середа, 8 травня 2024 г.

Центр первинної меддопомоги Борисполя закупив 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до коронавірусу

Центр первинної меддопомоги Борисполя закупив 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до коронавірусу

Центр первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД) Борисполя закупив у компанії з групи “Макрохім” 2 тисячі тест-стрічок для визначення антитіл до SARS-CoV-2 COVID-19. Замовлення коштує 1,26 млн гривень. Ціна однієї тест-стрічки становить 630 гривень. Поставку повинні зробити у амбулаторію №1 на вул. Лютневу, 12.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 23 березня 2020 року комунальне некомерційне підприємство "Бориспільського міського Центру первинної медико-санітарної допомоги" (КНП “Бориспільський ЦПМСД”) (*) уклало договір з ТОВ “АЛТ “Україна ЛТД” (**) на постачання тест-стрічок для визначення антитіл до SARS-CoV-2 COVID-19. Ціна договору склала 1,26 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

ТОВ “АЛТ “Україна ЛТД” повинен поставити 20 упаковок тест-стрічок (по 100 штук у кожній упаковці). Вартість однієї тест-стрічки становить 630 гривень.

Поставку підрядник повинен зробити у амбулаторію №1 за адресою вул. Лютнева, 12 протягом 3 календарних днів з дня отримання відповідної письмової заявки від ЦПМСД на поставку.

Термін дії договору – до 30 квітня 2020 року.

Договір уклали без торгів. У системі ProZorro опубліковано лише звіт про укладений договір. Специфікації договору у відкритому доступі немає, отже, виробник тест-стрічок невідомий.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “АЛТ “Україна ЛТД” зареєстровано 2008 року у Києві. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель, проте у переліку видів діяльності підприємства також зазначена “оптова торгівля фармацевтичними товарами”. Статутний фонд – 100 млн гривень. Директор – Дмитро Усмединський. Засновник та кінцевий бенефіціар – Василь Соколинський. 

Компанія входить у групу “Макрохім” Василя Соколинського та Бориса Храновського. Компанії цієї групи займаються постачанням хімічної сировини і комплексним оснащенням лабораторій для різних галузей промисловості.

АЛТ “Україна ЛТД” бере активну участь у публічних закупівлях. З 2011 року підприємство уклало 789 договорів на загальну суму понад 768 млн гривень.

Нагадаємо, 19 березня 2020 року Кабмін прийняв постанову №225, якою спрощено порядок закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для запобігання поширенню коронавірусу в Україні. Документом визначено, що закупівлі, необхідні для боротьби із спалахами COVID-19 в умовах невідкладності, здійснюються без проведення тендерів, з обов'язковим оприлюдненням в електронній системі всієї інформації про проведену закупівлю.

За інформацією Київської облдержадміністрації (КОДА), 24 березня 2020 року Київщина отримала  5,9 тисяч експрес-тестів на виявлення коронавірусу з Китаю. До Лабораторного центру Київської області надійшли також тести ПЛР (полімеразної ланцюгової реакції) для остаточного визначення факту захворювання на коронавірус.

Нагадаємо, першого носія коронавірусної інфекції у Борисполі було виявлено 25 березня 2020 року. Чоловік перебуває у самоізоляції під наглядом сімейного лікаря. Також у Борисполі зафіксована одна підозра на захворювання COVID-19. Крім цього, одна підозра на COVID-19 наявна ще і в Бориспільському районі.

Читайте: Перший заражений коронавірусом виявлено в Борисполі на Київщині

За даними Центру громадського здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні лабораторно підтверджено 113 випадків COVID-19. З них у Києві – 31 випадок (2 виявлено протягом останньої доби), у Київській області – 22 випадки (7 виявлено за останню добу).

Читайте: Хроники коронавируса в Украине: обновляется

КНП “Бориспільський ЦПМСД” очолює Євгеній Черенок.

* Комунальне некомерційне підприємство "Бориспільського міського Центру первинної медико-санітарної допомоги" Бориспільської міської ради Київської області (Код ЄДРПОУ: 41750202)

** ТОВ “АЛТ “Україна ЛТД” (Код ЄДРПОУ: 36257647)

Фото: Zik

КиевVласть

Олеся Данилова

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, коронавирус, кога, закупки, кода, борисполь, коронавірус, закупівлі, тов, тов, бориспіль, кнп, кнп, подозрение на коронавирус, василий соколинский, василий соколинский, борис храновский, тесты на коронавирус, бориспольский цпмсп, алт украина лтд, группа макрохим, евгений черенок, тести на коронавірус, підозра на коронавірус, бориспільський цпмсд, алт україна лтд, група макрохім, борис храновський, євген черенок

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій