субота, 27 липня 2024 г.

За две недели февраля Киевский рыбоохранный патруль зафиксировал 199 нарушений (фото)

За две недели февраля Киевский рыбоохранный патруль зафиксировал 199 нарушений (фото)

В период с 1 по 15 февраля 2018 года рыбоохранный партруль Киевщины обнаружил 184 нарушения правил рыбной ловли на водоемах и 15 нарушений торговли биоресурсами и орудиями лова на рынках столицы и Киевской области.

Об этом KV стало известно из сообщения начальника Киевского рыбоохранного патруля Владимира Мухина на странице в сети Facebook.

В рамках проведенных рыбоохранных мероприятий изъято 81 кг незаконно выловленной рыбы, 56 единиц незаконного орудия лова “косынка”, 4 единицы ручных “драг”, и по одному экземпляру "паук", "экран" и "драч".

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Наибольшее количество нарушений было зафиксировано на реке Тетерев, где в течение года запрещена любая рыбохозяйственная деятельность. Составлено 4 админпротокола. На Каневском водохранилище - 13 протоколов за грубое нарушение правил рыболовства. На реке Супий составлен 1 протокол, на реке Малый Супий зафиксировано 8 грубых нарушений. На Киевском водохранилище обнаружено 7 нарушений - 2 грубых и 5 по ч.3 ст.85 КУоАП. Еще 6 протоколов по ч.3 ст.85 КУоАП составлено на реке Роставица.

По 4 нарушения правил рыболовства (ч.3 ст.85 КУоАП) зафиксировано на реке Павловка и на Верхнем белоцерковском водохранилище. По 2 грубых нарушения выявлены на реке Росавка, на озере Кавьяк и на водоемах общего пользования в селе Вороновка, Кагарлицкого района и в селе Семеновка, Обуховского района. Еще по одному протоколу по ч.4 ст.85 КоАП составлено на реке Трубеж, на реке Рось и на водоеме общего пользования в селе Запрудье, Рокитнянского района.

На Косовском водохранилище было составлено 2 протокола по ч.3 ст.85 КУоАП, а по одному, по данной статье, были составлены на реке Ирпень, на реке Каменка, на Веселокутском водохранилище и на водоеме общего пользования в селе Мигалки, Бородянского района.

За 15 дней было обнаружено и изъято из водоемов 15 “косынок” и 9 сетей, владельцев которых установить не удалось. Составлены акты бесхозного имущества.

В ходе проверки рынков и мест стихийной торговли Киевский рыбоохранный патруль обнаружил 14 нарушений по ч.1 ст. 88-1 КУоАП (реализация водных биоресурсов без соответствующих документов) и 1 нарушение по ч.1 ст.85-1 (реализация незаконных орудий лова). Нарушения зафиксированы на столичных рынках в Днепровском, Голосеевском, Шевченковском, Подольском и Деснянском районах. Также на рынках Киевщины - в городе Вишневое, в Боярке, селе Песковка, Бородянского района, Яготине, Березани, Иванкове и на автодороге в районе села Новые Петровцы, Вышгородского района.

Остановлена ​​продажа 283 кг незаконной рыбы и по одной единице "паук", "экран" и "ятерь".

Напомним, 6 февраля в Киеве на улице ул. Миропольской, 25 во время проведения рыбоохранного рейда Киевский рыбоохранный патруль обнаружил 146 кг бесхозной рыбы. Владельца установить так и не удалось.

Читайте: Киевский рыбоохранный патруль на рынке Киева обнаружил 146 кг бесхозной рыбы (фото)

Фото: Владимир Мухин в Facebook

KиевVласть

Игорь Бровко

Теги: статистика, новости киева и киевской области, нарушения, киевский рыбоохранный патруль

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.