно, это изображение 11 человек"Поряд із цією локацією організація UNICEF відновила один з найбільших закладів освіти Ірпеня – ліцей № 3. Така комплексна відбудова дозволить загалом відновити 720 помешкань. Активно до відбудови також долучається УВКБ ООН – надало будівельні матеріали та Фонд GEM – допомагає із заміною вікон", – повідомив Руслан Кравченко.

Возможно, это изображение 7 человек"Прагнемо максимально швидко відновити все, що зруйнували російські окупанти. До кінця року плануємо відбудувати 18 тис. об'єктів", – повідомив Руслан Кравченко.

Читайте: В КОВА заявили про взяття під жорсткий контроль всіх процесів відбудови регіону

Фото: Руслана Кравченко

КиївВлада

Олексій Вєтров

Теги: новини києва, новини україни, війна, позиція, воєнний стан, російсько-українська війна, повномасштабне вторгнення рф, володимир зеленський, президент, руслан кравченко, київська ода

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій