п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у січні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у січні

Девелопер “Альянс Новобуд” презентував динаміку будівництва всіх майданчиків станом на 1 лютого. У січні активні роботи тривали на п’яти об’єктах. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в житловому комплексі Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, продовжуються роботи в двох будинках та паркінгу. 

Так, у будинку №1 на 60% виконані роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. 

“На фініші роботи зі встановлення освітлення фасаду. Тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (виконується утеплення без фінішного оздоблення) – виконані на 65%. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж виконані на 90%”, – говорять у компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

І додають, що на фінішній прямій і роботи з встановлення помпової станції і вже стартують роботи з влаштування огороджень балконів. Та на 60% виконанні роботи з оздоблення місць загального користування – сходові клітини, коридори, холи.

У будинку під номером 2 також тривають роботи з влаштування мокрих фасадів, а освітлення фасаду виконане на 75%, роботи з влаштування навісного вентильованого – на 20%.

“Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж на фінальній стадії. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання. Активно ведуться роботи з встановлення закладних деталей огороджень балконів. Готовність – 50%. Стартували роботи з влаштування огороджень балконів. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) – готовність 35%”, – йдеться у повідомленні. 

Щодо паркінгу, то на фінішній прямій перебуває монтаж систем димовидалення та тривають роботи на внутрішньому дворі (стилобатна частина) та благоустрій. Крім того, на майже на 30% готове облаштування проїздів та тротуарів -1 рівня, 25% – патіо, понад 25% – вхід зі сторони ІІ черги).

У січні будівельний майданчик Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, був на канікулах. Наразі проводяться роботи з підвезення будівельних матеріалів та підготовки необхідної техніки для відновлення робіт у перші дні лютого.

Активні роботи продовжувалися на території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32. Тут працівники забудовника були задіяні на дев’яти об’єктах. 

Зокрема, у будинку № 3 у січні була виконана врізка труб опалення, а в четвертому – ведуться роботи зі зведення стін та перегородок – роботи виконані з 2 по 9 поверхи та з 11 по 12.

А ось у будинку № 6 будівельні роботи на стадії завершення: на 95% влаштовано вхідні групи та вітражі, на 80% готова система опалення та майже завершені електромонтажні роботи, на 90% облаштовано системи водопостачання та каналізації, та практично готовий протипожежний захист.

Значний успіх і щодо зведення будинку № 7. 

“Влаштування вхідних груп та вітражів виконані на 50%. Система опалення готова на 85%. Системи водопостачання та каналізації, протипожежний захист готові на 95%. Слабострумні мережі встановлені на 95%. Влаштування стяжок виконане на 95%. Добігають кінця роботи з влаштування оздоблення місць загального користування (тинькування – 100%, оздоблення стін та стель – 90%, підлоги на 85%). Влаштування ІТП практично завершене”, – наголошують в пресслужбі. 

У будинках 8 та 9 тривають роботи зі зведення стін та перегородок на перших поверхах, а в будинку № 10 тривають роботи з цегляної кладки, а в 12-му – з влаштування монолітного каркаса (понад 15%, вертикал 3-го поверху 2 секції). В будинку №14 завершені роботи з влаштування випробувальних паль.

У першому будинку ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах ( вул. В. Чорновола), у січні було майже завершено роботи з влаштування покрівлі, а роботи з влаштування мокрих фасадів виконані на 80%. А ось у будинку №2 роботи з влаштування покрівлі виконані на 45%.

Ще на території одного об'єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, на початку року роботи проводилися на двох будмайданчиках. 

Так, у третьому будинку тривають роботи з оздоблення місць загального користування, а в четвертому були змонтовані гребінки, встановлені лічильники води, виконані з’єднання К2 (внутрішні з зовнішніми мережами).

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, до Дня всіх закоханих Alliance Novobud запускає рекламну кампанію “Квартира – то справжня Любов!” зі спеціальними акційними пропозиціями для сімей та закоханих. Акція триватиме до кінця лютого і діє у двох столичних житлових проєктах забудовника та ще трьох – у Броварах. 

Читайте: У ЖК Montreal House облаштують стаціонарний генератор, – Alliance Novobud

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій