п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

В 4 населених пунктах Київщини в 2020 році повинні побудувати амбулаторії (список)

В 4 населених пунктах Київщини в 2020 році повинні побудувати амбулаторії (список)

У 2020 році на Київщині повинні побудувати чотири амбулаторії первинної медичної допомоги. У березні перший з цих медзакладів з'явитися у селі Кожанка. До кінця жовтня нова амбулаторія повинна відкрити свої двері для мешканців Борисполя. А до кінця поточного року за планом завершать будівництво аналогічних закладів у селі Мироцьке та смт Пісківка. 

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи державних закупівель ProZorro, в листопаді і грудні 2019 року органи місцевої влади та Київська облдержадміністрація  (КОДА) уклали чотири договори на будівництво амбулаторій первинної медичної допомоги і загальної практики сімейної медицини.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Медзаклади планують побудувати на Київщині в Борисполі, смт Пісківка і селах Мироцьке та Кожанка.

Предмет договору

Населений пункт, адреса

Замовник

Підрядник

Вартість договору

Термін виконання робіт

Будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги

вул. Центральна, 6-А в селі Мироцьке (Києво-Святошинський район)

Департамент регіонального розвитку КОДА

ТОВ "АМК Рем-Буд" (*)

7,28 млн гривень

кінець грудня 2020 року

Будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги

вул. Шевченко, 6 в селі Кожанка (Фастівський район)

КНП "Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги" (**)

ТОВ "С.В.С Груп" (***)

1,87 млн ​​гривень

кінець березня 2020 року

Будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги

вул. Шевченка в смт. Пісківка (Бородянський район)

Департамент регіонального розвитку КОДА

ТОВ "АМК Рем-Буд"

5,58 млн гривень

кінець грудня 2020 року

Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини

вул. Київський Шлях, 158-б в Борисполі

Управлінням капітального будівництва Бориспільської міської ради

ПрАТ "Агробудмеханізація" (****)

12,77 млн ​​гривень

кінець жовтня 2020 року

За умовами договорів, підрядники повинні будуть виконати загальнобудівельні роботи, облаштувати системи водопроводу, каналізації, вентиляції, кондиціонування, блискавкозахисту, пожежної та охоронної сигналізації. А також виконати електромонтажні роботи і благоустрій території.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ "АМК Рем-Буд" зареєстровано в 2012 році в селі Синяк Вишгородського району. Розмір статутного капіталу компанії складає 1 тис. гривень. Її засновником і незмінним керівником є ​​Андрій Куковенко – депутат Синяківської сільради Вишгородського району від партії "Наш край".

В результаті участі в публічних закупівлях "АМК Рем-Буд" отримало 116 підрядів на загальну суму 505,48 млн гривень. З них – 130,37 млн ​​гривень компанія отримала за договорами з Департаментом регіонального розвитку КОДА (дані Clarity Project).

ТОВ “С.В.С. Груп” було зареєстровано у 2010 році. Засновники – Сергій Роздобудько (50%) (директор) і Віктор Карпенко (50%). Розмір статутного капіталу – 3,6 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “С.В.С. Груп” уклало 40 договорів на загальну суму 77,97 млн ​​гривень. Найбільшим його замовником є ​​Департамент регіонального розвитку і житлово-комунального господарства КОДА.

ПрАТ Агробудмеханізація” існує з 1996 року. Власники найбільших пакетів акцій – Володимир (83,16%) та Ігор (11,96%) Шалімови. Статутний фонд компанії складає 422,2 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових приміщень. Фірма володіє зареєстрованою торговою маркою "АгроБудМех".

Володимир та Ігор Шалімови – діючі депутати Бориспільської міськради від партії “Наш край”. У 2015 році Володимир Шалімов балотувався до Київської облради від цієї партії, однак не пройшов. Також відомо, що Володимир Шалімов з 2002 по 2006 рік був на громадських засадах помічником нардепа-комуніста IV скликання Вадима Литвина. 

ПрАТ "Агробудмеханізація" бере участь в публічних закупівлях з 2007 року. За 12 років компанія уклала 15 договорів з бюджетними організаціями на суму 368,4 млн гривень (з урахуванням нинішнього тендеру). З них 233,6 млн гривень – за договорами з Софіївсько-Борщагівською сільрадою і 130,82 млн гривень – Управлінням капітального будівництва Бориспільської міськради.

Нагадаємо, до кінця 2019 року амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги повинні були побудувати в селах Луб'янка, Мотовилівка, Переяславське, Прістоми, Шамраївка, Пустоваровка, Іванівка, Красилівка, а також в Рудому Селі, смт Макарів та місті Ржищів на Київщині.

Читайте: До кінця року в 12 населених пунктах Київщини планують побудувати амбулаторії (список)

Тимчасово виконуючим обов'язки директора Департаменту регіонального розвитку КОДА є Валерій Кравчук. Управління капітального будівництва Бориспільської міськради очолює Володимир Тимошенко. Мер Борисполя – Анатолій Федорчук. КНП "Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги" керує Володимир Головань. Мер Фастова – Михайло Нетяжук.

* ТОВ "АМК Рем-Буд" (Код ЄДРПОУ: 38256839)

** КНП "Фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги" (Код ЄДРПОУ: 38036489)

*** ТОВ “С.В.С. Груп” (Код ЄДРПОУ: 37165039)

**** ПАТ "Агробудмеханізація" (Код ЄДРПОУ: 13708491)

Фото: Індустріалка

КиевVласть

Инна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, строительство, кога, закупки, медицина, медицина, ООО, ООО, фастов, фастов, закупівлі, будівництво, здоровье, бориспольский район, киево-святошинский район, бородянский район, бородянский район, Михаил Нетяжук, Бориспільський район, чао, анатолий федорчук, бориспольский горсовет, кнп, києво-святошинський район, Михайло Нетяжук, валерий кравчук, валерий кравчук, пат, здоров’я, андрей куковенко, андрей куковенко, анатолій федорчук, владимир шалимов, игорь шалимов, мироцьке, амк рем-строй, амбулаторії, амк рем-буд, бориспільська міськрада, володимир шалімов, амбулатории, владимир тимошенко, володимир тимошенко, агростроймеханизация, мироцкое, улица шевченко, сергей роздобудько, ігор шалімов, улица киевский путь, вулиця київський шлях, вулиця шевченко, виктор карпенок, виктор карпенок, агробудмеханізація, свс групп, владимир головань, фастівський центр первинної медико-санітарної допомоги, свс груп, сергій роздобудько, управління регіонального розвитку кога, володимир головань, управление регионального развития кога, фастовский центр первичной медико-санитарной помощи

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.