четвер, 18 липня 2024 г.

За тиждень київські поліцейські викрили вісім фактів збуту наркотиків

За тиждень київські поліцейські викрили вісім фактів збуту наркотиків

Серед вилучених речовин – солі PVP, метадон, екстазі та канабіс. Фігуранти збували наркотики через поштові відділення, шляхом закладок та з рук в руки. За скоєне їм загрожує від шести до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це KВ стало відомо з повідомлення Поліції Києва 13 лютого 2023 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно повідомлення, у Деснянському районі столиці на проспекті Лісовому було викрито жінку, яка збувала наркотики. При собі у правопорушниці було 23 поліетиленові згортки з психотропною речовиною – солі PVP. 

Два факти задокументовано у Голосіївському районі. Одного з порушників поліцейські викрили на вулиці Великій Васильківській. 24-річний уродженець Кіровоградської області йшов з поштового відділення з черговою партією товару. З собою хлопець ніс у пакеті кави близько двох кілограмів солей PVP, які придбав в інтернет-крамниці. За цінами чорного ринку її вартість може становити близько 1,5 мільйона гривень.

Інший випадок трапився на вулиці Дмитра Луценка. Поліцейські затримали 19-річного мешканця столиці, який прямував до відділення пошти, аби відправити чергове замовлення клієнтам. У картонних коробках знаходились упаковки вівсяних пластівців, обмотані клейкою стрічкою. Виявилось, що всередині прозорих поліетиленових зіп-пакетів захована кристалоподібна речовина білого кольору – солі PVP, загальною вагою близько 45,5 грамів. За місцем мешкання фігуранта поліцейські провели невідкладний обшук. У квартирі в цей час знаходився спільник наркозбувача – уродженець Харківської області. В орендованій оселі було виявлено близько 150 грам психотропної речовини солей PVP, наркотичну речовину канабіс, пристрій для куріння, електронні ваги та інші речові докази, які вилучили та в подальшому направили на експертизу. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Три факти збуту наркотиків правоохоронці виявили минулого тижня в Оболонському районі. Поліцейські затримали зловмисника біля поштомату на вулиці Прирічній. У нього вилучили картонну коробку з залізним бутлем всередині, у якому виявлено 400 таблеток екстазі. Наркодилером виявився місцевий мешканець, 1982 року народження. 

Другий факт збуту в цьому районі Києва викрито на проспекті Оболонському. Під час особистого обшуку поліцейські виявили у чоловіка п’ять згортків із канабісом, які він планував продати шляхом закладок. За місцем мешкання фігуранта було також проведено обшук, звідки вилучили 15 згортків та полімерний бокс із канабісом. Зловмисником виявився раніше не судимий 31-річний уродженець Херсонської області. 

Також поліцейські викрили наркоділка на вулиці Полярній. У результаті поверхневого огляду у хлопця поліцейські вилучили пакет із солями PVP. Загальна вага наркотику становить близько 90 грамів. Правоохоронці з’ясували, що юнак придбав наркотичний засіб через телеграм-канал для подальшого збуту шляхом закладок. Правопорушником виявився місцевий мешканець, 2004 року народження. 


Згодом у Подільському районі правоохоронці викрили два наркозлочини. В одному з фактів двоє чоловіків збували метадон. Під час обшуку у їх помешканнях було вилучено 17 упаковок з наркотичним засобом, пігулки метадону та заборонений для обігу лікарський засіб. 

Інший випадок зафіксовано на вулиці Червонопільській. Оперативники затримали місцевого мешканця, 2001 року народження в якого було вилучено 9 закладок з наркотиком солі PVP. У результаті обшуку житла фігуранта поліцейські також вилучили 150 грам марихуани.

По кожному випадку оголошені підозри, а в рамках кримінальних проваджень правоохоронці проводять заходи із встановлення інших осіб, причетних до збуту наркотичних та психотропних речовин на території столиці.

Читайте: Правоохоронці повідомили підозру організаторам масштабного наркотрафіка в Київському СІЗО (фото)

Фото: Поліція Києва

КиївВлада

Олексій Ігнатьєв

Теги: новини києва, поліція києва, наркоторгівля, збут наркотиків

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій