субота, 27 квітня 2024 г.

Alliance Novobud дарує 1 м2 у новобудовах для клієнтів Eldorado.ua

Alliance Novobud дарує 1 м2 у новобудовах для клієнтів Eldorado.ua

Будівельна компанія Alliance Novobud та Eldorado.ua стартували партнерство, у рамках якого передбачена можливість для клієнтів Eldorado.ua, що придбають нерухомість у новобудовах Alliance Novobud, отримати знижку у розмірі вартості 1 м2 обраного житла. Також партнери анонсували низку інших цікавих акцій.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби Alliance Novobud.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Передбачено ряд цікавих взаємодій. Перша пропозиція, яку підготували компанії для своїх клієнтів, – 1 м2 в подарунок. Клієнти Eldorado.ua, що придбають нерухомість у новобудовах Alliance Novobud, отримають знижку у розмірі вартості 1 м2 обраного житла. Eldorado.ua зі свого боку допоможе облаштувати нове житло: комплексно підібрати побутову техніку та електроніку, забезпечити комфортну доставку та установлення з підтримкою 24/7 та подарує 1 000 грн на покупки у всій мережі”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Під “1 м2 в подарунок” мається на увазі знижка в розмірі вартості квадратного метра нерухомості, яку планує придбати покупець.

“Разом з eldorado.ua ми запланували чимало цікавих акцій. Всі вони — заради того, щоб клієнти отримали від нашої співпраці якнайбільше переваг. Першою такою активністю стане подарунковий квадратний метр у новопридбаному житлі чи приміщенні комерційного призначення будь-якого з об’єктів Alliance Novobud. Така пропозиція допоможе покупцю заощадити досить значну суму коштів, яку можна витратити на щось вагоме, наприклад, на побутову техніку у нову квартиру або на новенький гаджет”, — зазначила Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud. 

За її словами, ціна квадратного метра в житлових комплексах Alliance Novobud сьогодні становить від $800 до $3000, тож сума економії вагома й варта того, аби скористатися такою гарною пропозицією. 

“Ми вже запланували нові активності, які оголосимо трохи згодом”, – додала Михальова.

“В Eldorado.ua ми щодня рухаємося вперед заради сімей. І кожен наш крок у взаємодії з клієнтами та партнерами сфокусований саме на тому, щоб робити життя сімей хоч трішечки кращим. Alliance Novobud — партнер, з яким ми сходимося в цілях, адже попри все вони не зупиняються та будують житло для українців, мають спеціальні умови для військових та переселенців, що зараз украй важливо. Завдяки цьому партнерству українці, які планують придбати житло, отримають від нас максимальну підтримку: і у виборі, і в облаштуванні власної домівки, — коментує Марія Коршикова, керівниця маркетингових комунікацій Eldorado.ua

Повідомляється, що умови спільної пропозиції такі:

Клієнти Eldorado.ua можуть використати промокод ELDORADO+ANB та отримати 1 м2 як подарунок у житловій, нежитловій та комерційній нерухомості всіх житлових комплексів Alliance Novobud.

Щоб скористатися пропозицією, покупець має показати промокод у відділах продажу Alliance Novobud та внести 50% або більше від суми вартості нерухомості, яку купує. Ці умови діють також при оформленні розтермінування від забудовника.

Всі клієнти, які придбали житло, отримають консультацію з підбору комплексу техніки та електроніки, а також 1 000 грн на покупку в мережі Eldorado.ua.

“Пропозиція діє для покупців у всіх новобудовах Alliance Novobud:  Krona Park II (м. Бровари), “Лавандовий” (м. Бровари),  Madison Gardens (м. Бровари), Montreal House (м. Київ), Illinsky House (м. Київ). Отримати знижку можна у відділах продажу Alliance Novobud: м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23., м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел. +38 (044) 344-06-91. Пропозиція діє до 30 грудня 2022 року”, – додали у пресслужбі.

Довідка: Alliance Novobud — надійний девелопер прогресивної формації. Понад 18 років працює на будівельному ринку Києва та області. Проєктує й будує осмислені житлові простори для життя, відпочинку та самореалізації. Сьогодні  Аlliance Novobud  відомий гравець столичного ринку об’єктів бізнес-класу та визнаний лідер у сегменті осучаснення й розбудови міст Київської агломерації.

Одним з перших серед девелоперів відновив будівництво й на усіх своїх майданчиках одночасно. Пропонує спеціальні програми з придбання житла для військовослужбовців та переселенців.

Eldorado.ua – провідна мережа побутової техніки та електроніки в Україні.

Мережа налічує 96 магазинів, має інтернет-магазин та зручний мобільний застосунок із різними варіантами доставки.

Забезпечує роботою понад 3,2 тис. працівників.

У 2022 році компанія розпочала благодійну ініціативу “Цеглинка для родинки”. Кожен охочий може придбати у будь-якому магазині мережі чи на сайті “цеглинку” вартістю 23 грн, тим самим зробивши благодійний внесок на будівництво модульного житла для сімей, які його втратили. 

Компанія працює з 1999 року. За цей час близько 3 млн українців стали постійними покупцями техніки та електроніки в eldorado.ua, задовольняючи потреби своїх сімей.

Нагадаємо, з 1 жовтня в Україні запрацювала пільгова іпотечна програма “єОселя”. Придбати житло під 3% річних можуть певні категорії громадян: військовослужбовці, правоохоронці, лікарі, освітяни та науковці. Житлові комплекси Alliance Novobud беруть участь у програмі “єОселя”.

Читайте: Один з найбільших забудовників Києва та Броварів розказав, чому важливо будувати під час війни

Фото: Alliance Novobud

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, єоселя, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house, montreal house, центр столиці, акції, знижки

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.