субота, 27 квітня 2024 г.

При Конфедерації будівельників України створили комітет девелопменту

При Конфедерації будівельників України створили комітет девелопменту

У ході розширеного засідання Конфедерації будівельників України 13 вересня створили новий Комітет КБУ з питань девелопменту. Очолила Комітет комерційна директорка "Інтергал-Буд" Анна Лаєвська.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

"Ми вбачаємо велику перспективу в створенні цього Комітету, оскільки він дозволить напрацьовувати корисні ініціативи для будівельного бізнесу. І наша компанія дуже вдячна КБУ за виявлену довіру та можливість скерувати діяльність новоствореного Комітету, очолити його, тим самим допомогти впроваджувати зміни для покращення роботи галузі", – прокоментувала своє призначення Лаєвська.

У компанії зауважили, що основними завданнями новоствореного Комітету є підвищення компетенції спеціалістів, створення умов для стабільного розвитку будівельного бізнесу в Україні та забезпечення активної взаємодії між учасниками з різних регіонів, а також компаній та організацій, дотичних до девелоперського бізнесу.

Крім того, Комітет створюватиме умови для впровадження міжнародного досвіду в галузі девелопменту та розвитку рівня технологій. 

Комітет матиме і розширений напрям діяльності. Це і моніторинг та обговорення законодавчих змін в галузях нерухомості та девелопменту, ініціювання змін до існуючого законодавства, що стосуються будівельної галузі.

Це і міжнародний напрям – впровадження їх досвіду в галузях девелопменту та нерухомості, налагодження зв'язків з міжнародними організаціями з девелопменту.

Працюватиме Комітет і над створенням аналітичної бази ринку нерухомості, моніторитиме тенденції, поточний стан ринку та підрядні та генпідрядні організації, готуватиме аналітичну звітність для членів КБУ.

А ще – це консультування компаній-членів КБУ, аналіз механізмів сприяння розвитку будбізнесу, долучення до роботи Комітету професійних організацій та інституцій: архітектурної спільноти, містобудівних органів та інституцій, підрядників та компаній, які дозволяють розгортати будівельну діяльність. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Долучатимуть до співпраці й регіональні компанії, організовуватимуть обмін досвідом з ними. 

Комітет повинен буде моніторити та аналізувати проєкти комплексного освоєння територій та ефективного поєднання типів забудови. Братиме участь в ініціативах з відбудови зруйнованих та пошкоджених регіонів та населених пунктів, обговорюватиме актуальні питання девелопменту житлової, комерційної, промислової нерухомості та консультуватиме подання ініціатив щодо впровадження новітніх технологій та технологій енергоефективності.

Долучатимуть й компанії з галузі промислового будівництва та будівництва об’єктів інфраструктури. Розроблятимуть законодавчі ініціативи щодо впровадження нових технологій та використання сучасних новітніх матеріалів на території України. 

Нагадаємо, що напередодні Дня будівельника, Конфедерація будівельників України високо оцінила зусилля представників будівельної галузі, які продовжують розвивати галузь в умовах війни.  Зокрема, подяку одержала і компанія "Інтергал-Буд" за тверду позицію та значний внесок у відбудову країни.

Читайте: “Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, позиція, новини компаній, відбудова, інтергал-буд, інтергал-буд, купити квартиру в києві, думка, квартира в києві, анна лаєвська, кбу, відзнака, подяка

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій