п'ятниця, 26 квітня 2024 г.

В Білій Церкві з'явиться середньовічний парковий комплекс “Гюргівська фортеця” (фото)

В Білій Церкві з'явиться середньовічний парковий комплекс “Гюргівська фортеця” (фото)

До кінця 2021 року в місті Біла Церква на Київщини повинні створити парковий комплекс “Гюргівська фортеця” в стилі середньовіччя. Для його облаштування буде реконструйовану існуючу рекреаційну зону в районі вул. Річкової. Виконання цих робіт міська влада замовила у місцевої підприємиці Ірини Бростовської.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 23 жовтня 2021 року Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради уклав з фізичною особою – підприємцем (ФОП) Іриною Бростовською договір на реконструкцію рекреаційної зони в районі вул. Річкова з облаштуванням зони відпочинку острова Кохання. Ціна договору склала 2,06 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Закупівлю вдалось провести з другої спроби. Перший аналогічний тендер був оголошений 16 серпня 2021 року, але не відбувся через відхилення всіх тендерних пропозицій.

Відповідно до зазначеного вище договору, до 15 грудня 2021 року підприємиця повинна виконати підготовчі та будівельні роботи, встановити сцену, цитадель, браму, гострокіл, лавки та урни, облаштувати доріжки, навіси та тин.

В документації до вказаного тендеру в ProZorro опублікована візуалізація проекту.

За даними сайту “Платформа електронної демократії”, облаштування зони відпочинку передбачає створення багатофункціонального паркового комплексу “Гюргівська фортеця” на базі стилізованої середньовічної фортеці за архітектурою Київської Русі. Вказаний проект авторства Вікторії Григор'євої став переможцем Громадського бюджету 2020 року. За задумом автора, комплекс стане новим туристичним об'єктом, де збираються проводити міжнародні та всеукраїнські змагання з середньовічного бою, фестивалів, культурні, навчальні, спортивні та соціальні заходи.

Розробку проекту вказаної реконструкції Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради замовив (ціна договору – 119,2 тис. гривень) 18 травня 2021 року у приватної творчої архітектурної майстерні "АММІ" архітектора Вячеслава Міщенка (*). Згідно з опублікованим 20 серпня 2021 року звітом про виконання договору від 18.05.2021 року, підрядник за виконані роботи отримав 100% оплату.

Читайте: У Білій Церкві проведуть реконструкцію вулиці Театральна

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП Бростовська Ірина Миколаївна зареєстрована в 2005 році у місті Біла Церква Київської області.

За даними Clarity Project, Ірина Бростовська у результаті участі в публічних закупках отримала 7 підрядів на 5,62 млн гривень. Найбільший замовник – національний дендрологічний парк "Софіївка", який уклав з підприємцями 5 договорів на 3,54 млн гривень на будівництво в парку малих архітектурних форм для обслуговування туристів.

Міський голова Білої Церкви – Геннадій Дикий.

* ПТАМ "АММІ" архітектора Вячеслава Міщенка (код ЄДРПОУ: 02018412)

Фото: KV

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, белая церковь, реконструкция, закупівлі, геннадий дикий, біла церква, реконструкція, геннадій дикий, рекреационная зона, рекреаційна зона, бростовська ірина миколаївна, бростовская ирина николаевна

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій