субота, 20 квітня 2024 г.

Для дитсадка “Зірочка” в Броварах побудують новий корпус

Для дитсадка “Зірочка” в Броварах побудують новий корпус

До кінця жовтня 2021 року в Броварах повинні реконструювати дитячий садок “Зірочка”. Реконструкція передбачає побудову нового двоповерхового корпусу. В ньому розмістять харчоблок, медичні та технічні приміщення, а також дві дитячі групи, методичний кабінет, кабінет музичного керівника та фізрука, приміщення для індивідуальних музичних занять та універсальний зал. 

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 26 січня 2021 року управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради уклало договір з ТОВ “І.Б.К. Девелопмент” (*) на проведення реконструкції дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу “Зірочка” по вул. Ярослава Мудрого (Кірова), 3 в Броварах. Ціна договору склала 41,84 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

До кінця жовтня 2021 року “І.Б.К. Девелопмент” повинно знести зелені насадження, виконати демонтажні, земляні, загальнобудівельні та електромонтажні роботи, облаштувати системи водопроводу, каналізації, опалення, вентиляції, сигналізації, блискавкозахисту, індивідуальний тепловий пункт, встановити ліфт, виконати роботи з благоустрою території.

Конкуренцію ТОВ “І.Б.К. Девелопмент” в тендері склали ТОВ “Класика комфорту” та ТОВ “Марк строй”. Найвигіднішою за ціною була пропозиція ТОВ “Класика комфорту”, але її відхилили через те, що надані учасником локальні кошториси не відповідали умовам технічного завдання.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Нагадаємо, у 2017 році за замовленням управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міськради ФОП Анна Кирій виконувала проектно-вишукувальні роботи та розробила ескізний і робочий проект реконструкції дитсадка “Зірочка”. У 2018 році підприємець виконувала додаткові роботи по розробці цієї документації. Сумарно за двома договорами їй заплатили 1,1 млн гривень

У вересні 2020 року управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міськради уклало ще один договір з ФОП Анна Кирій (ціна – 454,16 тис. гривень) на коригування проектно-кошторисної документації. Станом на 3 лютого 2021 року, звіт про виконання договору в системі ProZorro не опублікований.

На сайті Анни Кирій опубліковано проект реконструкції дитсадка, де показано, як повинен виглядати дитсадок “Зірочка” після реконструкції.

У відповідь на інформаційний запит KV в управлінні будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради повідомили, що реконструкція передбачає добудову двоповерхового корпусу, в якому розмістяться дві дитячі групи, методичний кабінет, кабінет музичного керівника та фізрука, приміщення для індивідуальних музичних занять, універсальний зал, харчоблок, пральня, медичний блок та технічні приміщення. Після реконструкції потужність дитсадку становитиме 105 дітей(3 ясельні та 3 молодші групи), збільшення потужності не передбачається.

Також в Броварській міськраді зазначили, що загальна кошторисна вартість реконструкції дитсадку складає 56,93 млн гривень. Проте в проекті реконструкції, що затверджений рішенням виконавчого комітету Броварської міськради від 8.01.2019 року №33, загальний кошторис в цінах на грудень 2018 року складає 40,3 млн гривен.

З відкритих джерел відомо, що корпус ясельної та молодшої групи “Зірочки” у 2016 році закрили через аварійний стан даху.

В адміністрації навчального закладу КВ підтвердили, що будівля, в якій раніше розміщувалися ясельні групи, зараз не використовується. Всі групи виховуються в одному корпусі. 

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ "І.Б.К Девелопмент" зареєстровано в 2013 році. Статутний фонд – 500 тис. гривень. Засновники – Віталій Жуківскій (директор), Олег Волинцев і Олександр Лук'янець.

За підсумками участі у публічних закупівлях ТОВ "І.Б.К Девелопмент" уклало 138 договорів на 482,9 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – Департамент регіонального розвитку КОДА (дані Zакупівлі).

ФОП Кирій Анна Олексіївна зареєстровано у 2013 році в Києві. Основний вид діяльності – діяльність у сфері архітектури.

Раніше KV повідомляла, що на замовлення управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради до кінця червня 2021 року повинні капітально відремонтувати будівлю броварської спеціалізованої школи № 7 по вул. Гагаріна, 23-А. 

Читайте: На ремонт броварської школи №7 витратять ще майже 14 млн гривень

Управлінням будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради керує Світлана Решетова. Міський голова Броварів - Ігор Сапожко.

* ТОВ “І.Б.К. Девелопмент” (Код ЄДРПОУ: 38831585)

Фото: Трибуна Броварів

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, детсад, новини київської області, закупки, реконструкция, образование, бровары, дети, діти, закупівлі, бровари, реконструкція, освіта, ігор сапожко, игорь сапожко, дитсадок, светлана решетова, світлана решетова, и с к девелопмент, і б к девелопмент

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.