п'ятниця, 26 квітня 2024 г.

В селі Нові Петрівці на Київщині захистять від підтоплення 5 вулиць і провулок

В селі Нові Петрівці на Київщині захистять від підтоплення 5 вулиць і провулок

В селі Нові Петрівці Вишгородського району Київщини проведуть заходи із захисту від підтоплення і затоплення вулиць Свято-Покровська, Ново-Київська, Польова, Івана Кудрі, Козацька та провулка Канівського. Виконання цих робіт Петрівська сільська рада доручила ТОВ “ГК Інжиніринг”. Підряднику повинні заплатити майже 100 млн гривень.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 1 липня 2021 року Петрівська сільська рада уклала з ТОВ “ГК Інжиніринг” (*) договір на проведення заходів із захисту від підтоплення і затоплення територій (земель), направлених на запобігання розвитку небезпечних геологічних процесів по вул. Свято-Покровська, Ново-Київська, Польова, Івана Кудрі, Козацька, провулку Канівському в селі Нові Петрівці Вишгородського району Київщини. Ціна договору – 99,15 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

До 31 грудня 2021 року “ГК Інжиніринг” повинно виконати роботи з перенесення інженерних мереж, улаштувати каналізаційні трубопроводи, зливоприймачі, рукави дощоприймачів, випуски із дренажу, трубний дренаж зі спорудами. Також на час виконання робіт влаштувати тимчасові об'їздні дороги.

Конкуренцію ТОВ “ГК Інжиніринг” в тендері склали ТОВ “Оптімус Віа” та ТОВ “Данко”. Найвигіднішою за ціною буда пропозиція ТОВ “Оптімус Віа”, але її відхилили через те, що учасник не наклав електронний підпис на подану тендерну документацію.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

2 липня 2021 року Державна аудиторська служба розпочала моніторинг даної закупівлі та від Петрівської сільради запросила надання пояснень щодо підстав здійснення обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат та визначення очікуваної вартості, а також посилання на сторінку власного веб-сайту, де розміщено цю інформацію. Станом на 9 липня 2021 року відповідь Петрівської сільради на запит аудиторів в системі ProZorro не опублікована.

Нагадаємо, 20 лютого 2020 року Петрівська сільська рада уклала з ПАТ "Проектно-виробниче підприємство "Спецбурбуд" (**) договір (ціна - 298,51 тис. гривень) на виготовлення робочого проекту по даному об'єкту.

Читайте: Новопетрівська сільрада замовила розробку проекту із захисту вулиць від підтоплень

Виготовити проектну документацію повинні були протягом 30 днів з моменту укладання договору (до 22 березня 2020 року – KV), але станом на 9 липня 2021 року звіт про виконання договору в системі ProZorro не опублікований.

Містобудівні умови та обмеження для проектування проведення заходів із захисту від підтоплення і затоплення територій Петрівська сільрада затвердила наказ №21 від 5 серпня 2020 року.

27 липня 2020 року Петрівська сільська рада уклала з ТОВ “Укрекспертиза груп” (***) договір (ціна – 49 тис. гривень) на проведення експертизи проекту. На 9 липня 2021 року в системі ProZorro не опубліковано ні договір, ні звіт про його виконання.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “ГК Інжиніринг” зареєстровано в 2019 році. Статутний капітал – 1 тис. гривень. Засновник і директор – Артем Грабчук.

За підсумками участі в публічних закупівлях ТОВ “ГК Інжиніринг” отримало 5 підряди на 133,52 млн гривень. Найбільший замовник – Петрівська сільрада з описаним вище договором (дані Clarity Project).

Петрівську сільську раду, до складу якої входять села Нові Петрівці, Лютіж, Гута-Межигірська та Старі Петрівці, очолює Радіон Старенький

* ТОВ “ГК Інжиніринг” (Код ЄДРПОУ: 43284171)

** ПАТ "Проектно-виробниче підприємство "Спецбурбуд" (код ЄДРПОУ: 23736896)

*** ТОВ “Укрекспертиза груп” (код ЄДРПОУ: 42287124)

Фото: igotoworld

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, ООО, закупівлі, тов, новые петровцы, нові петрівці, радіон старенький, петрівська сільська рада, гк инжиниринг, підтоплення вулиць, гк інжиніринг, подтопление улиц, петровский сельсовет

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій