субота, 20 квітня 2024 г.

В селі Гора на Київщині за 17 млн гривень капітально відремонтують дитсадок “Берізка”

В селі Гора на Київщині за 17 млн гривень капітально відремонтують дитсадок “Берізка”

Гірська сільська рада Бориспільського району Київщини знайшла кошти на капремонт дитсадку “Берізка” та вже обрала підрядника. Виконувати роботи буде ПАТ "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів", яке належить депутатам Бориспільської міськради Володимиру і Ігорю Шалімовим та з минулого року будує в селі Гора школу. Очікується, що капремонт завершать до кінця березня 2021 року.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro 3 квітня 2020 року Гірська сільська рада уклала договір з ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” (ПАТ “БКБМ”) на проведення капітального ремонту дошкільного навчального закладу “Берізка” по вул. Тургенєва, 5 в селі Гора Бориспільського району Київщини. Ціна договору склала 16,98 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Конкуренцію ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” в тендері склало ТОВ “Буд Пром Лайн” (*****). Пропозиція конкурента була вигідніше, однак її відхилили, зокрема, через надання меншого за вказане в тендерній документації тендерного забезпечення.

До квітня 2021 року ПАТ “БКБМ” повинно виконати у дитсадку загальнобудівельні та електротехнічні роботи, облаштувати системи пожежної сигналізації, блискавкозахисту, опалення, вентиляції, водопостачання та каналізації, встановити гусеничний сходовий підйомник, захист від обледеніння. Також підряднику необхідно виконати ремонтні роботи в пральні та овочесховищі.

ПАТ “БКБМ” залучить до виконання робіт трьох субпідрядників – ТОВ “Енергія-плюс ЛТД” (**), ТОВ “Авітон” (***) та ПАТ “ПМК 508” (****).

За інформацією сайту дитячого садку “Берізка”, навчальний заклад було побудовано в 1985 році. В квітні минулого року завідувач дитячого садочку Ніна Коваль записала відеозвернення до депутатів Гірської сільської ради із закликом проголосувати за виділення коштів на ремонт закладу.  За її словами, потужність закладу становить 140 дітей, але виховується в ньому понад 200 дітей. При цьому дитсадок потребує термінового ремонту. Зокрема, у закладі велика проблема із електропостачанням: за півроку сталося 4 загоряння. Крім цього, садок потребує заміни каналізації, сантехніки, реконструкції харчоблоку та пральні, перекриття даху та встановлення пожежної сигналізації.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПАТ "БКБМ" було зареєстровано у 1995 році. Засновники – Ігор (34,45%) і Володимир (63,35%) Шалімови. Директор – Ігор Шалімов. Розмір статутного капіталу – 217,13 тис. гривень. Основний вид діяльності – виготовлення виробів із бетону для будівництва.

Володимир та Ігор Шалімови – діючі депутати Бориспільської міськради. Крім цього, Володимир Шалімов керує Бориспільською міською партійною організацією політичної партії "Наш край". Відзначимо, що співголовами цієї політсили числяться Олександр Мазурчак та Антон Кіссе, які до подій Революції Гідності були членами Партії регіонів.

У 2002-2006 роках людина з ім'ям Володимир Шалімов була помічником народного депутата Вадима Литвина (Комуністична партія України).

За результатами участі у публічних закупівлях ПАТ “БКБМ” уклало 78 договорів на загальну суму 384,6 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник підприємства – Управління регіонального розвитку Бориспільської райдержадміністрації (РДА), яке віддало підприємству підрядів на 167,8 млн гривен (дані Zакупівлі).

Зокрема, у вересні 2019 року Бориспільська РДА уклала договір з ПАТ "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів" на будівництво школи в селі Гора. Ціна договору – 162 млн гривень. Госаудитслужба знайшла порушення в цій закупівлі і вимагала її скасування, але в РДА відмовилися шукати нового підрядника.

Читайте: Компания депутатов Бориспольского горсовета за 162 млн гривен взялась строить школу в селе Гора на Киевщине

Також відзначимо, що Володимиру і Ігорю Шалімову належать найбільші пакети акцій ПрАТ "Агробудмеханізація". У цього підприємства сільрада Софіївської Борщагівки без торгів замовила за 57,3 млн гривень продовження реконструкції школи по вул. Шкільній, 1-В.

Читайте: Софиевско-Борщаговский сельсовет доплатит 57 млн гривен фирме депутатов Бориспольского горсовета за реконструкцию школы

ТОВ “Енергія-плюс ЛТД” зареєстровано у 2008 році. Засновник – Володимир Шалімов, директор – Владимир Снегер. Розмір статутного капіталу – 57,18 тис. гривень. Основний вид діяльності – електротехнічні і монтажні роботи.

ТОВ “Авітон зареєстровано у 2004 році. Засновники – Сергей Вознюк (директор), Сергій Індюков, Людмила Мусійчук та ТОВ “Гарантія”. Розмір статутного капіталу – 20,5 тис. гривень. Основний вид діяльності – обслуговування систем безпеки.

ПАТ “ПМК 508” було зареєстровано у 2001 році. Засновник – Володимир Шалімов. Директор – Володимир Крилач. Розмір статутного капіталу – 596 тис. гривень. Основний вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель.

Сільський голова села Гора – Роман Дмитрів.

* ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” (код ЄДРПОУ: 05408059)

** ТОВ “Енергія-плюс ЛТД” (код ЄДРПОУ: 32714593)

*** ТОВ “Авітон” (код ЄДРПОУ: 01354289)  

**** ПАТ “ПМК 508” (код ЄДРПОУ: 33003312)

***** ТОВ “Буд Пром Лайн” (код ЄДРПОУ: 42977983)

Фото: Погляд

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, закупівлі, бориспольский район, тов, Бориспільський район, гора, пат, буд пром лайн, владимир шалимов, игорь шалимов, бориспольский комбинат строительных материалов, строй пром лайн, роман дмитрів, бориспільський комбінат будівельних матеріалів, володимир шалімов, ігор шалімов, роман дмитрив, дитсадок берізка, авітон, пмк 508, енергія плюс лтд, авитон, энергия плюс лтд

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій