четвер, 28 березня 2024 г.

Бориспільській громаді пообіцяли парки, водойми і фонтани

Бориспільській громаді пообіцяли парки, водойми і фонтани

Кандидат на посаду голови Бориспільської об'єднаної територіальної громади (ОТГ) Володимир Кондратенко обіцяє приділяти увагу організації місць для дозвілля громадян. Він вважає, що до цього питання слід підходити комплексно, при цьому – використовувати європейський досвід. Наприклад, затримуючи дощову воду та використовуючи інструменти ландшафтного дизайну, цілком можливо облаштувати на території громади зелені зони з невеличкими водоймами.

Про це KV стало відомо із інтерв'ю кандидата на посаду голови Бориспільської ОТГ Володимира Кондратенка.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Політик зазначив, що однією з найбільших проблем Бориспільської ОТГ є електроенергія, водопостачання та утилізація сміття. Тому першочергове завдання – налаштувати безперебійне електропостачання шляхом встановлення додаткових розвантажувальних підстанцій для зменшення надмірного навантаження існуючих мереж і приведення електронапруги до прийнятного рівня. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

“Звісно, це потребує значних фінансових вливань. Бюджет громади обмежений, потрібно залучати інвестиції. Як і у випадку з питною водою, так і з будівництвом сміттєпереробного заводу. Необхідно створити сприятливий інвестиційний клімат, залучати міжнародних інвесторів та підключатися до міжнародних екологічних програм впроваджувати принципи державно партнерства. Як це роблять інші міста України”, – зазначив кандидат на посаду Бориспільського міського голови. 

За словами Володимира Кондратенка, організація відпочинку мешканців громади є не менш важливою проблемою, ніж модернізація інфраструктури. До того ж, розвиток вказних сфер можна об'єднати, якщо підійти до цього питання комплексно. Наприклад – створити достатню кількість зелених зон зі штучними водоймами, у яких буде затримуватися дощова вода. Адже її надлишок на вулицях спричиняє незручності громадянам. Володимир Кондратенко впевнений, що в таких питаннях влада має впроваджувати європейський досвід, враховуючи місцеву специфіку.

“Кожне літо деякі райони Борисполя перетворюються на пекельні зони. Найбільше від цього страждають люди похилого віку: і вдома не можна всидіти і на вулицю не вийти. Запровадження європейської практики – відкриті фонтани та невеликі водойми – створять не тільки необхідний мікроклімат, а ще й нові місця для відпочинку та спілкування”, – вважає Володимир Кондратенко.

Як повідомила KV, 28 жовтня 2020 року від ускладнень, викликаних коронавірусом, помер багаторічний мер Борисполя Анатолій Федорчук (очолював місто з 2006 року по 2020 рік). За попередніми даними, він був переможцем на виборах голови Бориспільської ОТГ на місцевих виборах, що відбулися 25 жовтня 2020 року. У листопаді 2020 року стало відомо, що повторні вибори в Борисполі мають відбутися 17 січня 2021 року.

За крісло голови Бориспільської ОТГ готові позмагатись 18 кандидатів, серед яких  депутат Бориспільської районної ради двох скликань, відомий підприємець та автогонщик Володимир Кондратенко, якого висунула партія "УДАР".

Читайте: Партія “УДАР” Віталія Кличка висунула на посаду мера Борисполя – Володимира Кондратенка

Фото надав Володимир Кондратенко

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини київської області, мнение, парк, кандидат, вибори, фонтан, бориспіль, Київщина, Київська область, зелена зона, бориспільська отг, володимир кондратенко, місце відпочинку

четвер, 28 березня 2024 г.
20:44
У Гостомелі працюватиме перевізний цифровий флюорограф
20:22
Протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
20:02
У Києві розпочали відключати опалення в житловому секторі
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
16:06
Зеленський представив нового голову Служби зовнішньої розвідки
15:46
Для Голосіївського району столиці збираються накупити цибулин тюльпанів та нарцисів на 1,4 млн гривень
Календар подій