середа, 24 квітня 2024 г.

“УДАР” на чолі з Кличком напередодні виборів зловживає адмінресурсом, – Микола Томенко

“УДАР” на чолі з Кличком напередодні виборів зловживає адмінресурсом, – Микола Томенко

Команда мера Києва Віталія Кличка, на переконання лідера партії Рідна країна Миколи Томенка, складається з посадовців, керівників комунальних підприємств і забудовників та напередодні місцевих виборів нахабно використовує адмінресурс. 

Про це KV стало відомо з заяви Миколи Томенка в Фейсбук.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Команда Кличка, яка складається з посадовців, керівників комунальних підприємств і забудовників, сьогодні нахабно використовують адмінресурс. Все місто завішане білбордами і закидане газетами “УДАРу”, де голова Київської міськдержадміністрації (КМДА) Кличко, директор “Генплану” Сергій Броневицький, директорка департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, заступниця голови КМДА з самоврядних повноважень Марина Хонда, начальник управління цивільного захисту КМДА Роман Ткачук, бездипломний екс-заступник Кличка Володимир Бондаренко, керівник столичного метрополітену Віктор Брагінський та заступник голови КМДА Валентин Мондриївський вирішили поєднати свою роботу з партійною пропагандою. Вони проводять прес-конференції, розповідають що вони не зробили за 5 років і що зроблять найближчим часом. Це прямо порушує законодавство. Ну і звичайно, тільки наївні люди повірять, що газета, яку роздають на кожному кроці сотні людей по місту, має наклад лише 100 тисяч, – написав Микола Томенко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

За словами Томенка, якби команда Кличка хотіла вести чесну в правовому сенсі кампанію, то мала б піти у відпустку на час агітації. 

Зараз вони використовують службові приміщення, службовий транспорт, комунальні медіа за кошти киян й ведуть агітацію в умовах карантину в той час, коли опоненти позбавлені такої можливості через обмеження. В умовах пандемії Кличко продовжує витрачати бюджетні кошти не на захист життя киян, а на власний піар. Частину перекидок з важливих статей на різні сквери і фонтани вдалось зупинити. Але не всі. Сьогодні ми бачимо як десятки мільйоні киян без тендерів і громадських слухань екстрено витрачаються на виборчі проекти. А реальні результати цього швидко ми побачимо вже після першої зими. Іншим передвиборчим проектом за наші гроші є 150 прорекламованих спортивних майданчиків з табличкою подякувати за них чомусь не платникам податків, а Кличку. Все б нічого, але ці майданчики не підходять для щоденних занять спортом, вони для тих, хто професійно займається силовими видами спорту, а для дітей вони взагалі небезпечні”, – відмітив Микола Томенко.


Він вважає, що через стурбованість людей ситуацією з COVID-19, що активно підігріває мер Києва Віталій Кличко, який щоденно на брифінгу говорить про не позитивну динаміку захворювання, кандидатам в мери тепер не потрібно купувати навіть гречку за 20 гривень – тепер досить маски за 2. 

“Це реальний приклад із життя. У поштових скриньках жителів столиці тепер стирчать не газети, а маски. Подешевшали українці у наших шановних політиків. Отже, як бачимо, чинна міська влада продовжує, як і роками до цього, активно використовувати адмінресурс, а також знаходить нові можливості для піару, пов’язані з епідемією та карантином. Проте я вірю, що зовсім скоро все зміниться і ми разом збудуємо країну успішних, не наляканих людей, яких за маску чи антисептик не купиш”, – підсумував Микола Томенко.

Читайте: Попри обіцянки Кличка, кияни досі вимушені користуватися забрудненою водою, – Томенко

Фото: KV

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини києва, КМДА, позиція, удар, Віталій Кличко, вибори, Микола Томенко, агітація, рідний країна

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій