четвер, 2 травня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у грудні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у грудні

Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у грудні. У компанії повідомили про готовність трьох об’єктів до введення в експлуатацію. Мова йде про третій будинок Madison Gardens, що розташований у Броварах та будинки 1 та 2 в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, будинки 1 та 2 максимально підготовлені до здачі в експлуатацію.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, у грудні підрядник проводив роботи одночасно в чотирьох блоках. Щодня на майданчику працюють від 20 до 30 будівельників.

Так, у блоках 1 та 2 тривали роботи із влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. 

У третьому блоці – тривали роботи з влаштування стін та перегородок. Виконувався монтаж покрівлі, і завершена накривка вентшахт У газовій котельні встановлені в проєктне положення котли. Завезені гідроакумулятори. А в блоці 4 вже приступили до монтажу другого ліфту. 

Тривав також монтаж зовнішніх інженерних мереж, у тому числі гідроізоляція, з наступною герметизацією інженерних проходок.

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

Зокрема, у третьому будинку в секція 3.2 на 85% готовий монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ, секція 3.1. — 25%. 

“Роботи з влаштування покрівлі підходять до фіналу. Тривають підготовчі роботи підрядника з влаштування фасадів – завішені будівельні колиски, завезені матеріали для старту робіт, у тому числі утеплювач”, – йдеться у повідомленні. 

У 4 та 10 будинках ведеться підготовка до встановлення конструкцій ПВХ. Також для будинка №4 проведена закупівля ліфтового обладнання, яке невдовзі почнуть встановлювати.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також у 5 будинку на 50% виконано влаштування пальового поля, а в 8 -  на фініші роботи зі зведення стін та перегородок, в 9 на 95% влаштували покрівлю, а в 12  60% влаштували монолітний карка; роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 20%.

Крім того, у 14 та 16 будинках завершена програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах, одночасно виконуючи і загальнопроєктні роботи із зовнішніх інженерних мереж.

“Тривають оздоблювальні роботи (фарбування стін та стель) місць загального користування та технічних приміщень. Виконуються й роботи з гідроізоляції й утеплення підземної частини каркаса. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій. Влаштування внутрішніх інженерних мереж (електропостачання, водопостачання, опалення та вентиляції). Тривають роботи з влаштування покрівлі. Відновилися роботи з влаштування фасаду”, – розповіли в преслужбі щодо динаміки будівництва 1 будинку.

Також на території будинку №1 у грудні влаштовували  промислової підлоги паркінгу та проводилися підготовчі роботи до влаштування пандусів заїзду/виїзду з паркінгу — заармовані ділянки, виконана гідроізоляція.

У будинку № 2 йде підготовка до наступних етапів робіт. 

Ще на території одного об'єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, будівельники здійснювали роботи на території третього будинку. У компанії зауважили, що будинок готовий до вводу в експлуатацію.

“Триває прибирання приміщень. Завершуються роботи з влаштування дороги та благоустрою прибудинкової території”, – додали в пресслужбі. 

Нагадаємо, що будівельна компанія Alliance Novobud 18 грудня провела захід з нагоди завершального етапу будівництва клубного будинку Illinsky House на Подолі. У рамках заходу для представників столичних медіа та резидентів будинку провели брифінг та екскурсію готовим простором й підземним паркінгом. 

Читайте: В Alliance Novobud стартувала програма кредитування житла від 4,99% річних

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій