вівторок, 19 березня 2024 г.

Депутати Бучанської міськради обрали заступників мера міста

Депутати Бучанської міськради обрали заступників мера міста

Вчора, 19 квітня, на сесії Бучанської міської ради було підтримане рішення щодо призначення Михайлини Скорик-Шкарівської та Дмитра Чейчука заступниками мера Бучі. Попередній заступник мера Сергій Шепетько також продовжить свою роботу на посаді. 

Про це KВ стало відомо з повідомлення Бучанської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Після нових призначень мер Бучі Анатолій Федорук має трьох заступників: Сергій Шепетько, який і раніше перебував на посаді, а також Михайлина Скорик-Шкарівська та Дмитро Чейчук, які доєдналися. 

Михайлина Скорик-Шкарівська працювала депутаткою Ірпінської міської ради з жовтня 2020 року. З травня 2021 року вона допомагала меру Бучі Анатолію Федоруку, в результаті вчорашньої сесії Бучанської міськради Скорик-Шкарівська стала його заступницею. 

“Новий етап. Нові завдання. Нові виклики. Вдячна Бучанському міському голові за довіру і депутатам Бучанської міської ради за підтримку.

Як ви знаєте, живу я в Ірпені і вже другий рік працюю в Бучі. Це – міста-близнюки і міста-конкуренти водночас. Дуже цікава регіональна історія і цікава політична комбінація.

В обох містах дуже багато роботи після "візиту" росіян. Ми потребуємо допомоги і довгострокової підтримки. Від України і від світу. Тому завжди будемо дуже раді бачити всіх наших друзів і партнерів у Бучі.

А ще найкоротша дорога з Києва до Бучі веде саме через Ірпінь. До зустрічі – разом зробимо більше!” – написала Скорик-Шкарівська у повідомленні на сторінці “Найкраще місто Буча” у Facebook.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Попри нове призначення, депутатка не залишить справ в Ірпені.

“Я не член виконкому. Буду і там, і там. Як Негреша – депутат в Бучанському районі і керуючий справами в Ірпені”,– пояснила KВ Михайлина Скорик-Шкарівська.

Новообраний заступник мера Дмитро Чейчук працював в суддівській сфері, зокрема в апараті Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ. У 2015-2016 роках був начальником Юридичного відділу Державного агентства України з питань відновлення Донбассу. У 2016 був призначений начальником Відділу правового забезпечення Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, що на Київщині завершилися роботи з відновлення подачі води, газу та світла, проте досі продовжуються пошуки та знешкодження вибухонебезпечних предметів.

Читайте: На Київщині за добу знешкоджено 340 вибухонебезпечних предметів, завершено роботи по відновленню подачі води, газу та світла, – КОВА

Фото: itvua

КиївВлада

Євген Краснокутський

Теги: новини києва, новини київщини, новини київської області, війна, війна росії проти україни, напад росії на україну, буча, ірпінь, анатолій федорук, бучанська міська рада, ірпінська міська рада, михайлина скорик-шкарівська, дмитро чейчук, сергій шепетько

вівторок, 19 березня 2024 г.
15:43
Девелопер DIM та БФ “Захист майбутнього” відкрили масштабний збір на 20 мільйонів
15:22
Незаконна утилізація сміття завдала Бородянській громаді збитків майже на 630 мільйонів гривень
15:04
За 109 днів роботи соцпатруль у Києві роздав близько 22 тисяч гарячих безоплатних обідів
14:45
За добу втрати росіян зросли на 840 осіб, 10 танків та 30 артсистем, - Генштаб ЗСУ
14:24
Руслан Кравченко: Київщина та штат Вашингтон створять онлайн-платформу для розширення економічного співробітництва між регіонами
14:06
Киян запрошують взяти участь у Дні адопції та прихистити тваринку з притулку
13:44
Житній ринок на Подолі віддають в оренду на 15 років
13:26
На Обухівщині сьогодні, 19 березня, працюватимуть сапери
13:07
У палаючій багатоповерхівці на вулиці Романа Ратушного загинула жінка
12:46
На нанесення дорожньої розмітки в столиці спрямовують майже 2,4 млн гривень
12:25
“Укрзалізниця” додала ще один поїзд з Києва до Трускавця
12:02
Керівникам КП “Київавтошляхміст” правоохоронці повідомили про підозру у нанесенні збитків на 3,5 мільйона гривень
11:46
“Київпастранс” за 22 млн гривень ремонтуватиме дах Дарницкого трамвайного депо
11:25
У Дніпровському районі до кінця місяця проводитимуть стерилізацію та вакцинацію вуличних тварин (адреси)
11:03
Печерське управління поліції за 2,5 млн гривень планують оснастити новою сигналізацією
10:44
100 Волинська бригада ТрО запрошує на службу в підрозділах бригади
Календар подій