субота, 4 травня 2024 г.

В Киеве правоохранители разоблачили деятельность четырех подпольных игорных заведений (фото)

В Киеве правоохранители разоблачили деятельность четырех подпольных игорных заведений (фото)

В Киеве правоохранители разоблачили деятельность четырех подпольных игорных заведений в Днепровском районе. В настоящее время по всем указанным адресам проводятся первоочередные, неотложные следственные действия, направленные на сбор и фиксацию доказательств. Также принимаются меры для наложения ареста на изъятое имущество и установление всех лиц, причастных к совершению указанного преступления, для привлечения их к ответственности.

Об этом KV стало известно из сообщения прокуратуры Киева. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Столичные правоохранители прекратили преступную деятельность группы лиц, которые организовали незаконную деятельность игорных заведений на территории Днепровского района Киева.

Так, в рамках расследования уголовного производства в течение нескольких дней была задокументирована и прекращена деятельность четырех игорных заведений, которые функционировали без каких-либо внешних опознавательных признаков, а посетителей принимали по предварительному звонку.

По результатам обыска в помещениях, где происходила незаконная деятельность, обнаружено 53 единицы компьютерной техники. Предметы, которые использовались в преступной деятельности, изъяты.

Кроме того, установлено, что игорное заведение на улице Попудренко проработало несколько дней и на момент проведения обыска там находилось 12 посетителей, что, помимо прочего, также является грубым нарушением режима карантина.

Другой игорное заведение на той же улице только готовилось принять “игроков”. А игорный зал на улице Мира был замаскирован такой образом, что попасть в него можно было только через жилую квартиру.

В настоящее время по всем указанным адресам проводятся первоочередные, неотложные следственные действия, направленные на сбор и фиксацию доказательств. Также принимаются меры для наложения ареста на изъятое имущество и установление всех лиц, причастных к совершению указанного преступления, для привлечения их к ответственности.



Как сообщала KV, в конце марта в Киеве полицейские пресекли деятельность игорного заведения. Незаконный “бизнес” осуществлялся в помещении, расположенном на территории Голосеевского района столицы. По данному факту начато уголовное производство.

Читайте: Полицейские пресекли деятельность игорного заведения в Голосеевском районе Киева (фото, видео)

Фото: прокуратура Киева 

КиевVласть

Сергей Албул

Теги: новости киева, прокуратура, днепровский район, игорный бизнес, улица Попудренко

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.