четвер, 28 березня 2024 г.

Волонтерський штаб “Українська команда” передав українським воїнам автомобілі та медикаменти - Артур Палатний

Волонтерський штаб “Українська команда” передав українським воїнам автомобілі та медикаменти - Артур Палатний

Волонтерський штаб "Українська команда" передав військовим на передову декілька автомобілів, медикаменти, військову амуніцію та продукти харчування. Волонтери продовжують допомогу цивільним, її отримали вже більше 76 тис. людей.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні керівника волонтерського штабу “Українська команда” Артура Палатного на його сторінці у Facebook. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Волонтерський штаб “Українська команда” продовжує працювати заради наближення нашої перемоги. Виконуємо замовлення наших захисників, підтримуємо цивільних, яких російський агресор “звільнив” від домівок та нормального життя”, – написав Палатний.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зокрама він розповів, що Дніпропетровська команда та Віталій Жеганський придбали мікроавтобус Volkswagen для одного з підрозділів ТрО Дніпра. Тернопільська команда та Микола Люшняк передали позашляховик для співробітників УСБУ, які виконують бойові завдання у гарячих точках. Житомирська команда та Ігор Гундич передали одному з військових підрозділів автомобільний причіп, який завантажили корисними речами: продукти харчування, літній одяг для військових, комп’ютерне обладнання тощо.

Також Хмельницька команда та Олександр Буханевич зібрала для батальйону оперативного призначення 200 кг медикаментів, продуктів харчування та засобів особистої гігієни.

У партнерстві з БО “Благодійний фонд “Мир майбутньому” волонтери "Української команди" доставили дуже важливі медикаменти, військову амуніцію та продукти харчування артилеристам у Краматорський район Донецької області.

Волонтери продовжують підтримувати цивільних, які постраждали від агресії рф.

Як розповів керівник "Української команди", Дніпропетровська команда передала понад пів тонни продуктів харчування та посуд для переселенців зі Сходу, які знайшли прихисток у шелтері, що був заснований у Дніпрі підприємцем Євгенієм Рожко. Забезпечили понад 60 людей їжею мінімум на місяць. Ще пів тонни їжі та засобів гігієни передано до психоневрологічного інтернату, де мешкають 280 осіб.

Водночас Київська та Дніпропетровська команди передали тонну продуктів харчування та пів тонни побутової хімії і засобів гігієни для переселенців, якими опікується ліцей селища Обухівка Дніпропетровської області.

Хмельницька команда привезла у Центр допомоги ХОР понад 100 кг дитячого харчування, медикаментів та одягу. Понад 150 кг гуманітарної допомоги передали переселенцям у Варівськ, 300 кг – у Лісогренівецьку громаду, 400 кг – харків'янам. Тернопільські волонтери придбали продукти та одяг для ВПО у місті Шумськ, селах Рохманів, Залісці, Васьківці.

Палатний зауважив, що загалом Волонтерський штаб “Українська команда” зібрав вже понад 380 тонн вантажів для воїнів та цивільних. Допомогу отримали вже більше 76 тис. людей.

Нагадаємо, волонтерський штаб “Українська команда” відкрив збір на нове спорядження для бійців Сил спеціальних операцій (ССО) “Азов”. 

Читайте: Волонтерський штаб “Українська команда” збирає кошти на “очі” для ССО “Азов”

Фото: Facebook Артур Палатний

КиївВлада

Олександр Попов

Теги: новини україни, допомога, артур палатний, волонтери, українська команда, автомобілі, волонтерський штаб, медикаменти, тепловізор

четвер, 28 березня 2024 г.
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
16:06
Зеленський представив нового голову Служби зовнішньої розвідки
15:46
Для Голосіївського району столиці збираються накупити цибулин тюльпанів та нарцисів на 1,4 млн гривень
15:24
У Києві вручили нагороди переможцям конкурсу стартапів ProIT Startup Toloka
15:15
На Харківщині під черговим обстрілом рф загинула щонайменше одна людина, є поранені
15:05
На Київщині без електропостачання наразі 300 точок обліку, – Міненерго
Календар подій