неділя, 28 квітня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у червні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у червні

Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках. У червні роботи здійснювалися одночасно на території будівництва п’яти житлових комплексів. На деяких будмайданчиках наближаються до фіналу фасадні роботи та облаштування паркінгу. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у червні роботи тривали на території двох будинків та паркінгу, де щодня на майданчику працює від 72 до 84 будівельників.

Так, у першому будинку роботи з влаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів наближаються до фіналу, а в другому – тривають (60%). А от роботи зі встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж практично завершені в двох будинках та триває монтаж світильників. Крім того, на понад 80% виконане оздоблення місць загального користування. Та змонтовано 80% дизайнерських огороджень сходових клітин у різних секціях обох будинків. 

“Проводяться роботи з оздоблення паркінгу та місць загального користування. Готовність – 98%. Активно проводяться роботи з влаштування підлоги паркінгу – триває нанесення розмітки”, – йдеться в повідомленні. 

Також впродовж місяця виконувалися роботи з благоустрою (зона Патіо — над стилобатною частиною), оздоблення та інженерія технічних приміщень сервісної компанії. Зовнішні інженерні мережі ВК – здані Водоканалу.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У червні на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив одночасно роботи на території чотирьох блоків та паркінгу. Щодня на майданчику працюють від 30 до 43 будівельників.

“Блок 1 – тривають роботи з влаштування покрівлі. Проводяться роботи з влаштування стін та перегородок. Блок 2 – тривають роботи з влаштування центрального фасаду (зі сторони вулиці Антоновича) світло-прозорими огороджувальними алюмінієвими конструкціями Reynaers. Готовність 85%. Стартував монтаж світло-прозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. Ліфтове обладнання Schindler встановлене на 70%. Завершені роботи з влаштування стін та перегородок”, – повідомили у пресслужбі. 

У третьому блоці виконані роботи з гідроізоляції підземної частини каркаса та організації тимчасових проїздів територією майданчика. Тривають монолітні роботи за прибудовою (дитячий садочок) – нижні поверхи. Також тривають роботи з влаштування стін та перегородок, як і в четвертому блоці. 

На території паркінгу ще триває влаштування гідроізоляційних робіт. А от щодо загальнобудинкових робіт, то в ЖК тривають підготовчі роботи з влаштування зовнішніх мереж водопроводу та каналізації. 

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, проводилися будівельні роботи на території восьми будинків. 

“Будинок 3 – проводяться роботи з прокладання загальнобудинкової внутрішньої електричної мережі. Завезені світло-прозорі огороджувальні конструкції ПВХ. Зовнішні інженерні мережі (опалення, водопровід та каналізація) виконані на 10%”, – додали в пресслужбі. 

У червні на території будинки 4 були завершені, а в 8, 9, 10 будинках ще тривають роботи зі зведення стін та перегородок (готовність близько 80%). Від 10 до понад 60% зроблені зовнішні інженерні мережі (опалення, водопровід та каналізація). 

Так, у будинку №12 тривають активні роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі, гідроізоляція підземної частини каркаса (75%) та стартували роботи з влаштування стін та перегородок. А в будинках 14 та 16 – триває комплексне випробування кущів паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола, у червні продовжилися роботи із облаштування покрівлі у першому та другому будинках. Як і влаштування мокрого фасаду – виконані роботи в обох будинках на 90%. 

Крім того, в першому будинку триває монтаж клінкерної плитки, влаштування стяжки. 

“Також в процесі оздоблювальні роботи та монтаж технічних дверей. Проводиться гідроізоляція та утеплення підземної частини каркаса. Стартував монтаж світло-прозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій”, – йдеться у повідомленні. 

А в будинку №2 ведуться роботи з влаштування фасадів. Проводяться роботи з влаштування зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж, влаштування підпірних стін вхідних груп.

Ще на території одного об'єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, будівельники здійснювали роботи на території двох будинків, роботи на території паркінгу – завершені. 

“Будинок 3 – триває влаштування фасаду та монтаж пожежного водопроводу (виконане на 45%). Влаштування стяжки 1-го поверху виконане на 100%. Монтаж квартирних дверей виконаний на 80%, а монтаж ІТП – на 30%”, – зауважили у пресслужбі.

На території будинку № 4 роботи з утеплення та облицювання плиткою цоколя виконані на 80%, оздоблення місць загального користування та фасаду – на 70%, монтаж ІТП – на 80%, монтаж накривок парапетів – на 40%. Завершений монтаж пожежного водопроводу завершений та тривають роботи зі встановлення помпової станції. 

Нагадаємо, що Alliance Novobud запустив зручну платформу, на якій зібрані пропозиції з продажу та оренди житлової і комерційної нерухомості у всіх проєктах девелопера. До послуг користувачів платформи також – акції, спецпропозиції, розтермінування та відеоекскурсії.

Читайте: В Alliance Novobud розповіли про інсталяцію найсучаснішої систему охорони й моніторингу в Illinsky House

Фото: пресслужба

КиївВлада

Вероника Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій