п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Уповноважений представник фракції “ОПЗЖ” в Київраді Михайло Наконечний “припинив вести будь-яку публічну політичну діяльність”

Уповноважений представник фракції “ОПЗЖ” в Київраді Михайло Наконечний “припинив вести будь-яку публічну політичну діяльність”

Михайло Наконечний (на фото), який є уповноваженим представником фракції забороненої партії “Опозиційної платформи – За життя” (“ОПЗЖ”) в Київраді, оголосив, що припиняє вести публічну політичну діяльність й закрив для сторонніх свою Facebook-сторінку.

Про це KВ стало відомо з допису на Facebook-сторінці депутата Київради Михайла Наконечного (фракція “ОПЗЖ”), який також є уповноваженим представником фракції “ОПЗЖ” в столичній міській раді.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Я закрив свій публічний профіль у ФБ та припиняю вести будь-яку політичну діяльність”, – повідомив депутат Київради та закрив для сторонніх користувачів свою сторінку.

З поста Наконечного незрозуміло, чи цим він дав знати, що складає мандат депутата Київради, оскільки діяльність депутата є водночас і публічною, й політичною. Зараз депутат проходить службу в силах Територіальної оборони.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Михайло Наконечний є уповноваженим представником фракції “ОПЗЖ” в Київраді. Ця фракція так і не обрала голову – через внутрішні розбіжності та протиріччя. Також Наконечний є секретарем комісії Київради з питань цифрової трансформації та адміністративних послуг.

В політичному колі Михайла Наконечного асоціюють із Вадимом Столаром (в тому числі, через керівництво однойменним благодійним фондом) – колишнім “смотрящім” за Києвом, забудовником і парламентарем від “ОПЗЖ”, який ще до початку повномасштабного вторгення російської федерації поїхав з України й досі пребуває за її межами. KВ писала про маєток Столара під Ніццею, крім того, за свідченнями джерел KВ, офіс Столара від початку великої війни росії проти України перебуває в Дубаях.

Нагадаємо, 28 жовтня Михайло Наконечний написав на своїй Facebook-сторінці пост, в якому порадив киянам забиратися з міста, бо, мовляв, відключення світла – це "тільки початок". За інформацією KВ, Вадим Столар прочитав про це в новині КиївВлада й дав прочухана Наконечному за публічні панічні настрої, які підставляють екс"смотрящєго" за Києвом. Зазначимо, свій допис уповноважений представник фракції "ОПЗЖ" створив під впливом доповіді першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, який на закритій частині засідання Київради розповідав депутатам про жахи, які, ймовірно, загрожують киянам у разі масового відключення електроенергії.

15 вересня суд остаточно заборонив діяльність проросійської партії “ОПЗЖ”, але депутати місцевих рад та парламенту, обрані від прибічників Медведчука-Льовочкіна-Бойка-Рабіновичі досі мають мандати, бо профільний комітет ВР блокує розгляд відповідного урядового законопроєкту. Секретарем цього комітету є відомий забудовник і віце-президент Конфедерації будівельників України Дмитро Ісаєнко (“ОПЗЖ”), а заступником голови комітету – очільник партії “Слуга народу” Олена Шуляк.

Читайте: Чому в ВР та місцевих радах досі сидять депутати від “ОПЗЖ”? Треба запитати у очільника “Слуги народу”

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Олексій Алтинов

Теги: новини києва, опзж, олена шуляк, дмитро ісаєнко, Михайло Наконечний, київсьма міська рада

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій