субота, 27 квітня 2024 г.

У новому будинку для мешканців “дому-вбивці” на Мілютенка почали встановлювати вікна

У новому будинку для мешканців “дому-вбивці” на Мілютенка почали встановлювати вікна

Забудовник – КП “Спецжитлофонд” – веде будівництво житлового будинку на перетині вулиць Мілютенка та Шолом-Алейхема у Деснянському районі Києва згідно передбаченого плану. На сьогодні у першій секції будинку проводяться роботи зі скління вікон, виконується прокладання зовнішніх мереж та найближчими днями планується їх підключення до існуючих комунікацій.

Про це KV повідомили у КП “Спецжитлофонд”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Будівництво нового житлового будинку для мешканців “дому-вбивці” на Мілютенка ведуться згідно передбаченого плану”, – зазначили у КП “Спецжитлофонд” і детально розповіли про виконані роботи.

По інформації КП, на початок жовтня у першій секції цього будинку повністю виконано роботи по монолітному каркасу та улаштуванню кладки з газобетонних блоків, проводяться роботи зі скління вікон на 2-4 поверхах. У другій секції виконано роботи по монолітному каркасу 19 поверхів та улаштуванню кладки з газобетонних блоків 2-9 поверхів. У третій секції виконано роботи по монолітному каркасу 22 поверхів та улаштуванню кладки з газобетонних блоків до 7 поверху. У четвертій секції завершено роботи по монолітному каркасу 20 поверхів, виконано улаштування кладки з газобетонних блоків до 7 поверху.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


“Наразі виконується прокладання зовнішніх мереж по території будівельного майданчика, завершений винос тепломережі з під плями забудови. Найближчими днями планується підключення нової мережі до існуючих комунікацій з урахуванням потреб нового будинку”, – розказали KV у КП “Спецжитлофонд”.

Нагадаємо, будівництво житлового будинку на перетині вулиць Мілютенка та Шолом-Алейхема ведеться, зокрема, для того, щоб переселити в нього більш ніж 350 мешканців гуртожитку на вул. Мілютенка, 23а відомого як “будинок-вбивця”. Будівля гуртожитку була визнана такою, що не відповідає санітарним нормам ще у 2005 році, але тільки у 2016 році міською владою було знайдено рішення – будівництво нового дому, квартири в якому будуть надані мешканцям гуртожитку. 

Незабаром “будинок-вбивцю” буде знесено, а на його місці зведено новий сучасний житловий комплекс, в який буде переселено мешканців інших аварійних будинків району. Для того, щоб це будівництво було проведено за законом, Київрада затвердила відповідний Детальний план території. А забудовник – КП “Спецжитлофонд” – робить все, щоб звести новий дім і якнайшвидше переселити у нього мешканців з будинку по вул. Мілютенко, 23а.

Читайте: Заказчиками достройки двух “домов Войцеховского” в Киеве попросили назначить КП “Житлоинвест-УКБ” и “Спецжилфонд”

КП "Спецжитлофонд" – надійний столичний забудовник, який реалізував вже більше 50 проектів в столиці. Серед проектів КП як будівництво нових житлових будинків, так і реконструкції будівель, що знаходилися в аварійному стані. Нові комфортні житлові будинки зведені “Спецжитлофондом” вирізняються сучасним ергономічним плануванням, якість якого високо оцінили їх мешканці, у тому числі кияни, які перебували на квартирному обліку. “Спецжитлофонд” вважається одним з кращих у місті за якістю споруджуваних об'єктів і дотримання термінів будівництва.

Читайте: За дорученням Віталія Кличко “Спецжитлофонд” активно будує житловий будинок для учасників АТО

Фото: КП “Спецжитлофонд”

КиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новини києва, будівництво, жк, спецжилфонд, житловий комплекс, спецжитлофонд, гуртожиток, милютенко 23а, переселення, будинок з грибком, мілютенко 23а, новий будинок

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій