субота, 4 травня 2024 г.

Сирський виступив з першим зверненням як Головнокомандувач ЗСУ

Сирський виступив з першим зверненням як Головнокомандувач ЗСУ

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський оприлюднив своє перше звернення після призначення на посаду Головнокомандувача Збройних Сил України (ЗСУ). Він окреслив основні завдання та наголосив, що “лише зміни та постійне вдосконалення засобів і методів ведення бойових дій дасть змогу досягти успіху”.

Про це, як передає KВ, повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Насамперед, у своєму першому зверненні Олександр Сирський подякував своїм бойовим побратимам та посестрам, з якими служив у лавах Сухопутних військ Збройних Сил України та ОСУВ “Хортиця”.

Він підкреслив, що “звитяга, професійність, відданість справі захисту Батьківщини та наполегливість у виконанні бойових завдань є фундаментом стійкості нашої оборони і не дозволяє ворогові реалізувати загарбницькі наміри”. 

“Від щирого серця дякую кожному солдату, сержанту, офіцеру та генералу за спільну реалізацію оперативних планів, що дало змогу зберегти життя тисячам мирних громадян та врятувати від окупації територію України!”, – йдеться у зверненні нового Головнокомандувача ЗСУ.

Він наголосив, що на порядку денному стоять нові завдання – насамперед це чітке та детальне планування дій усіх органів військового управління, об’єднань, з’єднань і частин з урахуванням потреб фронту у новітній зброї, яка надходить від міжнародних партнерів.

Сирський зазначив, що найшвидший і раціональний розподіл і доставка всього необхідного для бойових частин була й залишається основним завданням військової логістики.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

"Знати всі без винятку потреби фронту і володіти ситуацією на кожній його ділянці – завдання штабів усіх рівнів. Саме кваліфікація особового складу органів військового управління є вирішальною для розробки й успішної реалізації задумів та планів. Життя і здоров'я військовослужбовців завжди були та є головною цінністю Української армії", – додав Олександр Сирський.

Головком наголосив, що дотримання балансу між виконанням бойових завдань і відновленням частин і підрозділів з інтенсифікацією навчання та підготовки особового складу "залишається як ніколи актуальним".

Також він зазначив, що запровадження нових технічних рішень і масштабування успішного досвіду, як, наприклад, застосування безпілотних систем, сучасних засобів радіоелектронної боротьби, є одним з майбутніх векторів побудови перемоги у війні.

"Лише зміни та постійне вдосконалення засобів і методів ведення бойових дій дасть змогу досягти успіху на цьому шляху. Та, безумовно, надійний тил є однією з головних складових загального успіху у війні. Дякую колишнім керівникам Збройних сил України та ветеранам, які за 10 років російсько-української війни доклали всіх можливих зусиль задля відновлення і набуття спроможності Української армії – справжнього, міцного фундаменту нашої державності!" – наголосив Сирський.

Як раніше інформувала KВ, 8 лютого Президент України Володимир Зеленський звільнив Валерія Залужного з посади Головнокомандувача Збройних Сил України. 

Читайте: Генералу Залужному присвоєно звання Герой України

Фото: espreso.tv

КиївВлада

Владислава Олійник

Теги: новини україни, напад росії на україну, зсу, Генеральний штаб ЗСУ, головнокомандувач, олександр сирський, агресія росії проти україни укриття

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій