середа, 1 травня 2024 г.

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на квітень

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на квітень

Столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на квітень. Компанія продовжила активні будівельні роботи на території дев’яти об’єктів. Кожен з комплексів матиме розвинену інфраструктуру, включаючи закриті території з дитсадками, паркінги, облаштовані прибудинкові території та сучасні інженерні мережі.

на правах реклами

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

 ЖК “Сирецькі Сади” – житловий квартал, розташований по вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18-Г,  з власними фруктовими садами, розвиненою інфраструктурою та закритою територією. Будівельники працювали на двох об'єктах – будинках 9 та 10 та на території дитсадку. 

У будинках №№ 9,10 завершені роботи з влаштування пальового поля, фундаментної плити, монолітного каркаса підвалу і цоколю. На будмайданчику дитсадка компанія також завершила монолітний каркас, а ще – каркас вхідних груп, і на фініші вже влаштування стін і перегородок, покрівлі та вікон, інженерні мережі. 

ЖК “Нивки-Парк” (просп. Берестейський, 67) – на території цього житлового комплексу сімейного типу, розташованого поруч з однойменним міським парком та станцією метро “Нивки”, зведуть 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів. Тут компанія працювала над загальномонтажними роботами 9 та 11 будинку, включно з паркінгом. 

На території 9 будинку компанія завершує монолітний каркас та влаштування внутрішніх та зовнішніх стін і перегородок, а в 11 будинку завершила вентиляцію і димовидалення, на 99% виконано гідроізоляцію цокольної підземної частини, вікон та дверей, а ще – монтаж електрощитової та інженерних мереж. Щодо паркінгу, то тут на фініші роботи з влаштування монолітного каркаса.

У ЖК “Паркові Озера”, що будується по вул. Воскресенська, 2-А поряд із парком “Перемога”, у межах проєкту зведуть чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Секції 1 та 2 добудовані, наразі тривають будівельні роботи у секціях 3 та 4 паркінгу. 

У секції 3 завершується цегляна кладка стін і монтаж вікон, а в четвертій секції ці роботи виконано вже на 100%. 

Низку робіт за місяць компанії вдалося виконати й на території паркінгу. Це – влаштування пальового поля, фундаментної плити, вертикальних елементів та 

плити перекриття.

ЖК CITY HUB – проєкт класу бізнес, який складається з двох будинків висотою у 20 та 21 поверх. Особливістю архітектурного рішення є стилобат, який об’єднує дві будівлі, та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць. ЖК розташований по вул. Мокра, 8-10. Будинок №1 проєкту добудовано та введено в експлуатацію, тож упродовж місяця компанія займалася будівництвом другого будинку та паркінгу.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Так, у будинку №2 завершено вже влаштування котловану та пальового фундаменту. Щодо паркінгу, то загалом тут на 100% виконано фундамент підпірної стіни (палі), і на  94,5% – котловану.

Ще один проєкт бізнес-класу компанії “Інтергал-Буд” – ЖК “Голосіївський” (вул. Васильківська, 37). На території 1,14 га зведуть два будинки висотністю у 25 поверхів. Розташований об’єкт в одному з найрозвиненіших та найзеленіших районів Києва — Голосіївському. 

“Раді повідомити, що на початку квітня будинок №1 ЖК “Голосіївський” отримав сертифікат про готовність до експлуатації”, – зауважили в компанії. 

Також упродовж останнього місяця будівельники завершили монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів у будинку №2. Та займалися благоустроєм та озелененням території паркінгу. 

У Голосіївському районі в оточенні лісу та парків, розташований ще один комплекс компанії – ЖК “Теремки” (вул. Академіка Заболотного, 15, який складатиметься з п’яти будинків. Будівництво трьох вже завершено.  Упродовж місця компанія займалася будівництвом 4 та 5 будинків, включно з паркінгом.

Зокрема, компанія завершила монолітний каркас  у будинках 4 (секцій 13,14) та улаштування вентканалів та сходів. Та просунулася з улаштування цегляної кладки на покрівлі у будинку №5.  Щодо паркінгу, то тут вже завершили влаштування монолітних конструкцій (частина 6).

У ЖК Sky Avenue (вул. Святослава Хороброго, 3) зводяться шість житлових будинків на 16 поверхів кожний. Будівництво першого будинку, який складається з п’яти секцій, завершено. У процесі – будинок №2 та паркінг, де компанія завершує гідроізоляцію цокольної підземної частини будинку та виконала монолітний каркас, влаштування стін і перегородок із цегли (внутрішня частина) паркінгу.

Комплекс ЖК “Лук’янівський каскад” (вул. Половецька, 4) – концептуальний багатосекційний будинок бізнес-класу з продуманою інфраструктурою на прилеглій території. До складу комплексу увійде один трисекційний будинок зі змінною поверховістю на 259 квартир. Тут компанія проводила будівельні роботи на території трьох секцій. Так, наприклад, у першій секції на 93% виконано вже монолітний каркас.

На території  ЖК “Причал 8” (вул. Гліба Бабича, 8) буде два багатосекційні будинки. Будинок №1 вже збудовано та заселено. Наразі активні роботи тривають в будинку №2 (секції 8-10). Особливістю комплексу є розташування біля водойми та наявність облаштованої набережної та власного пляжу. Загалом в секціях 8-10 вже завершені тинькувальні роботи, стяжка та монтаж вікон. 

У комплексі заміського формату з власними озерами та пляжами ЖК “Озерний гай Гатне” (с. Гатне, вул. Свободи, 1) побудують 47 будинків. Уже готові 10 будинків, у процесі будівництва ще два. Особливістю комплексу є малоповерховість забудови – 4, 6, 7, 8, 9 та 10 поверхів.

Так, у 10 та 11 будинках компанія звершила облаштування монолітного каркаса парапет та монолітних площадок і сходів. А в 12 та 13 будинках – монтаж вентканалів.

Нагадаємо, що столичний девелопер “Інтергал-Буд” повідомив про введення в експлуатацію будинку № 10 ЖК “Нивки-Парк”. Державна інспекція архітектури та містобудування України надала компанії відповідний сертифікат готовності об’єкта. 

Читайте:  За 4 місяці “Інтергал-Буд” ввів в експлуатацію 180 тис кв.м житла

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, позиція, новини компаній, будівництво, забудова, інтергал-буд, інтергал-буд, інтергал-буд, купити квартиру в києві, думка, ринок нерухомості, квартира в києві, хід будівництва

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій