четвер, 28 березня 2024 г.

Tarantino Family спростовує звинувачення на свою адресу у нібито “виведенні грошей в рф” та нібито “викритті власників мережі на протиправній діяльності”

Tarantino Family спростовує звинувачення на свою адресу у нібито “виведенні грошей в рф” та нібито “викритті власників мережі на протиправній діяльності”

Мережа ресторанів Tarantino Family спростовує звинувачення на свою адресу, опубліковані на сайті “Українська правда”, де вказано що компанія “виводила гроші в рф” і що власників мережі ресторанів нібито “викрили” на протиправній діяльності. Власники мережі мають підозри щодо законності дій Подільської окружної прокуратури Києва під керівництвом Сергія Ходаковського та звернулись до Генерального прокурора Ірини Венедиктової з метою вжиття невідкладних заходів, повернення незаконно вилученого майна мережі ресторанів та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Про це KВ стало відомо з відповідної заяви на сайті мережі ресторанів Tarantino Family.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Tarantino Family повідомляє, що всі звинувачення в “зв’язках з рф”, та відмиванням коштів на території Росії – є безпідставними та мають ознаки недобросовісної конкуренції.

“Так, упродовж 30 та 31 травня 2022 року в головному офісі компанії було проведено обшук без рішення суду, на підставі постанови керівника Подільської окружної прокуратури Києва Сергія Ходаківського, незважаючи на те, що дане кримінальне провадження є підслідним виключно органам СБУ. Під час обшуку, жодних відомостей та доказів протиправної діяльності мережі ресторанів Tarantino Family та його власників виявлено не було. Разом з тим, в нашому офісі вилучено майже всю комп’ютерну техніку, особисті гроші людей, які на той момент перебували у приміщенні та документацію щодо основної діяльності наших ресторанів”, – сказано в заяві Tarantino Family.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

В заяві Tarantino Family наголошується, що, за їхньою інформацією, “протягом останнього часу, працівники Подільської окружної прокуратури Києва під керівництвом Сергія Ходаківського вчиняють аналогічні обшуки на підставі його постанов, без рішення суду, відносно інших представників великого бізнесу на території Києва”.

Усі звинувачення на свою адресу мережа Tarantino Family рішуче заперечує та вважає дану подію звичайним проявом зловживання службовим становищем з боку окремих працівників правоохоронних органів з метою тиску на бізнес.

“Останнім часом, проти нас ведеться цілеспрямована інформаційна кампанія. Роки 2-3 тому наші конкуренти робили “вкиди” зі схожою риторикою – про те, що ми нібито ведемо бізнес у рф. Тоді до нас теж приходили правоохоронці, але жодних фактів на підтвердження цих звинувачень також не виявлено”, – наголошується в заяві Tarantino Family.

Tarantino Family повідомляє, що з початку вторгнення росії до України ресторани мережі самотужки годували військових Збройних Сил України, тероборони, волонтерів та звичайних громадян, які опинились у скрутному становищі (див. в фотогалереї, – КВ).

“Усього ми приготували понад 1 млн обідів з початку війни і витратили на це понад 25 млн гривень. Ми не афішували те, що допомагаємо з харчуванням, бо робили це з метою реальної допомоги, а не піару. Але виникла ситуація, за якої ми змушені оприлюднити цей факт – оскільки завдано суттєвої шкоди нашій репутації. Фотозвіт додаємо”, – сказано в заяві.

“1 червня 2022 року ми звернулись до Генерального прокурора Ірини Венедиктової з метою вжиття невідкладних заходів реагування щодо даної ситуації, сподіваємось на скоріше повернення незаконно вилученого майна та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності”, – підкреслюють в Tarantino Family.

“На сьогодні мережа ресторанів Tarantino Family працює в звичайному режимі, ми продовжуємо робити все, що від нас залежить для перемоги та завжди раді бачити своїх відвідувачів у наших закладах. Слава Україні!”, – резюмується у відкритому зверненні.

Фото: Tarantino Family

КиївВлада

Олексій Алтинов

Теги: новини києва, війна росії проти україни, позиція, спротив україни, волонтерство, ірина венедіктова, генеральний прокурор, tarantino family, мережа ресторанів, подільська окружна прокуратура києва, сергій ходаківський

четвер, 28 березня 2024 г.
20:44
У Гостомелі працюватиме перевізний цифровий флюорограф
20:22
Протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
20:02
У Києві розпочали відключати опалення в житловому секторі
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
16:06
Зеленський представив нового голову Служби зовнішньої розвідки
15:46
Для Голосіївського району столиці збираються накупити цибулин тюльпанів та нарцисів на 1,4 млн гривень
Календар подій