середа, 8 травня 2024 г.

В одному з корпусів Київського онкоцентру майже за 32 млн гривень відремонтують інженерні мережі

В одному з корпусів Київського онкоцентру майже за 32 млн гривень відремонтують інженерні мережі

Київський міський клінічний онкологічний центр майже за 32 млн гривень замовив капремонт інженерних мереж п'ятого поверху свого радіологічного корпусу. Підряд без конкурсу віддали столичному ТОВ “Промін Буд Сервіс”. Ця компанія відома в Києві як виконавець будівництва Центру захисту тварин, яке, схоже, перетворюється на черговий столичний довгобуд.

Як стало відомо KВ з оголошення електронної системи ProZorro, 9 травня 2023 року комунальне некомерційне підприємство “Київський міський клінічний онкологічний центр” (*) уклало з ТОВ “Промін Буд Сервіс” (**) договір на виконання капремонту приміщень 5 поверху радіологічного корпусу центру, що на вул. Верховинна, 69 в Києві. Ціна договору склала 31,84 млн гривень.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Договір передбачає виконання підрядником до 17 серпня 2023 року ремонту систем вентиляції, кондиціонування, водопостачання, каналізації, опалення, відеонагляду, палатної і пожежної сигналізації, встановлення технологічного обладнання та облаштування засобів доступності для маломобільних груп населення.

Закупівлю провели через “відкриті торги з особливостями”. Нагадаємо, що у разі подання для участі у такій закупівлі однієї пропозиції, ця закупівля одразу переходить на стадію розгляду цієї пропозиції, а не відміняється, як у відкритих торгах. Для участі у вказаній закупівлі пропозицію подало тільки ТОВ “Промін Буд Сервіс”, з яким і уклали договір.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Промін Буд Сервіс” було зареєстровано у 2016 року у Києві. Статутний фонд компанії – 100 гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових та нежитлових будівель. Засновник – Андрій Цвілєв, зареєстрований в окупованому Донецьку. Керівник – Олег Секретар.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

За даними Clarity Project, ТОВ "Промін Буд Сервіс" бере участь у публічних закупівлях з 2018 року. За цей час підприємство уклало 133 договори на суму 1,04 млн гривень. Нинішній договір з КНП “Київський міський клінічний онкологічний центр” є перший досвідом співпраці. Найбільшими ж замовниками компанії є АТ “Укргазвидобування” та КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини", яке у 2019 році довірило їй  будівництво Центру захисту тварин на вулиці Автопарковій у Дарницькому районі Києва за 131,3 млн гривень. По договору, підрядник повинен був збудувати центр до кінця 2022 року, терміни завершення будівництва кілька разів переносили. Наразі чинною є допугода від 25.04.2023 року, згідно з якою будівництво триватиме до кінця 2025 року.

Читайте: Центр защиты животных в Киеве будут строить за 131 млн гривен

З лютого 2019 року ТОВ "Промін Буд Сервіс" займається зведенням ще одного масштабного об'єкту на Київщині – дитсадка-початкової школи в Глевасі майже за 115 млн гривень на замовлення Глевахівської селищної ради. Ці роботи також ще не закінчені, натомість в травні 2022 року слідчі Фастівського райуправління ГУ Нацполіції в Київській області розпочали кримінальне провадження (№ 42022112310000089) щодо неправомірності вибору ТОВ "Промін Буд Сервіс"  підрядника у вказаному тендері. За версією слідства, ТОВ “Промін Буд Сервіс” подало у складі тендерної пропозиції недостовірну інформацію, а згодом задля привласнення бюджетних коштів посадові особи ТОВ “Промін Буд Сервіс” безпідставно внесли, а Глевахівської селищної ради – безпідставно прийняли завищені обсяги виконаних робіт.

Читайте: Строительство трех учебных заведений на Киевщине доверили компании осужденного вице-губернатора Севастополя

Однак кримінальні провадження не заважають ТОВ "Промін Буд Сервіс" отримувати нові і нові коштовні підряди на виконання робіт в Києві. Так, в листопаді 2022 року КП "Дирекція з капітального будівництва та реконструкції "Київбудреконструкція" за 69,99 млн гривень замовило у цієї фірми реконструкцію дамб мулових полів № 1 та № 2 БСА. Згідно з договором, компанія повинна була перевезти самоскидами з кар'єру в Бориспільському районі 132,33 тис. тон грунту на відстань 22,4 км для нарощування дамб та перемичок навколо мулових полів до 20 грудня 2022 року. Однак терміни і цих робіт були перенесені за домовленістю сторін – до кінця 2023 року. До слова, ця закупівля увійшла в ТОП-10 найдорожчих договорів столиці в 2022 році.

Читайте: Мулові поля Бортницької станції аерації поглинуть ще 70 млн бюджетних гривень

КНП “Київський міський клінічний онкологічний центр” тимчасово очолює Тетяна Говоруха Підприємство підпорядковано Департаменту охорони здоров’я Київської міськдержадміністрації (КМДА), яким з жовтня 2017 року керує Валентина Гінзбург. Діяльність цього департаменту координує заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

* КНП “Київський міський клінічний онкологічний центр” (код ЄДРПОУ: 13697965)

** ТОВ “Промін Буд Сервіс” (Код ЄДРПОУ: 40777092)

Фото: Київський міський клінічний онкологічний центр

КиївВлада

Теги: новини києва, валентина гінзбург, ганна старостенко, промін буд сервіс, центру захисту тварин

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.