субота, 27 квітня 2024 г.

Трьох депутатів-мажоритарників від Київщини помітили на нових автівках

Трьох депутатів-мажоритарників від Київщини помітили на нових автівках

Журналісти помітили оновлення автопарків обранців народу від Київщини, а саме трьох депутатів-мажоритарників Київщини від “Слуги народу”. Від початку повномасштабного вторгнення рф до України Ольга Василевська-Смаглюк, Олександр Горобець та Леонід Галушко обрали собі в користування новенькі автомобілі.

Про це KВ стало відомо з розслідування Bihus Info.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як повідомляють журналісти, депутатка Василевська-Смаглюк пересіла з електрокару Jaguar I-PACE 2018 року ще у липні минулого 2022 року, заздалегідь підготувавшись до відключень світла. Депутатка обрала позашляховик Jeep Grand Cherokee 2021-го року випуску.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Це єдиний автомобіль, який мені належить, до цього мені належав Mercedes який зламався прямо перед відрядженням в Румунію, я його продала. Ще минулого року я продала авто марки Honda, додала власних коштів та купила цей джип. Він внесений в декларацію, і куплений приблизно за 1,8 млн грн”, – розповіла депутатка в коментарі журналісту Bihus Info.

У сім’ї нардепа Леоніда Галушка також помітили поповнення автопарку – на батька “слуги” оформили гібридний Lexus NX300H 2021-го, а на початку грудня ще й гібриду Volvo XC90 2022-го року. Зазначається, що ціни на такі автівки стартують від 40 тисяч доларів та від 55 тисяч доларів США відповідно.

Самого Галушка журналісти помічали в урядовому кварталі за кермом Mercedes-Benz S500 2010-го року, ціна на який стартує від 10 тисяч доларів США. До цього нардеп їздив по робочих справах на Toyota Land Cruiser 200, що зареєстрована на його матір. Усі автівки сім’ї Галушка мають “фірмові” номери – 9899.

Депутата Олександра Горобця також помітили влітку минулого 2022 року під одним зі столичних ресторанів. Туди народний обранець прибув на Mercedes-Benz S560 2017-го року випуску, приблизна вартість якого складає 70 тисяч доларів США. Сам Горобець стверджує, що привіз його туди товарищ, з яким йому було по дорозі.

“У відповідь на питання журналістів нардеп заявив, що автомобіль належить його другу-рітейлеру, який нардепа тільки підвозить. Насправді власником розкішної автівки виявився водій, який давно працює з Горобцем і який чекав на нього під рестораном, доки нардеп перебував всередині”, – заявляють журналісти. 

Як раніше писала KВ, “Слуга народу” Олександр Горобець, обраний по 95 округу на Київщині, 23 січня поцікавився збереженням коштовного конфіскату.  Зустріч з депутатами, присвячену питанням покращення реалізації конфіскованого майна,  ініціювали виконуючий обов’язки голови Державної митної служби Вячеслав Демченко та начальник Київської митниці Сергій Сілюк.

Читайте: Нардеп Горобець зацікавився збереженням конфіскованих ікон та стародруків

Фото: Главком.

КиївВлада

Анастасія Олійник

Теги: новини київщини, війна росії проти україни, слуга народу, авто, автомобілі, напад росії на україни, машини, василевська-смаглюк, галушко, горобець

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій