субота, 20 квітня 2024 г.

Вартість капремонту інфекційного відділення Бориспільської лікарні збільшилася на 6 млн гривень

Вартість капремонту інфекційного відділення Бориспільської лікарні збільшилася на 6 млн гривень

Виконання капітального ремонту інфекційного відділення Бориспільської центральної райлікарні збільшилося майже 6 млн гривень і становить 20,05 млн гривень. Це пов'язано з тим, що під час ремонту виникла необхідність у додаткових роботах. Також перенесені і терміни виконання робіт: ремонтувати приміщення будуть ще цілий рік. 

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 4 лютого 2020 року Управління регіонального розвитку Бориспільської РДА Київської області (*) уклало дві додаткові угоди з ТОВ “Атіс+1” (**) про зміну вартості виконання капітального ремонту будівлі інфекційного відділення Бориспільської центральної районної лікарні (ЦРЛ) по вул. Котляревського, 1.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Додаткові угоди сторони уклали до договору, який був підписаний ними 12 серпня 2019 року за результатами тендеру. Договір передбачав, що за 15,6 млн гривень до кінця січня 2020 року підрядник повинен виконати загальнобудівельні і оздоблювальні роботи, утеплити будівлю, оновити в ній системи опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, електропостачання, охоронно-пожежної сигналізації, впорядкувати прилеглу територію.

Однак, як пояснили в РДА, за час виконання капремонту виникла необхідність проведення додаткових будівельних робіт, не зазначених у початковому проекті. Дана необхідність підтверджена інженером з технічного нагляду.

В результаті було укладено додаткову угоду №5 від 4 лютого 2020 року. В ній вказано, що ціна договору збільшується до 21,47 млн гривен (на 5,8 млн гривень) та подовжуються терміни виконання робіт – до кінця січня 2021 року. 

У цей же день сторони підписали додаткову угоду №6 про зменшення ціни договору до 21,05 млн гривен. Згідно їй, фінансування робіт за вказаним об'єктом у 2020 році складе 12,5 млн гривень, а у 2021 році – 3,1 млн гривен.

Нагадаємо, капітальні ремонти в Бориспільської ЦРЛ активізували після візиту влітку 2019 року в місто президента Володимира Зеленського. У жовтні 2019 році на замовлення Бориспільської РДА там відремонтували реєстратуру, почали роботи з ремонту пологового відділення та інфекційного, а також запланували капремонт поліклініки.

Читайте: На ремонт лікарні в Борисполі знайшли майже 90 млн гривень

У листопаді 2019 року Управління регіонального розвитку Бориспільської РДА замовило у ТОВ “Атіс+1” капітальний ремонт приміщень лікувального корпусу Бориспільської ЦРЛ. Заплатити підряднику повинні 15,8 млн гривень.

Читайте: Лікувальний корпус лікарні в Борисполі мають намір відремонтувати за 16 млн гривень

Згідно даним аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Атіс+1” засноване в 2015 році, зареєстровано в Борисполі. Засновник компанії Василь Бігун, директор – Андрій Ліньков. Основний вид діяльності – ремонт електричного устаткування.

За даними Zакупівлі, за результатами участі у публічних закупівлях ТОВ "Атіс+1" уклало 26 договорів загальною вартістю майже 63 млн гривень. Найчастіше компанія отримує підряди від Управління капітального будівництва та архітектури Бориспільської РДА (укладено договорів на 48,4 млн гривень).

ТОВ "Атіс + 1" є фігурантом кримінального провадження. Правоохоронці підозрюють, що керівники Великоолександрівського сільради з метою розкрадання бюджетних коштів села вступили в змову з кількома приватними компаніями, в числі яких значиться і "Атіс + 1". За версією слідства, вони підробили документи при виконанні різних будівельних робіт (ухвала Бориспільського міськрайонного суду від 16 травня 2019 року). 

Управління регіонального розвитку Бориспільської РДА очолює Ярослав Янович. Бориспільською РДА керує Володимир Строкань. 

* Управління регіонального розвитку Бориспільської районної державної адміністрації Київської області (Код ЄДРПОУ: 41903554)

** ТОВ “Атіс+1” (код ЄДРПОУ: 39757481)

Фото: Бориспільська РДА (проект візуалізації інфекційного відділення центральної районної лікарні після капітального ремонту)

КиевVласть

Олеся Данилова

Теги: новини київщини, новини київської області, закупівлі, тов, бориспіль, бориспільська рда

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій