п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Alliance Novobud запускає рекламну кампанію “Квартира – то справжня Любов!”

Alliance Novobud запускає рекламну кампанію “Квартира – то справжня Любов!”

До Дня всіх закоханих Alliance Novobud запускає рекламну кампанію “Квартира – то справжня Любов!” зі спеціальними акційними пропозиціями для сімей та закоханих. Акція триватиме до кінця лютого і діє у двох столичних житлових проєктах забудовника та ще трьох – у Броварах. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі Alliance Novobud. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Ми прагнемо створити не просто рекламу, а розказати нашим споживачам кілька натхненних історій про сім’ї, про моменти їхнього щастя та любові, які неодмінно пов’язані з квартирами, де ця любов народжується та зростає. Для участі в рекламному проєкті ми запросили кілька реальних родин, залучили українських дизайнерів, стилістів, фотохудожника та відзняли цілий фотосет. Ми дуже хочемо підтримати наших споживачів, митців, фешн-індустрію в цей нелегкий час, та сказати, що життя триває. Наші простори для вашої всеосяжної любові будуються, і ми всі маємо далі жити, творити та любити в них!”, – зауважила директорка з маркетингу Alliance Novobud Ірина Міхальова.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зауважено, що креативна команда відзняла кілька етапів любовної історії. А саме – про те, “Коли все тільки починається” і для цього періоду ідеальна квартира-студія, про “Коли вона сказала "Так!" і в пригоді стане однокімнатне помешкання, про “Коли вас стає більше”, і що для цього періоду найкращий варіант – багатокімнатна квартира. І, звісно, “Коли починається нова історія…” і без нової квартири просто не обійтися. 

А головним посланням кампанії став слоган: Alliance Novobud – простори для любові!

“Рекламна кампанія містить відразу кілька вигідних акційних пропозицій – під різні клієнтські запити та можливості. Сьогодні Alliance Novobud розвиває п’ять житлових проєктів – два з них у столиці (Illinsky House, Montreal House) та три у Броварах (Krona Park II, Madison Gardens та “Лавандовий”), тож вибір квартир дійсно великий та різноплановий”, – додали в компанії.

Так, наприклад, обираючи клубний будинок Illinsky House, клієнти одержать 14% вигоди на придбання квартири та бонус на вибір – паркомісце в подарунок або додаткова знижка у сумі 2,1 млн гривень. 

14% вигоди на придбання квартири та бонус на вибір, паркомісце в подарунок, або додаткова знижка у сумі 1,4 млн гривень, можуть одержати і покупці квартири в житловому проєкті бізнес-класу Montreal House. 

Для тих кому цікаві розстрочки, то її без подорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок в розтермінування з подорожчанням на 48 місяців можна одержати, обравши житло в ЖК Krona Park II. Тут діє знижка до 334 000 гривень на колекцію з десяти 2-5 кімнатних квартир в готових будинках комплексу, за умови повної оплати.

У ЖК Madison Gardens також підготували для клієнтів розстрочку без подорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок в розтермінування з подорожчанням на 48 місяців. В цьому ЖК діє знижка до 497 000 гривень на 39 дво-шестикімнатних квартир у готових будинках комплексу, за умови повної оплати.

Розстрочка без подорожчання на 12 місяців з першим внеском 10%, а залишок у розтермінування з подорожчанням на 48 місяців діє і в ЖК “Лавандовий”.

Більше дізнатися про акційні пропозиції або замовити консультацію в експертів з нерухомості, можна у відділах продажу або за телефонами: у Броварах – по вул. В. Чорновола, 8-A, тел.: +38 (044) 344-08-23, у Києві – по, вул. Іллінська, 22, тел.: +38 (044) 344-06-93

Нагадаємо, як раніше повідомляла KВ, девелопер Alliance Novobud оголосив про встановлення на території столичного ЖК бізнес-класу Montreal House, що розташований поряд з Костелом Святого Миколая, стаціонарного генератора. Його буде облаштовано після прийняття об’єкту в експлуатацію для забезпечення безперебійної роботи ключових систем будинку на випадок блекаутів у майбутньому. 

Читайте: Alliance Novobud визнано девелопером року за версією Ibuild 2022

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, лавандовий, montreal house, Illinsky House, Madison Gardens, Krona Park II

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій