п'ятниця, 26 квітня 2024 г.

Спальний корпус і харчоблок дитячого санаторію “Орлятко” у Ворзелі збираються відремонтувати

Спальний корпус і харчоблок дитячого санаторію “Орлятко” у Ворзелі збираються відремонтувати

У дитячому спеціалізованому санаторії "Орлятко" у 2021 році повинні капітально відремонтувати приміщення триповерхового спального корпусу та провести термосанацію харчоблоку. Ремонт у спальному корпусі за 15,77 млн гривень повинно провести ТОВ “Виробничо-будівельна компанія "Містобуд". Кому довірять термосанацію харчоблока, поки не відомо.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 18 листопада 2020 року дитячий спеціалізований санаторій "Орлятко" (*)  територіального медичного об'єднання "Санаторного лікування" у Києві уклав договір з ТОВ “Виробничо-будівельна компанія "Містобуд" (***) на проведення капітального ремонту приміщень триповерхового спального корпусу санаторію на вул. Курортна, 19 у смт Ворзель Київської області. Ціна договору склала 15,77 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

До кінця грудня 2021 року "Містобуд" повинно виконати загальнобудівельні, оздоблювальні, санітарно-технічні роботи та електромонтажні роботи, змонтувати устаткування.

На запит KV у дитячому спеціалізованому санаторії "Орлятко" повідомили, що загальна кошторисна вартість капітального ремонту приміщень триповерхового спального корпусу санаторію на 9 вересня 2020 року складає 19,21 млн гривень. 

Крім цього, в “Орлятко” розповіли, що у 2021 році заплановано продовження капітального ремонту приміщень спального корпусу відповідно до згаданого вище договору, а також проведення термомодернізації харчоблоку, де у поточному 2020 році замінюють вікна та двері.

Відмітимо, що проект термомодернізації харчоблоку санаторій “Орлятко” замовляв у ТОВ “Проектна компанія “Аркон”. Роботи мали виконати до 1 грудня 2020 року, проте звіт про виконання договору в ProZorro поки не опубліковано.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Виробничо-будівельна компанія "Містобуд" зареєстровано в 2018 році. Статутний капітал – 3,6 тис. гривень. Основний вид діяльності – організація будівництва. Засновники – Зінаїда Чепусова та Лідія Гречанікова. Директор – Віталій Гемба. 

За підсумками участі в публічних закупівлях ТОВ “Виробничо-будівельна компанія "Містобуд" отримало 26 підрядів на 19 млн ​​гривень (без урахування нинішнього договору). Найбільший замовник – дитячий спеціалізований санаторій “Ялинка” територіального медичного об'єднання "Санаторного лікування" у Києві (дані Zакупівлі).

Дитячий спеціалізований санаторій "Орлятко" засновано Київським міським дитячим санаторно-курортним медичним об'єднанням в 1998 році. Керівник – Микола Мазур.

У 2013 році на базі Київського міського дитячого санаторно-курортного медичного об'єднання та дитячого спеціалізованого санаторія “Піонер” було утворено територіальне медичне об'єднання “Санаторного лікування” у Києві (***, рішення Київради від 22 травня 2013 року №332/9389). Керівник ТМО – Володимир Гедза.

До складу ТМО “Санаторного лікування” у Києві входять 11 дитячих спеціалізованих санаторіїв – “Салют”, “Дружний”, “Ластівка”, “Лісова поляна”, “Орлятко”, “Озерний”, “Ялинка”, “Лісний”, “Алупка”, “Лучезарний” та ім. Рози Люксембург.

Читайте: Санаторий “Салют” в центре Киева пока решили не передавать в частную собственность (видео)

Територіальне медичне об'єднання "Санаторного лікування" в Києві підпорядковане Департаменту охорони здоров'я Київської міськдержадміністрації (КМДА), яке очолює Валентина Гінзбург.

Роботу зазначеного департаменту контролює перший заступник голови КМДА. Цю посаду займає Микола Поворозник, якого в квітні 2020 року було усунуто від виконання своїх обов'язків у зв'язку з розслідуванням справи про отримання хабара. З 21 квітня 2020 року функції першого заступника голови КМДА тимчасово виконує Валентин Мондрієвський.

Читайте: Взятка и Поворозник. Расследование продлили, застройщика удовлетворили

* Дитячий спеціалізований санаторій "Орлятко" Територіального медичного об'єднання "Санаторного лікування" в Києві (Код ЄДРПОУ: 19426807)

** ТОВ “Виробничо-будівельна компанія "Містобуд" (Код ЄДРПОУ: 42330792)

*** ТМО “Санаторного лікування” у Києві (Код ЄДРПОУ: 39125291)

Фото: Стежка

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киева, новости киевской области, новини києва, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, ООО, закупівлі, тов, капремонт, санаторій орлятко, микола мазур, николай мазур, виробничо-будівельна компанія містобуд, санаторий орленок, производственно-строительная компания мостострой

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій