субота, 4 травня 2024 г.

“Інтергал-Буд” стала партнером Київського марафону Незламності 2023

“Інтергал-Буд” стала партнером Київського марафону Незламності 2023

У Києві, з 30 вересня по 1 жовтня, стартує масштабна спортивна подія “Київський марафон Незламності 2023” з дистанцією в 21 км. Партнером заходу стала компанія “Інтергал-Буд”. Прибуток від заходу буде передано на закупівлю військової техніки для ЗСУ через UNITED24.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Компанія “Інтергал-Буд” не просто будує будинки. Ми формуємо середовище, де комфортно, затишно та безпечно. І це середовище виходить за межі житлових комплексів, які ми зводимо. Київський марафон незламності – перший марафон у столиці після початку повномасштабної війни. Це чудова можливість для українців поринути бодай на короткий час у довоєнне життя. А ще – благодійна ініціатива. Постійні збори коштів на допомогу військовим, волонтерам та оборонним підприємцям України від організаторів марафону”, -  прокоментувала директорка з маркетингу “Інтергал-Буд” Тетяна Донкоглова.

І додала, що участь компанії  у марафоні є способом висловити підтримку українцям та є своєрідним закликом до єднання у спорті.

Загалом, Київський марафон Незламності від Run Ukraine – масштабна спортивна подія, що цьогоріч стартуватиме на Трухановому острові. Марафон має на меті  об'єднати спортсменів, любителів бігу та благодійників. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зауважується, що на потреби ЗСУ через державну фандрейзингову платформу, започатковану Президентом України Володимиром Зеленським, UNITED24 буде передано 50% від прибутку з реєстрацій на офлайн-дистанції у Києві, 50% від суми стартових внесків реєстрацій на онлайн-дистанції з залізною медаллю, а також 100% -  від суми внесків реєстрацій на онлайн-дистанції з електронною медаллю.

“Для Run Ukraine партнерство з “Інтергал-Буд” дуже важливе. За підтримки таких партнерів ми можемо організовувати та проводити наші заходи під час війни. Незважаючи на складні часи, бізнеси, які ніколи раніше не підтримували спорт, бачать у цьому нові можливості та доєднуються, адже ми маємо спільні пріоритети – підтримувати та заохочувати людей, захоплених бігом, разом допомагати ЗСУ та наближати нашу перемогу”, – повідомила директорка з маркетингу та комунікацій Run Ukraine Вікторія Веремієнко.

Нагадуємо, компанія "Інтергал-Буд" підготувала нові акційні умови придбання нерухомості, запропонувавши розтермінування зі знижкою до 5% на перший внесок. Покупці зможуть одержати знижки залежно від строку кредиту: 5% при придбанні на пів року та 3% – при придбанні на рік. Із широким спектром у продажі – квартири, комерційні приміщення та паркінги.

Читайте: “єОселя”: які квартири обирають у пільговий кредит на первинці

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, позиція, новини компаній, зсу, інтергал-буд, інтергал-буд, купити квартиру в києві, думка, квартира в києві, причал 8, донат, академ-квартал, Run Ukraine, марафон марафон незламності, біг

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій