субота, 27 квітня 2024 г.

На вулицях Софіївської Борщагівки встановлять 101 камеру відеоспостереження

На вулицях Софіївської Борщагівки встановлять 101 камеру відеоспостереження

До кінця 2020 року в Софіївській Борщагівці на Київщині повинні побудувати систему відеоспостереження. На вулицях села встановлять 101 камеру, частина з яких матиме функцію розпізнавання облич та номерних знаків, а також одну стаціонарну систему вимірювання температури тіла. Роботи з будівництва системи за 6,46 млн гривен виконає ТОВ “Кобі Інтегратор”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 22 вересня 2020 року Софіївсько-Борщагівська сільська рада уклала договір з ТОВ “Кобі Інтегратор” (*) на будівництво системи відеоспостереження в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київщини. Ціна договору склала 6,46 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Кобі Інтегратор” до кінця 2020 року повинно поставити та змонтувати устаткування системи, встановити програмне забезпечення системи (СаМаР), яке забезпечуватиме зв'язок системи з базами даних Національної поліції. Також підрядник повинен буде виконати пусконалагоджувальні роботи.

В технічному завданні вказано, що буде встановлено 101 вуличну вандалозахисну ІР-камеру. З них 79 камер загального огляду території селища, перехресть, місць скупчення людей, 19 – для розпізнавання державних номерних знаків і 3 – для візуальної ідентифікації обличчя людей. Крім цього, передбачено придбання та встановлення 1 стаціонарної системи вимірювання температури тіла та детекції обличчя.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Відеокамери, згідно з техзавданням, будуть встановлюватися на опорах електричної мережі та будівлях. Для можливості розпізнавання номерних знаків у нічний та вечірній час у камер розпізнавання повинна бути вбудована ІЧ-підсвітка.

Конкуренцію ТОВ “Кобі Інтегратор” в тендері склала ФОП Пащенко Лариса Станіславівна (*). Пропозиція Лариси Пащенко була вигіднішою за ціною, однак її відхилили через ненадання підтвердження виконання аналогічних робіт.

25 вересня 2020 року Державна аудиторська служба України розпочала моніторинг даної закупівлі. 1 жовтня 2020 року аудитори опублікували результати моніторингу, в яких просять у замовника роз'яснення, зокрема, щодо відхилення тендерної пропозиції Лариси Пащенко. Станом на 2 жовтня відповідь замовника не опублікована.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Кобі Інтегратор” зареєстровано в 2017 році. Статутний капітал – 3,2 тис. гривень. Основний вид діяльності –  електромонтажні роботи. Засновник і директор – Людмила Порицька. 

В результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Кобі Інтегратор” уклало 19 договорів на 13,6 млн гривень. Найбільший замовник – Управління комунальної власності Енергодарської міської ради (дані Zaкупівлі).

Нагадаэмо, у лютому 2020 року придбання та встановлення системи відеонагляду замовило КП “Васильківкомунікаціясервіс” для міста Васильків. За 198,55 тис. гривень там встановили три камери.

Читайте: Комунальне КП Василькова замовило встановлення системи відеонагляду

Також в лютому 2020 року виконком Богуславської міської ради замовив встановлення 14 камер відеоспостереження для свого населеного пункту. Камери повинні були з'явитися на 9 перехрестях, 2 вулицях, площі Ярослава Мудрого та набережній до кінця лютого 2020 року. Проте на сьогодні звіт про виконання договору в системі ProZorro не опубліковано.

Читайте: В Богуславі встановлять 14 камер відеоспостереження (адреси)

Сільською радою Софіївської Борщагівки керує Олесь Кудрик.

* ТОВ “Кобі Інтегратор” (код ЄДРПОУ: 41120397)

** ФОП Пащенко Лариса Станіславівна (код ІПН: 2867217849)

Фото: Глухів

КиевVласть

Инна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, ООО, закупівлі, тов, софиевская борщаговка, олесь кудрик, система видеонаблюдения, софіївська борщагівка, система відеоспостереження, кобі інтегратор, коби интегратор

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.