п'ятниця, 29 березня 2024 г.

Лёвочкин в Конча-Заспе “расширяется” не хуже Януковича

Экс-соратник Виктора Януковича Сергей Левочкин вместе с сестрой во время кризиса возводят хоромы в Конча-Заспе на Киевщине. Дом будет не хуже, чем у его бывшего шефа-беглеца.

Об этом KV узнала из материалов блога депутата от БПП Сергея Лещенко.

На днях последний обнародовал информацию о строительстве огромного дворца в Обуховском районе для соратника Виктора Януковича, Сергея Левочкина.

"Бальный зал, северная ротонда, южная ротонда, картинная галерея, библиотека, караоке, дискотека, малая гостиная, большая гостиная, обеденная терраса, тренажерный зал, массажная, косметология, спа, йога, бассейн, поле для мини-футбола... Этот список - перечень помещений и объектов в новом "Межигорье", которое запланировано возвести для Сергея Левочкина", - написал Лещенко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Facebook 

Читайте также: В Новых Петровцах горело админздание (ФОТО)

"В стране кризис, закрываются предприятия, банкротятся банки, бизнес затягивает пояса, но депрессия дошла не до всех жителей Конча-Заспы. У Левочкина все окей - в отличие от остального окружения Януковича, которые вынуждены осваиваться под Москвой, заказывать себе израильские паспорта и тратить сотни тысяч долларов на юристов для снятия санкций. Шеф в бегах, а Левочкин с сестрой - депутаты Верховной Рады", - добавил нардеп.

Как считает депутат Лещенко, сестра Сергея Левочкина и нардеп по совместительству Юлия Левочкина на прошлой неделе пересекла границу дозволенного на сессии Парламентской Ассамблеи Совета Европы. Выступая в Страсбурге на пленарном заседании ПАСЕ, она обрушилась с критикой на украинскую власть, ни словом не упомянув о режиме Путина и его преступления на территории Украины.

По словам нардепа Сергея Лещенко, Путин через российский "Первый канал" является их партнером в телевизионном холдинге "Интер ", а химическая империя Фирташа-Левочкина построена за деньги путинского “кошелька” Роттенберга.

Причем, часть дешевого газа, предусмотренного для населения, по мнению Лещенко благополучно идет на химические заводы, гарантируя дополнительную рентабельность олигархическому клану.

“Часть денег, заработанных Роттенбергом, Фирташем и Левочкиным, используются на построение дворца последнего, для возведения которого Левочкин оформил в частную собственность целый остров на киевской Рублевке - в комплексе "Золотые ворота" возле Конча-Заспы”, - пишет блоггер, отмечая, что как народный депутат уже подал заявление о преступлении в Генпрокуратуру .

КиевVласть

Оксана Мельник

Теги: строительство, дом, левочкин, лещенко, конча заспа, дворец

п'ятниця, 29 березня 2024 г.
17:44
Столична прокуратура вимагає прибрати несанкціоноване сміттєзвалище в Дарницькому районі
17:27
У Києві відкрили скульптуру “Герої” на честь українських військових
17:04
Профільний комітет ВР розглянув усі правки до законопроєкту про мобілізацію, але документ ще не готовий до розгляду, – нардеп
16:46
Держуправління справами закупило нагород та футлярів до них на понад 150 млн гривень
16:26
Вихідними 30-31 березня через ярмарки змінять маршрути деякі столичні автобуси й тролейбуси - “Київпастранс”
16:23
У Києві провели навчання для протидії наслідкам повені
15:45
Вбиральні Київського гуртожитку НУБіП хочуть відремонтувати за 3,9 млн гривень
15:26
Сирський про мобілізацію: 500 тисяч новобранців ЗСУ не потребують
15:05
Поліцейського-хабарника на Київщині судили вісім років, щоб засудити до семи у справі про приховання наркоторгівлі
14:47
СБУ витратить 7,3 млн гривень на обладнання для відеоспостереження
14:36
Зеленський: РНБО при новому керівництві має в першу чергу забезпечити державу якісним прогнозуванням ситуацій
14:04
У столиці планують створити безбар’єрне туристичне середовище
13:44
100 Волинська бригада ТрО запрошує на службу в підрозділах бригади
13:24
За добу втрати ворога зросли на 820 осіб, 56 БПЛА та 5 крилатих ракет, - Генштаб ЗСУ
13:03
На Північному мосту обмежать рух транспорту до 15 червня (схема)
12:42
У столиці судитимуть росіянина, який скоїв розбійний напад на аптеку
Календар подій
Відновлення багатоповерхівок Ірпеня йде повільно: розбираємо причини
29 березня 2024 г. 15:00
Відновлення багатоповерхівок Ірпеня йде повільно: розбираємо причини
Упродовж лютого Департамент містобудування та архітектури Київщини замовив проєктні роботи для капремонтів десяти пошкоджених московитами багатоквартирних будинків Ірпеня. Обійдуться ці проєкти майже у 14 млн гривень, а триватиме їх розробка до кінця 2024 року. Серед підрядників є цікаві особистості. Однак наявність “цікавих” підрядників – не єдина проблема даних закупівель. Досвід замовлення проєктно-кошторисної документації через цей департамент минулого року не дуже позитивний. Тоді такі документи замовили для капремонтів шести багатоповерхівок, але у жодній з них роботи досі не розпочаті. Крім цього експерти вказують, що аномально низька кошторисна прибутковість, яка закладена в минулорічні проєкти капремонтів, ставить під сумнів можливість обрання спроможного підрядника для подальших робіт. Але у профільному департаменті обладміністрації це заперечують та запевняють: розроблена документація пройшла експертизу сертифікованими фахівцями, тобто одержала позитивний висновок.
На Київщині триває скандал щодо будівництва кінологічного центру
28 березня 2024 г. 13:00
На Київщині триває скандал щодо будівництва кінологічного центру
У столичному регіоні розробка Детальних планів території (ДПТ) все частіше використовується місцевими владами для легалізації самочинних будівництв через зміну цільового призначення земельних ділянок. Приклад – будівництво кінологічного центру біля села Рославичі на території Феодосіївської громади, яке явно без жодних дозвільних документів триває вже більше двох років і наразі активно підтримується керівництвом громади всупереч позиції місцевих мешканців. Громадські активісти наголошують на тому, що такий об'єкт матиме серйозний негативний вплив на екологію: створить ризик зараження людей різними хворобами через відсутність місця для утилізації собачих фекалій та загрозу для розташованого поруч ландшафтного заповідника “Васильківські карпати”. В Київській облраді, схоже, з цим згодні, але нічого зробити не можуть. Що стосується обурених громадян, то, якщо у Феодосіївській сільраді їх “не почують”, вони збираються звертатись до правоохоронців і суду.