неділя, 28 квітня 2024 г.

Київський облцентр медицини катастроф отримав 5 реанімобілів у рамках проекту UNITED 24 (фото)

Київський облцентр медицини катастроф отримав 5 реанімобілів у рамках проекту UNITED 24 (фото)

Комунальне некомерційне підприємство (КНП) “Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” отримало 5 автомобілів екстреної швидкої допомоги на базі Peugeot Boxer, придбані “Медичними закупівлями України” у рамках проекту United 24. 

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Київської обласної ради. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“5 сучасних реанімобілів типу С невдовзі оновлять ряди автопарку КНП КОР "Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф". Санітарні автомобілі Е(Ш)МД на базі Peugeot Boxer придбані “Медичними закупівлями України” у рамках проекту United 24”, – повідомили в Київській облраді. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що реанімобілі оснащені надсучасним обладнанням за всіма затвердженими Міжнародними стандартами та протоколами. Вони мають: дефібрилятори, монітор, що контролює стан хворого під час транспортування, вакуумні шини та матрац, апарат ШВЛ, кардіограф, капнограф, кисневі балони, засоби для інфузій, холодильник для зберігання медикаментів і льоду та інші необхідні засоби.

“У кабіні водія зручно розміщені пульт управління спеціальними світловими приладами та сигналами, а також панель управління вентилятором та опаленням автомобіля. Сидіння відповідають необхідним вимогам щодо безпечної та довговічної експлуатації. Кузов виготовлений з використанням новітньої віброшумоізоляції та теплоізоляції, а стінки й стеля салону укомплектовані панеллю з гладкою поверхнею, що не вбирає запахи та стійка до впливу дезінфекційних засобів”, – йдеться в повідомленні. 

На автомобілі також встановлено кліматичне обладнання та пристрої вентиляції салону, що створюють комфортні умови як для пацієнта, так і бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги. Підлога салону вкрита водонепроникним антистатичним покриттям, що запобігає ковзанню. Між кабіною водія та медичним салоном розташована перегородка із розсувним вікном або інтеркомом для забезпечення зв’язку між кабіною водія та медиками.

“Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав два автомобілі від американського астронавта Скотта Келлі, один – від американської вокалістки та композиторки Барбари Стрейзанд, і ще два з написом: “Придбано за підтримки донорів усього світу”, – додають в облраді. 

Незабаром, придбані автомобілі, у рамках проекту UNITED 24, будуть поставлені на облік та розподілені за призначенням між станціями екстреної медичної допомоги Київської області.

Як інформувала KВ, у травні 2022 року Президент України Володимир Зеленський підписав наказ щодо створення національного бренду "United 24". Його завданням є консолідація зусиль міжнародних партнерів у підтримці незалежності Української держави.

Читайте: Президент Зеленський підписав указ про заснування національного бренду “United 24” 

Нагадаємо, у січні ДП Медичні закупівлі України уклало контракти на придбання 43 автівок швидкої допомоги. Майже 126,4 млн гривень на придбання авто було зібрано через фандрейзингову платформу UNITED 24. 

Читайте: За кошти, зібрані на платформі UNITED 24, придбають 43 “швидкі” 

Фото: Київська обласна рада 

КиївВлада

Павло Башинський

Теги: новини києва, новини україни, володимир зеленський, Київська обласна рада, швидка допомога, київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, united 24, автомобілі швидкої допомоги

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій