неділя, 28 квітня 2024 г.

Alliance Novobud запустив онлайн платформу з продажу та оренди ANB Prostir

Alliance Novobud запустив онлайн платформу з продажу та оренди  ANB Prostir

Alliance Novobud запустив зручну платформу, на якій зібрані пропозиції з продажу та оренди житлової і комерційної нерухомості у всіх проєктах девелопера. До послуг користувачів платформи також – акції, спецпропозиції, розтермінування та відеоекскурсії.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зокрема, сервіс від забудовника працює у таких соцмережах, як: Telegram, Instagram та Facebook.

"До послуг користувачів платформи пропозиції готових квартир у всіх житлових проєктах Alliance Novobud з детальним описом, світлинами, а подекуди навіть з відеоекскурсіями. 

Близькі до готовності квартири в будинках, на стадії введення в експлуатацію. Будьте першими, хто дізнається про отримання сертифіката про прийняття в експлуатацію будинку!", – йдеться у повідомленні.

Крім того, на цій платформі інформуватимуть про акційні пропозиції та спецпрограми, знижки за повної оплати, умови розтермінування від забудовника тощо. Із пропозицій буде наявна інформація про придбання та оренду паркомісць, комор та комерційних приміщень з детальним описом та світлинами. 

Також тут можна буде одержати послуги з продажу квартир за переуступкою та на вторинному ринку через відділ продажу девелопера за фіксованою та ринковою комісією. Вигідно та швидко продати нерухомість у комплексах девелопера допомагатимуть співробітники відділів продажу Alliance Novobud.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

"Єдина онлайн платформа з лотами та актуальною інформацією від забудовника – зручний і сучасний шлях з пошуку вигідних пропозицій. Це такий собі відділ продажу у вашій кишені, адже для того, аби ознайомитися з умовами з продажу квартир, паркомісць, комор або комерційних приміщень достатньо зайти в одну із соцмереж або месенджер й одним порухом руки отримати найактуальнішу інформацію. Великий попит очікуємо на послугу з продажу квартир за переуступкою. Ми запропонуємо власнику найвигіднішу обґрунтовану ціну на нерухомість, адже не займаємося демпінгом цін. В наших інтересах, аби послуга була популярна й приносила вигоду як клієнту, так і нам. Ми пропонуємо сервіс "під ключ", тож клієнт не відчує жодних бюрократичних та організаційних незручностей. Крім того, покупець може бути впевнений, що це справжня пропозиція, що вона саме в тому комплексі, яким він цікавиться, адже ми особисто все перевіряємо. Це як скористатися послугою trade-in в офіційному автосалоні — все офіційно та надійно", – директорка з маркетингу Alliance Novobud прокоментувала запуск платформи Ірина Міхальова, 

У компанії додають, що платформа має зручну та зрозумілу навігацію. Пропозиції додаються двічі-тричі на день. Кожна з них має детальний опис, оформлена актуальними світлинами, а деякі навіть відеоекскурсіями. 

"Співробітники платформи володіють повною інформацією щодо всіх проєктів Alliance Novobud. Ця експертиза дозволяє надавати вичерпну інформацію щодо етапів будівництва того чи іншого будинку, особливостей з благоустрою, інфраструктури тощо", – наголосили в пресслужбі.

Нагадаємо, клубний будинок Illinsky House із сучасною та виваженою забудовою на Подолі може стати зразком облаштування безпеки, приватності та комфорту резидентів. Забудовник  Alliance Novobud інсталює тут найсучаснішу систему охорони й моніторингу. За надійність, якість робіт та монтаж інноваційного устаткування відповідатиме досвідчена компанія-підрядник Videohouse.

Читайте: Відкладений попит на нерухомість оптимістично активізується, – Ірина Міхальова

Фото: прес-служба компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.