субота, 29 червня 2024 г.

Авто, дрони, оптика і медицина: КиївВлада оголосила марафон донатів

Авто, дрони, оптика і медицина: КиївВлада оголосила марафон донатів

Протягом 7 днів з 16 по 23 серпня видання КиївВлада проведе акцію з популяризації зборів на потребу сил оборони України. Редакція відібрала 7 проєктів, на які задонатить сама та закличе зробити донат своїх читачів та підписників у соцмережах. 

Про це повідомив шеф-редактор видання КиївВлада Ігор Дармостук.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“З моменту повномасштабного вторгнення журналісти КиївВлади публічно і непублічно беруть участь у волонтерських ініціативах, а редакція підтримує збори та популяризує саму ідею фінансової допомоги силам оборони України. До нас часто звертаються волонтери, котрі працюють із окремими підрозділами, або просто люди, що збирають на амуніцію чи “тачку” для когось із близьких на фронті. Запит завжди один: “допоможіть просунути збір, бо йде тяжко…”. І останнім часом таких прохань побільшало. Тож, ми вирішили зібрати запити від тих, із ким працюємо давно, знайти кілька запитів, від тих, з ким не працювали, й об’єднати це в один проєкт, який видання не тільки пропіарить, а й зможе підтримати фінансово”, – каже Ігор Дармостук.

За словами головного редактора КиївВлади Дмитра Марковського, протягом тижня з 16 по 23 серпня на сайті видання та на сторінках КВ у соцмережах з’явиться сім історій про збори із закликом підтримувати їх.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Кожен день ми розповідатимемо одну історію про збір. Це буде коротенький деталізований текст про те, хто і на що збирає, плюс реквізити збору і візуал, в який буде вмонтовано скрін донату від редакції КиївВлади. Сума донату від KВ становитиме 10 тис. гривень на кожен проєкт. Тобто за 7 днів ми пропіаримо 7 зборів, кинемо на кожен із них по “десятці” і попросимо наших читачів і підписників також посильно підтримати ці збори”, – каже Дмитро Марковський.

За словами Марковського, редакція донатитиме та закликатиме донатити на: мобільний шиномонтаж для артилерії, лікування поранених Третьої окремої штурмової бригади, Навчально-тренінговий та реабілітаційний центр Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова, 16 бронековдр для хлопців з президентської бригади, авто для підрозділу ТРО-Медіа, ремонт дронів для ТГр “Адам”, та оптику для снайперів ССО.

Кошти на 7 донатів КиївВлада зібрала за рахунок пожертв членів колективу та друзів видання.

“Буря Великої Війни, в епіцентрі якої ми є, посилюється й буде посилюватись, неухильно сягаючи фізично відчутного масштабу. І кожному з нас буде ще складніше та важче. Проте у нас немає вибору. Навіть, якщо хтось бажає десь сховатись – ховатись немає де. Тому тримаємо баланс і рівновагу, маємо безмежне терпіння в наших трудах і стійку віру в нашу Перемогу. Заради Перемоги та Життя ми мусимо навчитись єдності в її мультиверсальності. Я не можу прогнозувати наслідки цього проєкту, але точно можу сказати, що до кінця 2023 року КиївВлада проведе щонайменше ще один такий марафон. То ж доєднуйтесь. Тільки так переможемо”, – підсумував директор з розвитку КиївВлади Антон Подлуцький.

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Єгор Шильбаум

Теги: новини києва, новини київської області, зсу, дрони, авто, підтримка, марафон, тро, сили оборони, Ігор Дармостук, донат, Антон Подлуцький, реквізити, кому задонатити, тачка, Дмитро Марковський

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій