неділя, 28 квітня 2024 г.

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у жовтні

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у жовтні

Столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на жовтень. У вересні будівельні роботи продовжилися на території восьми проєктів, де у низці робіт компанія показала позитивні результати з позначкою у 100%. Крім того, наприкінці вересня відновлено будівництво проєкту одночасно на трьох секціях ЖК “Лук’янівський каскад”. 

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Перший місяць осені видався плідним для наших будівельних бригад. Тож представляємо вашій увазі динаміку робіт на на об'єктах компанії “Інтергал-Буд”, які були виконані протягом вересня”, – йдеться у повідомленні. 

Повідомляється, що у ЖК “Сирецькі Сади”, що розташований по вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18-Г, роботи тривали на території чотирьох об’єктів – будинках №№ 6, 7, 9, 10 та дитячого садочку

Зокрема, у будинку №6 завершили влаштування стін і перегородок із цегли, каркасу вхідних груп. Майже на фініші роботи із  пусконаладки ліфтів, на черзі – покрівля, монтаж вікон, фасадів, металевих конструкцій, інженерії, ІТП – 80% та оздоблення. На понад 60% виконані монтаж дверей та інженерних мереж. У процесі – влаштування благоустрою з чистовим оздобленням вхідних груп і огорож.

У будинку №7 завершується влаштування благоустрою з чистовим оздобленням вхідних груп і огородж та вже на 100% виконано пуск налагодження з клінінгом. Будинок введено в експлуатацію.

У будинку №9 завершено влаштування пальового поля, фундаментної плити, монолітного каркасу підвалу і цоколю – 100%. У процесі – улаштування монолітного каркасу та стін і перегородок із цегли. Аналогічні роботи завершено і в 10 будинку, де крім цього будівельники влаштовували монолітний каркасу підвалу і цоколя. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Щодо ДНЗ, то компанія завершила монолітний каркас, каркас вхідних груп. На фініші – покрівля, вікна та інженерні мережі. І у процесі влаштування стін і перегородок із цегли, фасадів та дверей, влаштування благоустрою.

Як повідомлялось, “Сирецькі Сади” – житловий квартал з власними фруктовими садами, розвиненою інфраструктурою та закритою територією.

На території житлового комплексу сімейного типу  “Нивки-Парк”, розташованого поруч з однойменним міським парком та станцією метро “Нивки” (просп. Берестейський, 67), зведуть 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів. І упродовж останнього місяця будинок №11 та підземний паркінг під будинком №12 вже отримали сертифікати про введення в експлуатацію. 

Крім того, у вересні компанія працювала ще на території Будинків №9-11, та паркінгу до них. Роботи стосувалися гідроізоляції цокольної підземної частини, влаштуванню стін і перегородок,  вікон та дверей та покрівлі, інженерних мереж тощо. 

Щодо паркінг 9-11 будинків, то тут на фініші вже влаштування монолітного каркасу, гідроізоляція паркінгу. 

У ЖК “Паркові Озера”, що будується по вул. Воскресенська, 2-А поряд із парком “Перемога”, у межах проєкту зведуть чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Секції №1 та №4 матимуть 24 поверхи, секція №2 – 17 поверхів, секція №3 – 25. У вересні роботи тривали на територіях 1-4 секціях та паркінгу. 

У перших двох секціях на понад 90% виконані покрівельні роботи, влаштування фасадів та ліфтів. І фінішували роботи із встановлення вікон. У третій сексій завершено монолітний каркас, а в четвертій на фініші – монтаж та пусконаладка ліфтів 

Максимально виконані були роботи по паркінгу. Завершено влаштування пальового поля, фундаментної плити, вертикальних елементів та плити перекриття.

ЖК CITY HUB – проєкт класу бізнес, який складається з двох будинків висотою у 20 та 21 поверх. Особливістю архітектурного рішення є стилобат, який об’єднує 2 будівлі, та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць. ЖК розташований по вул. Кудряшова, 8-10 і у вересні компанія займається будівництвом двох будинків та паркінгу. 

Зокрема, у будинку  №1 будівельники завершили гідроізоляцію цокольної підземної частини, на фініші – покрівля, монтаж вікон та дверей, фасадів. А ще завершується монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів, оздоблення МЗК та дрібних металевих конструкцій.

У будинку №2 такоє і значний прогрес: завершено влаштування фундаменту підпірної стіни, на фініші -  пальового фундаменту та котловану.

Ще один проєкт бізнес-класу компанії “Інтергал-Буд” – ЖК “Голосіївський” (вул. Васильківська, 37). На території 1,14 га зведуть два будинки висотністю у 25 поверхів. Розташований об’єкт в одному з найрозвиненіших та найзеленіших районів Києва — Голосіївському. У вересні тут одночасно будівельники займалися будівництво на територіях першого та другого будинків, включно із паркінгом. 

Так, у будинку №1 будівельникам у вересні вдалося завершити монтаж ліфтів, на етапі завершення влаштування зовнішніх стін, перегородок із керамоблоку, тинькування стін.  – 75%. Щодо будинку №2, то тут найпомітніший прогрес по улаштування монолітного каркасу, слаботочних систем та електрики, стін і перегородок.

На території паркінг триває влаштування монолітного каркасу, гідроізоляція та зворотня засипка.

У Голосіївському районі в оточенні лісу та парків, розташований ще один комплекс компанії – ЖК “Теремки” (вул. Академіка Заболотного, 15, який складатиметься з п’яти будинків. У вересні компанія займалася будівництвом 4 та 5 будинків. У прогресі тут виконання робіт із облаштування монолітних каркасів, секцій вже на верхніх поверхах будинків.

На території ЖК “Причал 8” (вул. Канальна, 8) буде два багатосекційні будинки. Будинок №1 вже збудовано та заселено. Наразі активні роботи тривають в будинку №2. Особливістю комплексу “Причал 8”  є розташування біля водойми та наявність облаштованої набережної та власного пляжу.

Зокрема, у секціях 8, 9 та 10 завершено влаштування вентканалів, цегляної кладки на покрівлі, гідроізоляція, утеплення підвальної частини та влаштування монолітного каркасу вище нуля. 

У ЖК Sky Avenue (вул. Святослава Хороброго, 3) зводяться шість житлових будинків на 16 поверхів кожний. Будівництво першого будинку, який складається з п’яти секцій, завершено. У процесі – будинок №2 та паркінг. Так, у будинку тривають роботи влаштування монолітних каркасів, бетонування фундаменту секції та влаштування цокольних поверхів. На території паркінгу триває гідроізоляція існуючого каркасу. 

Комплекс ЖК “Лук’янівський каскад” (вул. Половецька, 4) – концептуальний багатосекційний будинок бізнес-класу з продуманою інфраструктурою на прилеглій території. До складу комплексу увійде один трисекційний будинок зі змінною поверховістю на 259 квартир. І компанія сповістила, що наприкінці вересня було відновлено будівництво проєкту. Наразі тривають монолітні роботи по усім трьом секціям.

Нагадаємо, що аналітичний центр "Вибір Країни" назвав житловий комплекс "Нивки-Парк" від будівельної компанії "Інтергал-Буд" найкращим з-поміж ЖК комфорт-класу в Києві на 2023 рік, що будуються. Цей комплекс вирізняється вдалою локацією, продуманою інфраструктурою, доступними цінами та високою якістю будівництва. Розташований він у зручному місці – поруч від метро та парку "Нивки", ідеально підходячи для тих, хто цінує комфорт та активний спосіб життя в мегаполісі.

Читайте: При Конфедерації будівельників України створили комітет девелопменту

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, позиція, новини компаній, будівництво, забудова, інтергал-буд, інтергал-буд, інтергал-буд, купити квартиру в києві, думка, ринок нерухомості, квартира в києві, хід будівництва, Нивки-Парк, поновлення

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій