неділя, 28 квітня 2024 г.

DIM ввела в експлуатацію перші комплекси екоміста Lucky Land

DIM ввела в експлуатацію перші комплекси екоміста Lucky Land

Група компаній DIM повідомила про успішне введення в експлуатацію перших комплексів екоміста Lucky Land. Інвестори, які придбали квартири в 1, 2 та 3 пускових комплексах третьої черги, вже одержали відповідні сертифікати підтвердження готовності об'єктів до експлуатації. Комплекс Lucky Land об'єднує архітектурну спадщину столиці та інновації, забезпечуючи розвинену інфраструктуру та комфорт для мешканців.

Про це KВ дізналася із повідомлення партнера групи компаній DIM Андрія Насіковського в Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Співвласники компанії DIM також привітали інвесторів житлового комплексу Lucky Land третьої черги 1, 2, 3 пускового комплексу, зазначивши, що попри не найкращі часи для будівельної галузі в Україні, всі об'єкти групи компаній DIM перебувають в роботі та будуються.

За повідомленням пресслужби, технологічність, естетика, енергетична незалежність, якість та сервіс – це п'ять фундаментальних принципів, на яких ґрунтується бренд DIM, і ця філософія відображається у всіх проєктах.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“2024 рік компанія розпочала із вражаючого старту, встановивши високу планку для інших девелоперів. За словами партнерів групи компаній DIM стоять конкретні та численні дії, які втілюються в життя. На сьогоднішній день ми успішно ввели в експлуатацію 251 квартиру та 19,775 тис. кв.м, що свідчить про нашу здатність перетворювати слова в реальність. Продовжуємо працювати", – зауважили в компанії.

Також в компанії розповіли і про сам проєкт, зауваживши, що житловий комплекс класу комфорт-плюс LUCKY LAND об'єднує в собі київську архітектурну спадщину та сучасні інновації. А будівництво відбувалося виключно із якісних та екологічних матеріалів. Комплекс розташований на 28,5 га землі і складається із семи кварталів на 23 будинки. Це ставить комплекс у центр мегаполісу з розвиненою власною інфраструктурою.

Пресс-служба компанії DIM також додає, що майбутні мешканці LUCKY LAND матимуть доступ до власної розвиненої інфраструктури та зон для барбекю, дизайнерських лобі та готових до проживання квартир з дизайнерським ремонтом. 

Справка KВ: “LUCKY LAND – закрита прибудинкова територія із власною прибудинковою зеленою зоною без авто, а для власників машин компанія передбачила місткий підземний паркінг. Забезпечення безпеки здійснюється цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Перевагами LUCKY LAND є зручне розташування: неподалік від комплексу розташовані хвойний ліс та розважальний торговий центр Lavina Mall Мешканці одержують також зручний доступ до освіти – можливість обрати між шістьма дитячими садками та мати можливість навчатися у провідній Креативній міжнародній дитячій школі, яке стане культурним та спортивним осередком комплексу”, – резюмували у пресслужбі.

Нагадаємо, що будівельний ринок відчуває суттєвий брак робочих рук: працівників масово мобілізують до лав ЗСУ, через що на ринку триває боротьба за фахівців.

Читайте: Українці можуть обміняти житлові сертифікати у трьох житлових комплексах DIM

Фото: пресслужба компанії 

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини київщини, війна росії проти україни, позиція, новини компаній, DIM, DIM GROUP, купити квартиру в києві, ринок нерухомості, Lucky Land, здача в експлуатацію

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій