неділя, 5 травня 2024 г.

У Києві на фініші будівництво найсучаснішого Архітектурно-інженерного колегіуму від KAN

У Києві на фініші будівництво найсучаснішого Архітектурно-інженерного колегіуму від KAN

У столиці одним із лідерів освітнього ринку України є мережа "Академія сучасної освіти А+", яка діє із 2012 року. До цієї мережі входять дитячі садочки та клуби, початкові школи та гімназія, академія спорту, музична школа, а також велика кількість напрямів позашкільної освіти. А незабаром цей список поповниться ще одним закладом, який стане найбільшим та найсучаснішим у столиці – Архітектурно-інженерним колегіумом.

Про це KВ дізналася із публікації на сайті Obozrevatel.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Кожен із закладів А+ має особливу ідентичність, але всі вони об'єднані спільними цінностями і баченням. У 2021 році Гімназія А+ успішно завершила процес авторизації на Програму Міжнародного Бакалаврату (IB DP) та одержала статус IB School, чим ще раз довела високу академічність всіх навчальних процесів та рівень підготовки педагогів мережі. Наразі щодня навчальні заклади А+ відвідує близько 2 тис. дітей. Причиною вибору батьків освіти в А+ є надання широких можливостей сучасної та інноваційної освіти, профільність, високі рейтинги випускників та особлива атмосфера, яка притаманна саме А+”, – йдеться у публікації. 

Крім того, на завершальній стадії будівництва на правому березі міста Києва перебуває ще один із нових закладів цієї мережі – заклад освіти нового типу "Архітектурно-інженерний колегіум".

Як розповідали у компанії KAN, навчально-виховний комплекс об’єднає в собі дитячий садок, початкову, середню школу та профільний ліцей під одним дахом. Крім новітної будівлі, заклад відрізнятиметься й унікальною спеціалізацією. А саме – спеціалізуватиметься на напрямах фізико-математичної, інженерної та ІТ-освіти.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зокрема, в коледжі дитина зможе обрати навчання за одним з інженерних профілів, міжнародною програмою Cambridge IGCSE, за дуальною програмою навчання – отримання American High School Diploma (+ підготовка до іспиту SAT). Саме ці програми надають можливість випускникам вступити на навчання до престижних вищих навчальних закладів. 

“В основу концепції "Архітектурно-інженерного колегіуму" покладено ідею ранньої профілізації, що допомагає учням розвивати творчі здібності з раннього віку та готує їх до усвідомленого вибору професії в майбутньому. Поглиблене вивчення дисциплін профільного напряму, авторських курсів, робота з кейсами реальних роботодавців допоможуть учням колегіуму з подальшим професійним визначенням”, – йдеться у дописі. 

Справка KВ: "Архітектурно-інженерний колегіум" – це навчальний закладі із площею близько 14 тис. кв.м, що розташований на території ЖК "Файна Таун" за адресою: Салютна, 2-Б (Нивки). Колегіум – це чотирьох поверхова будівля, де кожний поверх буде спроєктований з урахуванням світових освітніх трендів та останніх інженерних тенденцій. Введення в експлуатацію компанія запланувала на вересень 2024 року. Заклад стане найбільшим та найсучаснішим освітнім закладом подібного типу в Києві.

Нагадаємо, що на головній будівельній премії України – IBUILD-2023, девелоперська компанія KAN одержала нагороду “Соціально відповідальний бізнес 2023”. компанія одержала цю нагороду за свій освітній проєкт Архітектурно-інженерний колегіум А+, що реалізується у ЖК "Файна Таун". Проєкт, розроблений спільно з архітектурним бюро archimatika і враховує світові освітні тренди та інженерні тенденції. 

Читайте: У ЖК “Файна Таун” будується найбільший у столиці навчальний заклад, – KAN

Фото: архів компанії 

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини компаній, KAN, KAN, KAN Development, відновлення, зведення, освіта, навчання, Файна таун, новини будівельного ринку, житло в києві, архітектурно-інженерний колегіум а, освіта в києві

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій